Tävling - Superfina priser från Cathis Design!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Stort grattis till vinnarna Nettan & Amanda! Här hittar du vinnarinlägget!

Idag är det valborgsmässoafton! Våren är på väg. Det är flaggdag. Detta måste såklart firas!! :-) Dessutom närmar sig morsdag, student, konfirmation, bröllopsdagar & födelsedagar. Här har ni världens chans att vinna ett otroligt fint smycke till er själva eller att ge bort i present!

Jag har därmed nöjet att presentera en ny tävling här hos Dahlarna. Det är underbara Cathis som sponsrar TVÅ vinster! Dahlarna har tidigare haft en tävling med pris från Cathis Design. Då vann Designtjejen! Denna gång utökar vi till två vinster!

1:a pris - valfritt smycke för 600 kr!! 
2:a pris - valfritt smycke för 400 kr!
Har vinnarna själva en fräck idé på ett smycke, så kan Cathis även ta fram ett sådant. Hur kul vore inte det???För att delta i tävligen ska du svara på frågan:
Vilket är ditt favorit smycke hos
Cathis Design?

Om du vill ha dubbel chans att vinna:
Blogga om tävlingen (använd bilden ovan) & länka till mig (http://dahlarna.blogg.se)  & till Cathis Design (www.cathis.eu). Glöm inte att meddela mig om du har länkat till tävlingen.

Du kan såklart vara med & tävla även om du inte har en blogg. Glöm inte att skriva din mailadress, så att jag kan kontakta dig om du har vunnit.

De två lyckliga vinnarna lottas fram söndagen den 10 maj kl 22.00.

VARMT LYCKA TILL!!!

PS. Jag har själv ett smycke från Cathis Design som jag är superglad & nöjd med. Titta in här om ni vill se hur det ser ut!