Mitt 2016!

Årets sista dag! 2016 har varit ett intensivt arbetsår, ett aktivt fritidsår, ett resande år, ett fotbolligt år & summa summarum blir ett riktigt bra år helt enkelt.
 
 
 
Året startade på det mesta fantastiska sättet jag har startat ett nytt år - vi var på safari i Tanzania! 1 januari såg vi The Big Five på en & samma dag! Mäktigt, overkligt, fantastiskt & underbart. Jag fick se mina älsklingsdjur zebror i dess rätta miljö, vilken känsla! 
 
I januari köpte jag fjäderlampan som jag trånat efter ett tag. Det blev lika fint som jag föreställt mig! I februari firade bloggen 8 år. I mars designade jag en alldeles egen brandsläckare med ett zebrafoto jag tagit. I april flyttade vi vår träningsblogg - Life in a happy way till Hälsa & Fitness. Ett kul steg för att utveckla den bloggen. I april firade även mannen & jag 20 år tillsammans
 
Midsommar firade vi i vackra Trysil. Toppbestigningar, fjällvandringar & löprundor. En fantastisk vecka som avslutades med några dagar i Oslo
 
När vi kom hem från Norge-trippen i början av juli tog jag direkt tag i renovering av två rum. Jag hade turen att hitta både målare & snickare som kunde hjälpa till innan deras egen senester. Vårt gamla lekrum, blev till ett tv/ungdomsrum. Detta rum hade inte renoverats sedan huset byggdes, så det var 35 år gamla tapeter & golv här. Oj vilken härlig förändring det blev! Samtidigt drog vi igång en renovering av vårt sovrum. Hela huset var i ett enda kaos, när två rum lite snabbt tömdes. Sovrummet hade tapetserats när vi flyttade in för 15 år sedan & var ganska ljust, men nu är det vitt med en grå kartvägg. Älskar't!
 
I september var jag på en helgtripp till Gdansk med mina systrar & min mamma. Vilken vacker stad! I oktober åkte hela familjen till Manchester för att se Manchester United spela på hemmaarenan Old Trafford. En av stora sonens drömmar gick i uppfyllelse & det var riktigt häftigt att få dela den med honom. Vi hann med en hel del annat i Manchester också. 
 
I november fyllde jag 45 år. Härligt att fylla år på en lördag. Jag vill ju helst inte bli äldre, vill trycka på pausknappen... Men alternativet att inte fylla år är ju inget alternativ. Ytterligare en fjäderlampa var i ett paket & även önskade bokstavskuddar
 
Nu i december har snickare & målare varit här igen. Igår blev dressingroomet klart! Så härligt att starta nya året med ett alldeles nytt dressingroom! Det känns oerhört härligt att ha ett rum för vanliga kläder & ett för träningskläder! 
 
Nu hoppas jag på ett fantastiskt 2017! GOTT NYTT 2017!! Kramar Viktoria 💖