Michel Cluizel

Idag fick jag helt oväntat en chokladask av mannen. Jag är inte direkt bortskämt med uppvaktning & presenter nuförtiden, så detta var stort! Vi var i New York för exakt två år sedan & hittade då en riktig favoritbar just med enbart Michel Cluizelchoklad. Så chokladasken idag kändes till & med genomtänkt :-)! Vågar dock knappt smaka på den fina chokladen. Men till Melodifestivalen ikväll blir det definitivt ett smakprov.

Har fått hem mattprover till vår hall. De ska börja fixa med golvet på måndag, så i helgen måste vi bestämma vilket golv vi ska ha. Vi ska ha en Forbo eller en Tarkett plastmatta. Jag vill ha ett golv som påminner om skiffer eller mörka klinkers. Någon som har ett tips, förslag på websida man kan gå in & se färdiga golv från just dessa företag?
Här är en bild på vår favvo chokladbar på Manhattan. Här drack vi den godaste varma chokladen vi någonsin druckit & åt fantastiskt goda praliner! Deras varma choklad är värd resan över Atlanten... :-) Chokladbaren ligger i en indisk inredningsaffär - ABC Carpet & Home! Snacka om kontraster!


Hoppas att ni alla får en skön lördagskväll! Nu vankas det snart middag med fläskfilé, klyftpotatis & tzatziki! Mums!