Fototriss - Guld!

Sista dagen på sportlovet. Hur kommer det sig att man aldrig hinner med allt det där som man önskar göra på ett lov eller semester? I & för sig har det ju varit OS detta lov, så en hel del tid har ju gått åt till att heja på Sverige från tv-soffan. Suktar fortfarande efter en riktig OS-mössa...

Dagens Fototriss har temat GULD! Ett kanontema med tanke på alla våra enormt duktiga OS-aktiva! Mina guld-foton är alldeles nyfotade. Det första är på en Willow Tree figur med guld hjärta! Den fick jag av min mentorsklass för tre år sedan, när de tog studenten. Gillar den verkligen! Andra fotot är en OS-GULD medalj från sommar-OS i Beijing 2008. Ja, inte en riktig kanske - men en souvenir vi köpte till barnen när vi var i Kina i april förra året. Tredje bilden är mina vigselringar. Gifte mig i juni 1999. Hade jag valt ringar idag, så hade jag definitivt valt vitguld. Men nu var det dessa vi valde då & de kommer att hänga med livet ut :-)!


 

Än en gång ett stort grattis till Sara som vann den kanonfina soffan i min 2-årstävling! Och än en gång ett stort hjärtligt TACK för alla snälla kommentarer & e-mail jag fått som stöd, i & med de anonyma & tråkiga kommentarerna som skrivits på min blogg!
KRAM till er alla från Viktoria