Nytt väggord i hallen!

Gårdagens lilla projekt, att sätta upp det nyinköpta väggordet i hallen är avklarat. Det hamnade dock på ett annat ställe än vad jag hade tänkt mig från början. Faktiskt skrällde mannen till & hade en åsikt - som jag höll med om att den var bättre än vad jag hade tänkt. TÄNK om vi kunde bolla mer inredningsideér här hemma - så kul det vore! Nu bollar jag med mig själv eller med min 6-årige son som ÄLSKAR alla "bygg-program" (=inredningsprogram) på tv:n. Ja - jag får ju SÅKLART också oerhört mycket fantastiska tips & idéer av alla er läsare - vilket jag är OERHÖRT tacksam för!!!!

Väggordet i hallen är egentligen inget jättespeciellt - men jag gillar det skarpt! Det svarta fångar upp golvets färg & det gråa V:t fångar upp fondväggens färg. Jag beställde det via Unik Dekor.Valvet är något som jag hoppas på ska försvinna så småningom. Men som jag har skrivit tidigare, så har jag inte riktigt mannen med mig på alla mina inredningsförslag & drömmar. Så jag kämpar vidare ;-) & får vara glad för de projekt jag får igenom...


Här kommer mina andra favoriter i hallen. Stringhyllan ovan med det fina &-tecknet. Samt fondväggen Dandelions från Byracka Design & trädet + tavlan på skoskåpet nedan.


Här ser ni lite Före- & Efterbilder på vår hall, och ser kanske då lite mer helhet.


Nedrans tjuvar! Igår kom min syster med familj hem från sin semester. Då möttes de av att de hade haft inbrott i sitt vindsförråd! Massor var borta & det som var kvar, var utslängt huller om buller ur alla kartonger & lådor samt trampat på! Varför förstöra ännu mer, när man ändå redan har förstört så mycket bara genom att rota runt & ta en massa saker. Jag blir så ARG!!! Tänker på dig kära systeryster & hoppas att ni får ordning på allt. Bamsekram!