Stadium Sports Camp

Nu är båda barnen hemma efter varsin fantastisk upplevelse denna vecka. Stora sonen har varit på Stadium Sports Camp (SSC) i en hel vecka, med fotbollsinriktning! Det var proffsigt från att vi kom med bilen & det stod parkeringshjälp överallt, den smidiga incheckningen, extremt trevliga & gästvänliga ledare samt den mäktiga invigningen. Tänk att en sååå stor organisation som det är kring SSC funkar så enormt proffsigt. Jag vill också vara 12 år & åka på SSC!!! Kanske skulle de starta ett vuxenläger också...
 
Lilla sonen checkades in för tre dagars Stadium Day Camp. Då är de på plats kl. 08.30 - 16.00 tisdag till torsdag & får prova på två olika idrotter varje dag! De har tre ledare med sig hela tiden & även detta är helt fantastiskt. Sonen kom hem helt lyrisk alla tre dagarna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Invigningen var riktigt bra & artisten Malcom B var med & underhöll.
 
 

Som tur var hade killarna fotbollsmatcher några gånger under veckan, så att jag fick komma & titta på. Lycka för en längtande mamma!
 
 

På tisdagen var det dags att checka in lilla sonen på Day Camp. Han fick en rosa tröja även i år... Inte hans bästa färg - tur att lägret är så kul att tröjfärgen inte har någon betydelse!! ;-)
 
 
 
Så var det dags för avslutning & äntligen få hem stora sonen igen! Som jag har längtat efter honom denna vecka! Han ville dock inte följa med hem... Trots att han var extremt trött hade han gärna stannat en vecka till! Eller två! Det måste vara bästa betyget någonsin!!
 
 
 
Imponerande avslutning också, men duktiga ungdomar som visade upp vad de lärt sig & några som vågade sjunga inför ett fullsatt Stadium Arena.
 
 

400 kronor hade tagit slut på inhandling i kiosken... Är det läger så är det läger... Tur att han har fått i sig lite av all den goda maten också!! Som pricken över i:t fick sonen utmärkelsen "FRIEND of the week" i sin grupp! Stolt mamma & glad son! Den här Sports Camp veckan kommer att finnas i en stor del av hans minne ända fram till vecka 1 nästa sommar - för då kommer han tillbaka! Det här var det bästa han varit med om & det kan man ju inte ta ifrån honom att få vara med om en gång till! Högsta betyg på alla sätt till Stadium Sports Camp!
 
 
 
Bilderna är tagna med iPhone 4s.