Nytt väggord i hallen!

Gårdagens lilla projekt, att sätta upp det nyinköpta väggordet i hallen är avklarat. Det hamnade dock på ett annat ställe än vad jag hade tänkt mig från början. Faktiskt skrällde mannen till & hade en åsikt - som jag höll med om att den var bättre än vad jag hade tänkt. TÄNK om vi kunde bolla mer inredningsideér här hemma - så kul det vore! Nu bollar jag med mig själv eller med min 6-årige son som ÄLSKAR alla "bygg-program" (=inredningsprogram) på tv:n. Ja - jag får ju SÅKLART också oerhört mycket fantastiska tips & idéer av alla er läsare - vilket jag är OERHÖRT tacksam för!!!!

Väggordet i hallen är egentligen inget jättespeciellt - men jag gillar det skarpt! Det svarta fångar upp golvets färg & det gråa V:t fångar upp fondväggens färg. Jag beställde det via Unik Dekor.



Valvet är något som jag hoppas på ska försvinna så småningom. Men som jag har skrivit tidigare, så har jag inte riktigt mannen med mig på alla mina inredningsförslag & drömmar. Så jag kämpar vidare ;-) & får vara glad för de projekt jag får igenom...


Här kommer mina andra favoriter i hallen. Stringhyllan ovan med det fina &-tecknet. Samt fondväggen Dandelions från Byracka Design & trädet + tavlan på skoskåpet nedan.


Här ser ni lite Före- & Efterbilder på vår hall, och ser kanske då lite mer helhet.


Nedrans tjuvar! Igår kom min syster med familj hem från sin semester. Då möttes de av att de hade haft inbrott i sitt vindsförråd! Massor var borta & det som var kvar, var utslängt huller om buller ur alla kartonger & lådor samt trampat på! Varför förstöra ännu mer, när man ändå redan har förstört så mycket bara genom att rota runt & ta en massa saker. Jag blir så ARG!!! Tänker på dig kära systeryster & hoppas att ni får ordning på allt. Bamsekram!

Kommentarer:

1 Angelica:

Så snyggt det blev :)

2 isabels värld:

Hej på dig! Hoppas du har en skön sommar!! Har inte hunnit kika in här på ett tag så jag tänkte läsa i fatt nu. Er hall är riktigt supersnygg!! Otroligt smakfull! kram Pernilla

3 Mirka:

Nu har ni verkligen en välkomnande hall! Kul att gubben ville lägga sig i lite i väggordets placering, ibland är man ju lite "blind" själv och behöver en andra åsikt. Jag älskar verkligen plexi-string-hyllan!

Tråkigt med inbrott dock, det känns ju så himla kränkande att veta om att någon rotat bland ens tillhörigheter. Tyvärr så blir nästan aldrig sådana brott lösta, utan bara lagda på hyllan hos farbror polisen.

4 Proforma:

Så fin hall ni fått! Den måste du vara jättenöjd med, väldigt välkomnande... precis som ordet!

Tråkigt med inbrott,

Kram

5 Jiovanna:

Jag gillar verkligen trädet du har i hallen. Fint!!

6 Mari:

Vilken fin hall ni fått....den måste ni vara stolta över. Sen får man ta lite undan för undan. Väggorden gjorde sej fin över valvet, tur maken fick säga sitt;-)



Ha en bra dag!! Kram!

7 Petra:

Åhh vad mysigt det är i eran hall! :) gillade tapeten skarpt. Kram

8 Monika:

Jätte-jättefin hall!! Vilka idioter det finns! Varför måste man göra så mot andra människor??

Ha det gott!

9 fru Sätterlund:

Eran hall har verkligen blivit kanonfin! Fondtapeten är underbar, liksom den gråa väggen med trädet. Stringhyllan behöver inga kommentarer :D Snart ska du se att du får bort valvet också, hota eller muta lite ;)



Snyggt har ni det iaf :)

Trevlig helg och massor av kramar,

fru Sätterlund

10 Maria:

Vad underbart fint det blev!!

Vart har du köpt ditt fina träd som du hade i hallen?

Och stringhyllan blev toppen bra=)

Kramar

11 Ida:

O va fint de blev! Och vilken underbar hall du har! Har precis hittat hit så nu måste jag titta vidare! Kram

12 Therése:

Har sagt det innan, och säger det igen...din hall är ju såå fin!!

Det nya väggordet blev pricken över i:et, jättefint!

(Älskar trädet bredvid)



Du får ha en trevlig helg!

Kram Therése

13 Anna:

Ni har gjort så jättefint i er hall! :-) Väggordet gillar jag jättemycket! En massa fina detaljer från ikea ser jag också att du ställt på den snygga plexihyllan. Kul att maken börjar "tina" när det gäller inredningsidéer. Det verkar ju inte helt omöjligt ;-)



Grr... fy vilka fräcka tjuvar som besökt din syster. Jag hoppas verkligen att de åker fast och att din syster får ordning på allting.



Ha en jättehärlig helg! Just nu sitter ni väl hos goda vänner på middagsbjudning kan jag tro?! KRAMISAR I MASSOR

14 Pernilla - Bride to be:

Underbar blogg!!!!!



kram

15 Malin:

Fint väggord! Ni ahr verkligen fått en superfin och välkomnande hall! Vi kämpar vidare med vår:P Vilka hemska människor det finns. Usch blir så arg!



förresten...



Tack för gratulationerna! Kram kram

16 Pernilla - Bride to be:

Vi bor lite utanför Norrköping, i Skärblacka.

Och visst är det Matteuskyrkan vi ska gifta oss i =)

Kram

17 Lina:

Jättesnygg hallen är!

18 Carina - inspirera:

Så supersnygg hallen blev...och sin pricken över i:et blev ju väggordet! Kanon!



Jag är tillbaka i vardagen efter nästan 4 veckor ute på havet! Vi har haft det helt underbart och hunnit med både sol, bad och shopping!



Det har ju hänt massor hos dig under tiden jag har varit borta!



Kramen.

19 HUSnrNIO:

Stilrent och snyggt väggord som tillför det lilla extra i er fina hall. Fondväggen är superläcker. Skulle vilja ha en vägg passande för den där. Ha en trevlig fortsättning på helgen.

20 MissStorm:

Mycket fint väggord.

Er hall har blivit så snygg! Men nu är den så perfekt så jag kan inte föreställa mig vad du skulle kunna göra mer där inne. Fast så tänkte jag när du satte upp String-hyllan, trädet och fondväggen också... :)



Kram

MissStorm

Kommentera här: