GOTT NYTT 2015!

Årets sista dag! Nu har ett helt år gått & det har varit fyllt av härliga minnen, men även händelser som har satt spår. Jag välkomnar 2015 med öppen famn & ser fram emot nya minnen & erfarenheter. Hoppas att ni alla får en fantastiskt härlig nyårsafton & en bra start på 2015!
 
2014 har varit intensivt både på arbetet & fritiden. Det märks att barnen blir äldre & att aktiviteterna tar mycket tid. Eftersom vi är en aktiv & engagerad fotbollsfamilj så har träningar, matcher, turneringar, Ölandscup, läger, landskamper, föräldragrupper & styrelsearbete tagit en väldigt stor del av vår fritid. När jag bläddrar tillbaka i familjekalendern, så inser jag att nästan varje helg har varit upptagen av fotboll. Och då naturligtvis även flera vardagskvällar i veckan. Min egen träning har utvecklats en hel del. Förut gick jag PowerWalk's & tränade passträning på Friskis. Nu har jag även lagt in 2-3 styrketräningspass i veckan & jag har nog aldrig varit så vältränad tidigare. Det är en oerhört skön & häftig känsla att ha kontroll över sin kropp. Mer om mitt träningsår 2014 finns på min tränings- & hälsoblogg lifeinahappyway.se, som jag har tillsammans med Lina. Den startade vi 1 november i år. Otroligt kul att få dela bloggandet med någon. Vi har även instagram: @life_in_a_happy_way
 
I april åkte vi på sönernas drömresa - fotboll i England. Vi tillbringade först tre heldagar i Manchester, där vi besökte fotbollsarenorna Etihad Stadium & Old Trafford. Vi skulle ha gått på en match med Manchester United, men den blev tyvärr flyttad till maj när resan redan var bokad & betald. Så det fick bli en Manchester City match på en lokal pub istället. Sedan åkte vi till London, där vi tillbringade fem dagar med sightseeing, shopping & lite mer fotboll (vi såg matchen Arsenal - West Ham på Emirates Stadium). Vi hann med otroligt mycket & hade en fantastisk vecka.
 
I juni firade jag & mannen 15-årig bröllopsdag. En fin Marc Jacobs klocka sitter nu på min handled som minne av denna dag! Sommarlovet kom & vi hade tidigt bestämt att vi skulle tillbringa sommaren hemma. Otroligt skönt att ta dagen som den kommer, åka & bada när det var väder för det, tillbringa tid på altanen, umgås med vänner, träna, vara på landet & njuta av sol & ledighet. Vi hade en kanonskön sommar! 
 
Höstterminen började med ett besök på Formex, pressfrukost & en massa härliga nyheter inom inredningsvärlden. Alltid lika kul & trevligt att träffa bloggvänner, olika företag som man byggt upp relationer med & att få en dag som press. 
 
I mitten av september hände det som påverkat mig mest detta år. Telefonsamtalet jag fick kl. 08.10 tisdagen den 16 september kommer jag aldrig att glömma. Jag tror aldrig jag har känt sådan skräck tidigare! Min stora son hade frontalkrockat med en bil när han cyklade till skolan. Bilresan från jobbet till akuten för att möta upp ambulansen kommer jag inte ihåg så mycket av. Den var suddig & skakig. Tårarna sprutade & hela kroppen skakade av rädsla. Det enda jag då visste var att han var vid medvetande, inget mer. Utifrån att en olycka har hänt, så har allt gått ofantligt bra. Sonen fick fantastiskt bra vård & efter tre veckor var han tillbaka på heltid i skolan igen. Sonens kloka ord, redan dagen efter olyckan, finns här.
 
Oktobers höjdpunkt var tjejhelgen i Stockholm. Vi var fyra tjejer som såg musikalen Flashdance, bodde två nätter på hotell, shoppade, drack champagne, åt god mat & pratade en massa tjejsnack. Energiboost! I slutet av oktober blev jag inbjuden till en bloggträff i Norrköping. Kul att det händer något på hemmaplan. Det var en inspirerande & härlig dag. 
 
Nu i december har vi haft vårt nya kök i ett år! Vilken lycka det har varit! Jag tror faktiskt inte att det har gått en enda dag, när jag inte har tänkt för mig själv att jag är så glad för det nya köket! 
 
Året slutade med en vecka i underbara Trysil
 
TACK till alla följare här på bloggen, på Facebooksidan & på Instagram @dahlarnablogg. Kommentarerna på bloggen har minskat mycket, men mailen har blivit desto fler. Jag är otroligt tacksam för alla fina ord & den feedback ni ger mig. 
 
Varma kramar från Viktoria
 
 
 

Kommentera här: