Färdigmålat & tapetserat i hallen!

Äntligen!!! Som jag har längtat! Nu är det färdigt med golv, tak & väggar i vår hall! Vilken skillnad!!! Lycka :-)! Hinner tyvärr inte med "piffet" innan vår resa, så det får bli något att se fram emot när vi kommer hem. Har inte riktigt bestämt vad vi ska ha, men någon hylla, tavellist eller likande måste vi ju ha. Vill få in någon accentfärg som är lite mer färgglad. Gul eller rosa lutar det åt just nu. Har ni förslag så tar jag tacksamt emot alla idéer. Tyvärr får det ju inte stå ut för mycket från väggen, eftersom att den är lite trång i passagerna & vi går ju genom denna hall så fort vi ska till ett annat rum. Alla resterande väggar i hallen är vita. Jag kan gå in i hallen & bara ställa mig & titta nu! Och ler! Det blev precis som jag hade tänkt mig! Så nu är det "bara" trappan & dörrarna kvar - som ska bli vita! Men det får bli ett senare projekt... Tror nog att mannen snart inser att vi behöver göra något åt de sakerna också... ;-)! Här kommer ett litet smakprov på en nyrenoverad tom hall!

Uppdatering: Det är inte på fondväggen som jag vill ha någonting. Den är så fin i sig, att det ska vara bara den! Det är på övriga väggar i hallen jag vill ha något. Dock är det inga stora väggar, då det är dörrar/öppningar till kök, lekrum/gästrum, toalett, vardagsrum, trappan & en dubbel ytterdörr.

Uppdatering 2: Byracka design skiver om denna tapet på sin blogg :-)!


Här är min älskade fondvägg! Dandelions från Byracka Design. Har beställt den i specialmått för att den skulle passa perfekt till denna vägg. Bättre bilder kommer på hallen som helhet, när vi har fixat till den lite mer.


Här på denna vägg ska mitt nyinköpta klädträd Gudrun från Westroth sitta fast! Det är samma gråa färg som bakgrunden i fondväggen. Målarens idé att bara ha grått bakom trädet & inte hela väggen :-).


Närbild på en Dandelionsblomma. Tapeten kommer från Byracka Design. Bilder på barnens rum kommer imorgon - för nu är jag så trött så jag stupar i säng...