Lekrummet trollas bort...

Tänk vad mycket man får gjort när man är själv & ledig! Det känns riktigt skönt att få bocka av en massa projekt från den långa fixar-listan! Nu har killarna Dahl varit hos farmor & farfar i några dagar, så jag har fått härja fritt i huset. Totalstädat, allt tvättat & många småprojekt är fixade! Lovely!
 
Dagens projekt bestod av att ta bort lekrummet & göra det mer till gästrum. Så länge barnen spelar boll i detta rum, får de fula tapeterna vara kvar. Men snart så... De kan ju inte spela fotboll inne länge till, skotten blir ju hårdare & hårdare ju äldre de blir!  
 
 
 
Bilmattan åkte ut med glädje & en svart ryamatta fick flytta in istället! Oj så mycket mer ombonat det blev av det! Ett nytt Lack-bord fick sällskap av de små New York-lyktorna.  
 
 
 
Jag hade sedan tidigare de större New York kuddarna i soffan, men nu har de avlånga fått ta plats i soffan också.
 
 
 
 
 
 
 
Den fula röda hissgardinen åkte puts väck & idag sydde jag en enkel kappa av tyget som har legat ett bra tag & väntat på att bli använt.
 
 
 
 
 
De gula innebollarna matchar ju New York taxi's till färgen iallafall, så de får väl passa in i inredningen iallafall ;-)!