Köksbänken

Köksbänken har fått en Caddie för köksredskapen. Smidigt att ha de slevar, stekspadar & slickepottar som man har användning av ofta nära till hands. Är fortfarande kär i mitt kök! Ikväll när jag lagade middag var jag tvungen att fota på nytt. Gillar att spishällen smälter in i bänkskivan - stilrent. Gillar den vita fläkten Vertikal som smälter in på den vita väggen & designen - som gör att man inte slår i den när man lagar mat. Gillar glasskivan som stänkskydd - ljust, slipper fogar & lätt att hålla ren. Gillar att det inte är några överskåp på denna vägg - luftigt. Gillar mina fina nya kastruller Gravity - snygga & smarta. Gillar kan egentligen på alla ställen bytas ut till älskar...
 
 

Lovely Gravity kastruller från Eva Solo. Tänk att kärleken till dessa kastruller gör det roligt att laga mat! Det magnetiska underlägget är en riktigt bra uppfinning. Det sitter fast under kastrullerna & då kan man enkelt flytta omkring varma kastruller & underlägget sitter kvar!
 
 
 
 
 
 
 
I botten av Caddie från Cult Design finns en silkonbit att dra ut. På denna kan man smidigt lägga den smutsiga sleven, för att inte söla ner på bänksskivan. Fiffig lösning.
 
 
 
 

Bilderna är tagna med iPhone 5s.