Odd Molly!

Efter att besökt en affär på stan som säljer lite Odd Molly kläder, var jag "tvungen" att kolla runt lite på nätet efter fler kläder! En del kläder i detta märke är inte alls min stil, men en del är ju helt underbara! Tyvärr är ju priset lite över en lärares inköpstak... Mina största favoriter är den vita blusen! Tokgillar den! På varje liten "berlock" på framsidan står det något. Vita linnet är också en höjdare!

Vit blus - art.nr 100 (har ett lila band i ryggen)
Vitt linne - art.nr 215
Grå kofta - art.nr 528
Sjal (grå visar framifrån & orange visar bakifrån) - art.nr 804 (skönt att ha över axlarna en mindre ljummen sommarkväll eller en småruggig tv-kväll i soffan. Den gråa tilltalar mig bäst!)

Vad tycker ni om Odd Molly kläderna? Är det er stil?

Kommentarer:

1 K:

Den grå sjalen var superfin!!!

kram!

2 Vännen M:

Håller med om att blusen är superfin. Har en kompis med flera blusar i olika färger men alla lite i samma stil, var på väg att köpa en, tills jag läste priset.

Kramis

3 Linda P:

JAAAAAAAA det är de!! sjunger: fyller år i oktober fyller år i oktober

4 Anna:

Först och främst, vilka läckra japanska dockor i förra inlägget! De tycker jag absolut att du ska försöka få med dig hem ;-)



Jag har tänkt på dig också och hur du har det nu när du är tillbaka på jobbet. När kommer eleverna på er skola tillbaka från sommarlovet? Jag försöker att njuta av mammaledigheten allt vad jag kan, för jag är medveten om att denna sista termin som ledig bara kommer att flyga förbi. Nästa vecka börjar inskolningen av stora sessan på hennes nya dagis. Jag tänker fortsätta ha henne 15 timmar, för hon behöver få komma hemifrån och leka av sig lite som hon är van vid.



Vissa Odd Molly kläder tycker jag är jättefina också! Min favorit av de du visar är nog den vita blusen eller den grå koftan. Som du säger är deras priser kanske inte så väl anpassade för en lärarlön, eller föräldrapenning för den delen...



Nu har du redan gjort mer än hälften av första arbetsveckan - snart helg! :-) Sköt om dig rara du! KRAMAR i massor!

5 Mari:

Skulle jag ha råd hade jag köpte en Odd Molly tunika men ack så dyr, så det fick bli den grå från Vero Moda som påminner lite om Odd, skulle också vilja ha den stickade kappan...............drömmer!

6 anna:

verkligen min stil, alskar de tre sista stickade sakerna!!!! fick verkligen ett sadant dar jag vill ha behov nar jag sag sjalen...........

kram

anna

7 Livet i byn:

Jag skulle gärna ta en av varje, speciellt tunikan och linnet. Vart på nätet har du hitta dem?



~Livet i byn

8 Rebecka:

Mysiga kläder!

Kram Rebecka

9 Josefin:

Svar: Tack så mycket för din snälla kommentar!

Jag gillar också blusen bäst, den var jätte söt! :)

Jag ska nog inte ens fråga vad den kostar, för om du säger att priset är för högt för en lärare så tror jag inte att min lilla studentplånbok skulle klara av det heller.. hehe :)

10 Malin:

Jag gillar Odd Mollys kläder:) Tack för tipset om hotellet i stockholm, ska kolla upp det. Kram

11 Lotta:

jag älskar dom! men vissa modeller e lite "för" romantiska för mig.. jag gillar de som e lite tuffare!! kraaaaaam

12 mirka:

Den vita första blusen är superfin! Men nu blir de inga kläder för mig på ett tag.. får helt enkelt acceptera att magen ska växa igen innan jag ens hunnit lägga undan de gamla mammaplaggen :)

13 Nilla:

Jag köpte den vita (kalkvita) blusen i januari! Är jättenöjd med den. Jag handlade på Ajabajakids.se

14 Isabels värld:

Åh, de har så mycket fina kläder men som sagt lite väl dyra tyvärr. ha en trevlig kväll! kram Pernilla

15 pia:

Jättefina kläder, men alleles tokdyra ju, om man vann på lotto kanske;) kram

16 Malin Inspiration & design:

Den gråa sjalen va najsig!

Kommentera här: