Morsdagtävling - Vinn TASSIMO T20!

Idag är det morsdag! På eftermiddagen fick vi lite värmande sol & kunde sitta ute på altanen & fika! Härligt! Naturligtvis blev det en god kopp Cappuccino från Tassimo kapselmaskin! För att fira morsdag lite extra, så har jag nu en finfin tävling här på bloggen där vinsten är en alldeles ny vit kapselmaskin TASSIMO T20. Naturligtvis kommer även ett startkit med T DISCS medskickat. T20 är en lite nättare variant än föregångaren T40. Ännu en nyhet med T20 är att man kan byta ut fronter i olika färger för att förnya & förändra sin kapselmaskin! Jag skrev om nya Tassimo T20 tidigare. Det inlägget hittar ni härSå här enkelt tävlar du:

1. Hur många olika kaffevarianter finns det av Gevalia till kapselmaskinen Tassimo & vilka är de?
2. Motivera med max 30 ord varför en Tassimo T20 ska flytta hem till dig.

Skriv svaret i kommentarsfältet nedan eller skicka ett mail till [email protected]. Glöm inte att skriva din e-mailadress, så att jag enkelt kan kontakta dig om du är den lyckliga vinnaren. Det är endast jag som ser din e-mailadress.

Vill du hjälpa till att sprida tävlingen via din blogg, e-mail eller facebook, så får du mycket gärna göra det. Det är självklart tillåtet att använda bilden ovan. Det spelar alltså ingen roll om du har en blogg eller inte - alla är naturligtvis lika välkomna att tävla!!

Tävlingen pågår till söndagen den 5 juni 2011 kl. 22.00. Varmt LYCKA TILL!


 

Kommentarer:

1 Emma:

Den får GÄRNA stå på min köksbänk!

1) 5 st kaffevarianter - Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte Macchiato.

2) Jag är teälskare, barnen är chokladälskare & mannen är kaffeälskare - denna maskin passar oss alla!

2 Emma:

Ojj vilken tävling:)

1. Finns fem olika varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino!

2. Vi dricker kaffe ofta men inget smakar bättre än morronköppen och då skulle en Tassimo passa oss fint då vi snabbt och enkelt får morronköppen i handen:)Ha det bra, kram emma

3 Kia M:

1/5 st kaffevarianter - Orginal, Dark, Espresso,

Cappuccino & Latte Macchiato

2/SKönt att kunna få kafe på ett snabbt sätt och andra sorter än det vanliga bryggis som man alltid använder. Underbar idé. Nu hoppas man bara också :)

4 Marie:

Svar: 5 varianter, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.

Är en riktig espresso "diggare" skulle vara underbart att hemma vid köksbänken kunna fixa till denna ljuvliga dryck. Och inte som nu, bli ruinerad på det lokala cafét!

5 Emma-Lena:

5 varianter, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.En kaffemaskin med fart,

ger dagen en bra start.

Tänk så enkelt det kan bli,

nästan som ett trolleri.

6 Emma-Lena:

5 varianter, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.Med den rätta dosen fixas allt,

till en hetta från något som var kallt.

Vatten är en annan ingrediens i detta,

så en kär kontakt för att få hetta.

7 Ingrid:

Åhh som jag har suktat efter en sån här, jag är JÄTTEGÄRNA med!1. Det finns 5 varianter; Original, dark, expresso, Cappuccino och Latte Macchiato.2. En Tassimo skulle gärna få flytta in till oss för att gubben äääälskar kaffe i alla dess former! Jag är mer för té och choklad, men en mumsig latte macchiato slinker lätt ner :) Om ca 3 veckor är vårt första barn beräknat, men vi känner på oss att h*n kan komma närsomhelst. Det kommer innebära en hel del kaffe-besök framöver, och då vore det toppen med en Tassimo att bjuda släkt och vänner på lyxigt kaffe :)Kram, Ingrid

8 Åsa Ullström:

Vi drack espresso ur vår nyvunna Tassimo T20 och ur dess koppar och förvandlades plötsligt till två eldiga kroppar..

Till Italien flög vi båda två, högt upp i det blå!Svar: 5 varianter: Latte Macciato, Cappucino Dark, Original och EspressoDelar på fb!

9 Susan:

Hej!1. 5 stycken. Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost, Espresso,2. I denna Stor-familj skulle en Tassimo T20 gå ständigt varm. Det finns något för alla åldrar

och smaker! Den tar även lite plats vilket är perfekt i vårt kök!10 Ingrid:

Jag glömde att det var max 30 ord i motiveringen, så du kan radera den kommentaren om du vill så kommer en ny kommentar här :)1. Det finns 5 olika kaffevarianter: Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte Macchiato.2. Med bebis på gång blir det varken tid eller pengar för café, med Tassimo T20 skulle vi inte behöva sakna det!Jag har länkat på bloggen: http://p0llys.blogg.se/2011/may/jag-tavlar-om-en-tassimo-t20.htmlKram, Ingrid

11 Marianne Eriksson:

1. 5 varianter: Latte Macchiato, Mellanrost, Espresso,Cappuccino, Mörkrost.

2. Jag älskar ett gott kaffe och låter hellre bli än att dricka ett "halvdant" sådant. Min dotter har en Tassimo så hos henne dricker jag gärna mer än en kopp.

12 Yana Eriksson:

5 sorter från Gevalia: Latte Macchiato, Cappucino, Dark, Original mellanrost och Espresso.En riktigt god espresso är min favorit!

I arom är den överlägsen och unik!

Den för mig till kaffebönans rike,

en smakupplevelse utan like!

När jag vill få mina vänner att fånigt le,

bjuder jag på fik som har kaffe med kvalité,

Välgjort kaffe smakar lika gott,

i lägenhet och villa som i slott.

13 Anna Bengtsson:

1: 5 varianter, cappuccino,latte macchiato,orginal mellanrost,espresso,dark-mörkrost2.Förutom att den köksbänken skulle smycka, skulle den bringa oss stor kaffe lycka.

Slut på morgon stress och fula ord som slinker ut,

äntligen skulle vi få gott kaffe till slut.

14 Fia:

Jag är gärna med och tävlar! Det finns fem stycken kaffesmaker och dessa är Orginal, Dark, Espresso,

Cappuccino och Latte Macchiato.

Hos mig vill ingen ha samma kaffe, alla ska ha olika. Det här vore perfekt för mitt sinne och mitt humör vid middagsbjudning!

15 Hannele - mamma till 2 prinsar:

Jag är med! ^^,Svaret är det finns fem varianter, Latte Macciato, och original och espresso, cappucino och dark.Varför jag ska få vinna?

Det skulle vara skönt för en gång skull att njuta av gott kaffe än det vi har hemma som smakar blää :P

16 Hanna - Whiterainbow:

1. 5 stycken. Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost, Espresso,

2. En sann kaffe drickare som inte alltid har tid att stanna upp för en kopp, kan med en tassimo ta en snabb kopp i farten!Delar i bloggen http://whiterainbow.se/2011/may/tavla-om-en-tassimo-hos-dahlarna.html

Mvh Hanna

17 Henricks tankegångar Ind´redning, design, trend och trädgård:

Givetvis vill jag vara med och få chansen att vinna en Tassimo!1. Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost och Espresso. Totalt är det 5 st.2. Kaffeälskare och designtokig som jag är skulle jag vilja förena bra design med gott kaffe, och det här är en perfekt kombination./ Henrick

18 jenny:

1. 5 st, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.

2.Vi har nu äntligen fått tag på ett hus & flyttar in den 1 Juli. Tänk att få ställa upp denna snygging i köket & få bjuda alla vänner och familj på gott kaffe med olika valmöjligheter när de kommer för att kika på det nya boendet.

19 Mela:

Svaret är det finns fem varianter: Latte Macciato, original, espresso, cappucino och dark.Som nybliven tvåbarnsmamma så är man nu för tiden inte alltför alert på dagarna efter de låååånga nätterna med maraton-amning. Skulle verkligen behöva ett sätt att få lite snabb "pick-me-up" i form av en espresso så att jag orkar med! :-)

20 Anna-Karin Näström:

1: 5st (original, espresso, dark, cappuccino och latte macchiato)

2: Om jag ägde en Lavazza,

slapp min man att på tå tassa,

för om jag svagt och smaklöst kaffe får,

så kan jag inte rimma. Alls... ;)

21 Camilla:

Fråga 1: 5st varianter, cappuchino, dark, latte macciato, espresso och original.2: Som nybliven mamma får man ofta sitta och amma, man inte tid till sig själv får men med denna kan jag mig lätt njuta av en god kaffetår. Livet skulle ta sig ny fart så en plats i köket för denna finns så klart!

22 maria:

1. 5 olika varianter ,Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.2. jag skulle vårda den ömt, ge den en trygg uppväxt så den ger mig gott kaffe varje dag. vi skulle älska varandra tills vi dör.

23 Simon:

1. 5 Olika varianter Latte Macciato, Cappucino, Dark, original och Espresso.

2. Kaffe är min stora passion med denna Tassimo blir min morgon helt kanon! Varje dag jag med denna T20 kaffet får avnjuta.

24 Patrik pson Nilsson:

Fråga 1, 5 stycken. Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost och Espresso,Motivering, Jag skulle vilja vinna denna till min älskade Mamma, för att hon är just det, Mamma och det var ju mors dag igår så en försenad present skulle göra henne lycklig :)

25 Anna G:

1. 5 st Latte Macchiato, Original(mellanrost), Espresso, Dark (mörkrost) och Cappuccino.2. Jag drömmer alltid om Italien, kaffeguden. När jag gör kaffe smakar det pyton, att ha en maskin i köket som skulle kunna göra gott kaffe när jag ville vore drömmen.

26 Madeleine:

1. 5 olika2. För att kaffe, te och choklad är gott :-)

27 EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA:

En Tassimo T20, vilken maskin

Hoppas på tur så att jag vinn

Kaffet gott och gjort så fort

Sen står alla grannar och knackar på port.5 sorter, Latte Macchiato, Original(mellanrost), Espresso, Dark (mörkrost) och CappuccinoHar länkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/may/tassimo-56.html28 Jennie:

Svar på fråga 1. Det finns 5 stycken. Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost och Espresso..Svar på fråga 2. Jag vill vinna eftersom allt som gör det enklare i vardagen uppskattas så mycket. (Vad är enklare och går fortare än en kapselmaskin när tiden är knapp?) Att det dessutom blir otroligt gott är ett stort plus i kanten ;)

29 Anja - 17 & mamma!:

1. Fem stycken, Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macciato, Orginal Mellanrost och Espresso.

2. För att orka med långa dagar och långa nätter som småbarnsmamma så skulle denna maskin göra dagarna såååå mycket lättare och piggare för en trött mamma. :)[email protected]

30 Anna L:

1. Fem stycken, dark mörkrost, latte macciato, original mellanrost, espresso och cappucino2. Älskar att kunna ta en kaffe i min ensamhet när jag är helt ensam hemma. Men tyvärr är jag så fruktansvärt lat så jag orkar inte sätta på en vanlig kanna när jag är själv, därför blir det ofta snabbkaffe och hur gott är det?? Nej nu vill jag lyxa till det och kunna unna mig riktigt gott kaffe med variation till mig själv.Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/05/tassimo.html

31 joHannah:

1.Det finns fem stycken och de är;

Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost och Espresso

2.Jag vill vinna för att jag och min sambo älskar kaffe, vårt sätt att lyxa!Som gravid är det dock bara te som fungerar, så detta är perfekt även då.Jag har tipsat;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/05/hos-dahlarna-man-vinna-en-tassimo-t20.html

32 nettan:

Tyvärr är jag så teknisk kass på hur man delar denna tävlingar på min FB så jag gav upp det till slut. Men jag vill jättegärna vara med i tävlingen för jag behöver köpa en ny kaffebryggare är för hög så den har ingen plats i köket så nu står den undanställd. Tror att denna kaffebryggaren skulle passa mig bra.Svar på frågan är:Dark mörkrost,Cappuccino,Orginal mellanrost, expresso och Latte Macchiato.Ha en fin sommar för sommaren är på väg nu!enkla nettan

33 Helen:

1. 5 st Dark mörkrost, Original mellanrost, Latte Macchiato, Espresso, Cappuccino2. Eftersom endast min man dricker kaffe här hemma så vore det väldigt smidigt med en sån liten apparat och jag vet ju att man kan köpa andra kapslar än kaffe och då kan ju jag sällskaps dricka:)

34 yaiza aho:

Det finns 5 varianter; Original, dark, expresso, Cappuccino och Latte Macchiato.ensam kaffedrickare i familjen med liten plånbok och stora utgifter vore detta drömmen vem vill väl inte ha en latte macchiato till frukost eller en expresso till lunch :)

35 dagenskreativa:

Hej!

1. 5 stycken. Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost, Espresso2. En maskin som denna skulle nog kunna omvända vilken téälskare som helst att gå över till kaffe

36 Spacegirl:

1. 5 st

Dark mörkrost,Cappuccino,Orginal mellanrost, expresso och Latte Macchiato

2. Jag är trött på halvljummet mellanrost.

Jag vill få ut mer av min kaffestund,

gärna en espresso med smak så fyllig och rund.Blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2011/may/5-juni-vinn-tassimo-t20.html

37 lolla:

hejsan

1. det finns 5 sorter

espresso, cappuccino, original mellanrost,

dark mörkrost,latte macciato

2,Tassimo hos mig skulle bli en snygg inredninspryl och en en härlig vardags njutning med en kopp maccihato som annars är svår att fixa till utan Tassimo.tipsar i min blogg om tävlingen

kram lolla

38 Anna Johansson:

Hejsan!1. 5 härliga kaffesorter: Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost, och Espresso. Variation, me like!2. Tassimo ska flytta hem till mig, men sen vidare till en annan tjej. Syster yster har efter E:s födelse varit så dyster. Det här blir till henne en avkopplings-/lyx-/tröst-/bjudahemsysterpåfikagrej!// Anna

39 Bella:

WOW! vilken tävling :-) är gärna med!1. Svar: Det finns 5 stycken.

2. Jag kan inte koka kaffe men älskar det, därför görs det aldrig kaffe hos mig. Blir bara bjuden hos andra, men med denna skulle jag kunna bjuda andra ;)

40 favolosa:

1. Det finns fem olika varianter: Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte Macchiato.

2. Köket skulle må bra av ett modernt lyft och Tassimo T20 skulle underlätta våra mornar enormt - snabbt & enkelt får jag mitt te, mannen espresso och barnen varm choklad!Jag har tipsat om tävlingen här: http://favolosa.blogg.se/2011/may/tassimo-t20.html

41 Anna på Grönkulla:

Så snygg!

1. Det finns fem varianter: Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino och Latte Macchiato.2. Gott kaffe och god design i skön förening - skulle ge mina morgnar en helt ny mening!

42 Linda:

En tävling helt i min smak eftersom kaffet är det så får igång mig på morgonen.

1. Latte Macchiato, Cappuccino, Espresso, Original, Dark

2. Med alla drycker som apparaten kan fixa,

behöver vi inte på morgonen trixa.

Familjen går från hemmet med en glad min,

för på köksbänken står en T20 vit och fin.

43 Sandra:

kom och flytta in hos mig, då blir jag allt en lycklig tjej,hinna sig en kopp på morgonen ta, ja då blir man pigg och glad hela dan=)Håller tummarna svar 1. Finns fem olika varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino! kram

44 Malin Andersson:

1. De finns i 5st varianter

2. Gott kaffe vill ju alla ha,

då passar Tassimo så himla bra.

45 Agnieszka-2barnsmorsan:

1: Det finns 5 olika varianter; Original, dark, expresso, Cappuccino och Latte Macchiato.2: Jag har sen länge önskat mig en sån här maskin, men tyvärr inte haft råd att köpa en själv:(

Den får gärna pryda vårat kök!

46 jenny:

1: i dagsläget finns 5 gevalia varianter.2: Tassimo, tassimo kom till mig med harmoni och lugn, en soffa vi kan dela och kärlek kommer att sprudla med din underbara arom.

47 Ida:

1. Det finns 5 varianter av kaffe från Gevalia.2. Jag vill gärna ha denna söta maskin för att kunna ge min mamma ett riktigt gott kaffe. Hon är en stark kvinna som har gått igenom så många svårigheter i livet och ändå alltid funnits där för mig. När jag tänker på kaffe tänker jag alltid på min mamma. Starkt, gott, lugnande och ljuvligt.

48 Lena:

Kaffesorterna finns i 5 varianter.Tänk vad T20 skulle må

att i mitt kök få stå ;)

49 Linda Granados:

1; Det finns fem olika varianter: mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino.2; Passar perfekt när man får främmande, man tar en kapsel och vips så får alla det dom vill ha (alla dricker ju inte kaffe). Inget bök inget stök!

50 Renate:

5 st kaffevarianter - Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte MacchiatoTill vår husvagn skulle den passa fint.

Så vi kan förgylla semesterresan för alla både barn och vuxna :)

51 kerstin eklöf:

5 st original dark espresso cappuccino latte macchiato2 har en hemma vill ha en i sommarstugan så den slipper åka fram och tillbaka när den är borta får dottern ingen choklad

52 Therese:1. Det finns 5st varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino

2.Vi behöver en ny kaffebryggare för vår är så gammal.Vi är både kaffe o te älskare och våra barn älskar choklad.

Den skulle pryda vårat kök superbra.

53 Christer Sjödin:

1) 5 st kaffevarianter - Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte Macchiato.

2) Älskar kaffe i alla dess former! Tänk att med en Tassimo kunna få riktigt gott kaffe precis när man vill! Dessutom så kan man ju bjuda sin kaffetörstande syrra på en god kopp kaffe, som smakar som kaffe ska - nämligen Gevalia!!!

54 Anne-Charlotte:

1. Det finns 5 st och dessa är cappuccino, espresso, latte macchiato, mellanrost och mörkrost.2. Älskar att sitta på terrasssen när solen skiner med en god kopp kaffe.

55 annelie skoglund:

1. Det finns 5st varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino2. Jag är värd en tassimo.

56 annelie skoglund:

1. Det finns 5st varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino2. Jag är värd en god kopp kaffe.

57 Elin:

1. Det finns 5 st olika kaffesorter: Espresso, Dark, Orginal,Cappuccino och Latte Macchiato.2. Jag älskar kaffe och dricker mer än gärna varje dag. Men i och med att sambon inte dricker kaffe vore det bra med en Tassimo då han kan få te eller choklad istället. Då kan vi njuta av kaffet/teet/chokladen på balkongen i sommar, varje dag och tänk vilken vardagslyx det vore :)!

58 Sussi Thunholm:

1. Det finns 5 smaker,orginal,dark,espresso,latte macchiato o cappuccino.

2. Jag skulle ge maskinen till vår dotter som nyligen flyttat hemifrån så vi slipper att släpa med kaffe varje gång vi ska dit o fika.

59 Nina:

Jag är jätte gärna med och tävlar.Svaret på din fråga är 5 st varianter. dem är. mellanrost (orginal), mörkrost (dark), Espresso, Cappuccino & Latte Macchiatomotivering: Jag är ingen kaffedrickare egentligen, men sen jag vart tvåbarnsmamma så dricker jag konstant kaffe. Problemet är ju att mitt kaffe alltid är kallt. Då man har tid, så sätter man på kaffe - men innan det runnit klart så har redan lillskruttan vaknat och koppen man hällde upp kaffet i står någonstans tills den blir kall. Dessutom kokar ja ju alltid för mkt iom att man inte kan få en kopp. Men med denna maskin kan ja först och främst få ett gott kaffe (latten ja smaka på mammablogg galan va en favorit), jag får en kopp som jag vill ha. Å det går tillräckligt snabbt så att jag hinner dricka det med, varmt dessutom! Det vore underbart!kram Nina

60 Elaine Knutsson:

5 smaker:orginal, dark, expresso, Latte macchiato och cappuccino.Jag önskade mig en vit Tassimo ¨på morsdag, men det blev ingen så därför önskar jag att vinna en hos Er!

61 Sumo:

***1) 5 st kaffevarianter - Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte Macchiato.

2) Min familj har skippat vanliga kaffekokaren för vår egna Tassimomaskin som är en del i familjen, om vi skulle fått en till hade den varit vår lilla gullegris ute i stugan.***

62 Sara Johansson:

Det finns fem olika varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och CappuccinoEn tassimo skulle göra sig bra som en modern inrednings pryl o vårt hem så kan hela familjen unna oss en god kopp kaffe när vi helst önskar.

Kram

63 Jessica:

Det finns fem varianter. Latte macciato, Dark, Orginal, Espresso, Cappuccino.Kaffe, te och choklad, är nånting som dricks var dag. Med en T20 på vår bänk, blir det klart utan ett stänk.

Alla får det dom vill ha, är då glad och snäll var dag:)

64 Mia Lövgren:

1) Fem stycken: Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost & Espresso.2) Jag har nygligen upptäckt kaffe-välden. Smakerna, njutningen, avkopplingen & kulturen. Med en T20 skulle jag, min familj & mina vänner få uppleva många härliga kaffe-stunder.

65 Eva:

Det finns 5 olika sorter.Att kunna bjuda på läcker dryck, med endast ett enkelt tryck. Fixa fika fort, det är stort.

66 sarah björck:

Det finns 5 sorter gevalia original, dark, expresso,kaffe latte, moccahito. Jag fyller 30 år på midsommar. Tänk vilken härlig present.

67 Lotta:

Vilken Kanon-tävling för oss mammor!!

Det finns 5 sorter av Gevalia

Latte Macchiato

Cappuccino

Original Mellanrost

Dark Mörkrost

EspressoHar inte varit kaffedrickare förrän Tassimo fanns. Latte Macchiato är min favorit och eftersom vi har ett nytt kök som går i vitt så skulle denna T20 bli perfekt där!

68 Lena älva:

Det finns fem varianter Gevalia kapslar Orginal,Espresso,Dark,Latte macchiato,Cappucchino.Varför inte bjuda på något gott när man kan få oväntade besök,något som dom aldrig glömmer.Tassimo bara äger man blir glad..

69 tessan:

1: det finns fem olika varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino!2: jag har precis börjat lära mej att dricka kaffe, dock än i småmängder, och då räcker det att bara ordna en kopp till mej själv. sen att den är snygg är ju ett + i kanten =)länk:http://ericasmamma.blogg.se/2011/may/tavling-tassimo.html

70 Ullis:

5 sorter finns det. Latte Macchiato,Espresso,orginal mellanrost,mörkrost & cappuccino.

Vill gärna vinna,därför att jag kokar inte kaffe när jag är själv,vilket resulterar i att jag får huvudvärk när kaffe uteblir.Men nu skulle det kunna undvikas.Hoppas!

71 Malin:

Det finns fem olika sorter, Latte Micchiato, Orginal Mellanrost, Marabou Choklad, Espresso, och Dark Mörkrost.

Jag har redan en underbar Tassimo T20, men däremot skulle jag vilja vinna en åt min underbara mamma. Jag är student och förälder och hon får ofta ställa upp för oss, jag skulle vilja ge henne något vettigt någon gång som jag vet att hon skulle bli glad av. Det skulle hon bli av allt, men en Tassimo vore pricken över i:t.

72 Malin:

Jag glömde ange min mailadress i kommentaren ovanför, men nu finns den med.

73 lovisa:

kul tävling!

74 Jenny Johansson:

1 Det finns fem. Mellanrost, mörkrost, espresso,Latte macchiato, cappuccino.

2 En T20 vore bra att i mitt kök, om jag får oväntat besök.

75 Jenny Johansson:

1 Det finns fem. Mellanrost, mörkrost, espresso,Latte macchiato, cappuccino.

2 En T20 vore bra att ha i mitt kök, om jag får oväntat besök.76 Anne Pettersson:

5 goda smaker: Cappuccino, Latte macchiato, espresso, mörkrost och mellanrost.

Vill verkligen ha en T20, älskar mysa med en kopp och morgontidningen

77 Annika:

1: 5 fina smaker finns det ju!

Cappuccino och Latte Macchiato som är mina favoriter, Espresso och Mörkrost som min älskade man föredrar och så den gamla hederliga Mellanrosten.

2: Jag vill vinna apparaten för då skulle mina älskade ungar kunna göra den perfekta koppen till sina föräldrar på söndagsmorgonen som serveras på sängkanten. Man kan ju alltid drömma...

78 Katarina Ellegaard:

1. 5 smaker - Orginal, Dark, Espresso,

Cappuccino & Latte MacchiatoHar vid 37 års ålder (shhh...) äntligen lärt mig dricka kaffe och jag är hooked! Bättre sent... Däremot kan jag ännu inte koka kaffe, så denna vore perfekt!!! <3

79 Sophie-Elisabeth Klink:

1. Det finns 5 kaffevarianter av Gevalia och dessa är Latte Macchiato, Original Mellanrost, Espresso, Dark Mörkrost och Cappucino.

2. Jag har alltid velat skaffa mej en Tassimo T20 men aldrig haft råd som den fattiga studenten man är.

80 Nicklas Bengtsson:

1. Det finns 5 st varianter Mellanrost, Mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino!

2. Hade varit kul att ge svärfar en då han har hjälpt oss sååå mycket under tiden min flickvän blev av med jobbet, hade gjort sig perfekt för en kaffeälskande svärfar.

81 Isabelle:

Det finns 5 varianter; Original, dark, expresso, Cappuccino och Latte Macchiato.Som 17 åring känns flytten hemifrån nära och vad vore väl bättre än att börja dagen med en god kopp kaffe från Tassimo, i sitt nya hem.

82 anne-mette albin:

5 stjag är 50 och har inte lärt mig dricka kaffe än men med en tassimo skulle jag helt klart lära mig att dricka denna dryck med en så fantastisk doft

83 Jeanette:

1. 5st - Original, dark, expresso, Cappuccino och Latte Macchiato2.För den är snygg, stilfull, modern, kaxig och ekonomisk - precis som jag :)

84 stina brinkemo:

Finns fem olika varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och CappuccinoSkulle vara så lätt för min son att fixa kaffe på morgonen till mej....inte en massa krången med en gammal tråkig bryggare :)

85 Ann-Sofie:

Det finns fem varianter i Sverige men egentligen finns det hur många varianter som helst. Vi har en tassimo på jobbet och jag skulle så gärna vilja ha en hemma också. Min favorit är expressokapsel + stor mjölkkapsel + chokladkapsel, men jag kan ju inte gå till jobbet alla dagar i veckan.

86 Elin Stenberg:

1) Det finns fem varianter: Latte Macciato, Original Mellanrost, Espresso, Capuccino och Dark.2) Jag vill gärna vinna den för att, helt ärligt, bräcka svärmor. Hon gör inget annat än pratar om hur bra hennes kaffemaskin är, den är dock inte i närheten av denna. Jag och maken har dock inte ekonomin att införskaffa den med nykläckt bebis och på CSN-pengar. Vi känner att vi har kärlek i familjen så det räcker till en liten kaffemaskinsbebis också <3

87 J o H a N N a - design tävling på bloggen:

5 olika kaffevarianter: Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte Macchiato.jag skulle mer än gärna vilja vinna denna kaffemaskin då vi ingen kaffemaskin äger... hemskt pinsamt då folk vill komma över på en kopp kaffe! när jag var barnflicka i schweiz så hade alla familjer såna här kaffemaskiner och kapselkaffe är det ända kaffe jag gillar så skulle verkligen vara en toppen vinst :)

88 alexandra mamma till Tove:

1. svaret är 5 st. Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost, Espresso.2. jag skulle vilja vinna en tassimo för att jag länge har suktat efter en. efter att våran kaffebryggare gick sönder så har vi endast kört med pulver kaffe och det är ju enligt mig inte en höjdare. och efter att ha varit hemma hos en kompis som hade en tassimo så har vi sagt att vi inte ska köpa någon annan kaffebryggare än tassimo. men just nu så har vi tyvärr inte råd med en så tillsvidare så får vi dricka vårat sliskiga pulverkaffe...

89 Bert:

Där finns 5 varianter av Gevaliakaffe till maskinen.Den hade passat perfekt hos oss, jag dricker kaffe, min fru Te och våra barn chokladmjök.

90 Maria Rosén:

5 varianter, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.Fin design och gott kaffe, Kan det bli bättre till semestern:)

91 Josefin:

1. Det finns 5 sorters kaffe: cappuccino, latte macchiato, dark, original och espresso!Jag hade gärna bjudit fina vänner och på en riktigt god kopp kaffe nu till sommaren!

92 Gabriella:

5st olika, LatteMacciato,espresso, cappucino, dark, & original.Min maskin är slutkörd och gav upp här om veckan :( Mitt beroende gör mig galen!!! Jag behöver verkligen en ny :))

93 Lotta:

Vilken underbar vinst! Den hoppas jag ha turen att vinna! =)Svar: Det finns 5 olika kaffevarianter: Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte MacchiatoMin motivering:

Hos oss är det alltid fullt hus, öppet för alla!

Lever efter mottot: Mi Casa Es Su Casa!

Kaffegästerna avlöser varandra dagligen...gissa om denna skulle uppskattas!

94 Linn:

Svar: Finns fem olika varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino!Min motivering: Nyss flyttat ut på landet och nu rasar den in folk dagligen och det skulle vara så himla kul att få "lantisarna" på lite extravagant kaffe :)95 care69:

Jag är gärna med!

1. Det finns fem smaker: Cappuccino, Latte Macchiato, Original, Expresso och Dark.2.

Enkelt och smidigt så skall det fungera,

när jag maken en god kopp kaffe vill servera,

att maskinen sedan blir ett prydnad i mitt kök,

är ju bara positivt om jag slipper kaffefixarstök.Har länkat.

http://dahlarna.blogg.se/2011/may/morsdagtavling-vinn-tassimo-t20.html

96 Mamma Evelina:

1. Svaret: 5 varianter, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.2. Med denna maskin hade allt varit så mycket enklare och jag hade fått bjuda mina gäster på flera olika goda varianter :) Jag orkar aldrig koka kaffe till mig själv. Men hur enkelt är de inte att bara ta sig en kopp med denna maskin.

97 Olof Forslund:

1. Det finns fem stycken och dessa är:Gevalia Dark - Mörkrost

Gevalia Original - Mellanrost

Gevalia Espresso

Gevalia Latte Macchiato

Gevalia Cappuccino2. Motivering

I egenskap av student, med budget därefter, skulle det vara oerhört gott med något annat än pulverkaffe om morgnarna.

98 Mickan (tävling pågår!):

1. 5 st sorter. Gevalia Latte Macchiato, Gevalia Original Mellanrost, Gevalia Espresso, Gevalia Dark Mörkrost, Gevalia Cappucchino.2. Att bjuda vännerna på något gott, vore både roligt och flott. Jag är sämst på kaffestök, men även jag kan nog lyckas med en Tassimo i mitt kök.

99 Yvonne:1. Finns fem olika varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino!Detta skulle bli den perfekta "presenten" för oss eftersom vi gifter oss om 2 mån och det finns inget utrymme i kassan för några inköp låångt framöver och denna maskinen passar oss alla då jag är kaffeälskare och mannen chokladälskare.Vardagslyx helt enkelt

100 Anna G:

1. Finns fem olika varianter: Gevalia Dark - Mörkrost,

Gevalia Original - Mellanrost, Gevalia Espresso,

Gevalia Latte Macchiato och Gevalia Cappuccino2. Min mamma har skyddat mig från allt ont, precis som ett paraply har skyddat mot det ösande regnet. Att få ge henne en tassimo som hon länge har önskat sig skulle göra både henne och mig så glad!

101 Annelie:

1.5 st! Latte Macchiato, Original(mellanrost), Espresso, Dark (mörkrost) och Cappuccino.

2.Vill bjuda vänner och bekanta som en sann barista. Aldrig mer ska kafferep hos mig bli trista!102 evelina:

1. Det finns fem olika varianter av Gevalia:

*Gevalia, Latte Macchiato

*Gevalia, Cappucino

*Gevalia, Dark (mörkrost)

*Gevalia, Orginal (mellanrost)

*Gevalia, Espresso.2. Motivering.

Jag vill ha mitt kaffe så snabbt som möjligt och göra det så enkelt som möjligt, därför skulle en Tassimo passa mig perfekt :-)Länkar från min blogg :-))

103 Lena Ringstad:

1 Det finns i fem olika gevaliavariater: Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte Macchiato.

2 För att ta ur mig tron att Gevalia mellanbrygg är det enda riktiga kaffet.

104 Sandra Larsson:

1: 5st varianter, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.

2. En wannabe-barista med en Tassimo högst upp på sin önskelista som vill uppgradera fikastunden till 2.0 med maskinen som på nyaste trenden har stenkoll.105 Anette:

Fem smaker: Cappucino, orginal, espresso, dark o Latte MacciatoTassimokaffe i koppen det verkar ju toppen

De måste jag smaka, får mig kanske till å baka

och bjuda mina vänner till och med några jag inte känner

106 salam:

1: 5st varianter, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.2: Jag älskar min fru mest av allt i hela världen, min fru älskar espresso mest av allt i hela världen. Jämnt och ständigt går hon till kafeér och beställer espresso. Att få se lyckan i hennes ansikte om hon vinner tassimon, det minnet skulle följa med mig i många år.

107 Camilla:

5 varisorter!! :-)Jag känner mig inte riktigt himma,

på det här med att rimma.

Men klart jag vill prova po,

O vinna en tassimo!

Ursäkta min Skånska!! :-)

(

108 Sandra - mamma till Molly:

Hej, jag är gärna med i tävlingen!- Vill vinna för att ge den till världens bästa fästman. Han har länge drömt om en egen Tassimo men har inte råd att köpa en till honom...-Svaret på frågan är att det finns 5 olika sorter.+ tipsat på min blogg: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/june/tassimo-56.html

109 Sandra - mamma till Molly:

Ooopps, glmöde skriva de olika varianterna/sorterna... Det är: Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino och Latte Macchiato.

110 David B:

Jag är gärna med och tävlar!

1. Det finns fem smakvarianter: Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Mellanrost och Espresso2. Överst på min fästmös önskelista finns

drömmen om en egen hemmabarista!

Helautomatisk, väldesignad,

utomordentligt genial! För varma drycker

är Tassimo(och jag)ett självklart val!

Ett enkelt knapptryck från detta under

förgyller äktenskapets vakna stunder!

111 Isabelle:

det är fem olika: Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Mellanrost och Espresso.Det är fantastiskt att tassimo gjort en maskin som kan göra te och varm choklad! Att vakna en seg morgon och veta att Tassimomaskinen står i köket, det förgyller dagen!

112 Anna Krentzel:

5 st olika:Latte Macciato, cappucino, dark, original och espressoSom ensamstående småbarns mamma är skulle en tassimo vara räddaren i nöden, med sin snabbhet och enkelhet är en kopp kaffe alltid nära.

113 evamar:

1) Fem olika varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino!2) Älsklingen och jag är ense om det mesta - utom hur kaffe ska smaka. Vi är båda helt eniga om att en Tassimo vore en del i ett långt, lyckligt förhållande!

114 Peter:

Fem sorter: Orginal, Espresso, Latte macciato, Cappuccino, DarkKaffe, Te och Choklad, gör vår morgon riktigt glad.

Nöjda gäster när dom går, för dom smaka fick en tår, och en härlig kaka, som vi hunnit baka.

Med en T20 i vårat kök, blir det inte mycket stök.115 Sandra:

1. Fem sorter: Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Mellanrost och Espresso2. Den här skulle jag vilja ge till min bror som dricker kaffe i alla dess former och ständigt testar nya smaker. Själv tål jag tyvärr inte kaffe.

116 Anna Vid:

Hejsan!

1. 5 olika varianter, nämligen Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.2. En maskin som kan brygga allt det goda i livet,

det är inget man tar för givet. Men har kanske tur denna gång, då sjunger jag glädje sånger =)Mvh/Anna Vid

117 Jeanette:

Svar: 5 varianterKaffe, det älskar jag

dricker det varje dag

därför vill jag gärna vinna

då blir jag en lycklig kvinna

118 Ann:

Svar: 5Efter alla utgifter så fanns det inga pengar kvar

när den givetvis fanns på extra pris..

Perfekt att ha när man får gäster eller bara är sugen på en kopp :)

119 Sandra:

Svar: 5 varianter. Latte macciato, cappucino, original, dark, espresso.På morgonen halvdöd och seg

efter kaffe och ett bloss, vaken och går till jobbet med raska steg.120 Erica:

5 varianter finns det. Latte macciato, cappucino, original, dark, espresso.En tassimo skulle passa utmärkt i mitt nya bo!Hoppas på vinst!!!!

121 henke:

Fråga 1 Det finns 5 varianter. Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Mellanrost och Espresso.

Fråga 2. Jag är 18 år och ska flytta hemifrån, är beroende av kaffe och en skogshuggare som jag är skulle jag behöva lite snygg design hemma. Kanske jag skulle kunna bjuda "henne" på en kopp, för det kanske skulle ge lite hopp!

122 Anonym:

1) 5 varianter finns det! Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso2) tänk att alltid få en ypperlig kvalité, vare sig det gäller kaffe, choklad eller té.

123 Lisa:

1) 5 varianter finns det! Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso2) tänk att alltid få en ypperlig kvalité, vare sig det gäller kaffe, choklad eller té.(oops, sorry för dubbelposten)

124 Anette Eriksson:

1. Det finns 5st varianter, mellanrost, mörkrost, Espresso, Latte Macchiato och Cappuccino

2. Glad blir gubben, TASSIMO T20 ger snabba koppar till nubben!!

125 Elisabeth:

Finns 5 varianter, Latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.Har ett par saker kvar på min "vill-göra-lista",

t.ex att få snits på kaffe som en riktigt barista.

Med Tassimo T20 i köket är det så gott som klart,

att få servera varm dryck med stil vore underbart.

126 Mikael:

1. 5 varianter. Latte Macciato, dark, original, espresso och cappuccino.Norrlänningen Micke vinner gärna en såndär,

modern "kaffemackapär".

Den trogna kaffepannan,

skänker jag till nån annan.

Tassimo T20 förgyller kaffekoppen,

välkommen till mitt hem i norrbotten!

127 Kristina:

Svar: 5 varianter: Latte Macciato, Cappucino Dark, Original och EspressoEn Tassimo T20 vore betydligt snyggare än min gamla trista bryggare...

128 It's a house:

1. Det finns fem sorter; Original, Dark, Espresso, Cappuccino och Latte Macchiato.2. Sambon dricker kaffe men jag vill ha te,

dottern gillar sin choklad och med Tassimon blir vi nöjda alla tre!

129 Monica:

1. 5. Latte Macchiato, Original mellanrost, Espresso, Dark och Cappuccino.

2. Är en riktig kaffemoster har jag hört,

utan dagens koppar känns det kört.

Blir det för mycket koffein,

kan jag välja choklad eller tein

…för Tassimo är en mångsidig maskin.

130 ANKI O:

1.det finns FEM sorter: Orginal, Espresso, Dark, Cappuccino & Latte Macciato

2.med denna lilla suveräna manick,

jag fixar dryckerna på ett kick,

för vad gästerna än vrakar & väljer,

jag har hemma alla sorter de säljer,

själv kan jag sörpla i mej olika varje dag,

precis det som den dagen är till behag,

kafferyggarkaffe maken gillar,

men jag jag tycker att han ju bara dillar,

fram för möjligheten att välja,

så kan jag gärna bryggaren SÄLJA!!!

131 Filippa:

1. Självklart finns det 5 sorter. Dark Mörkrost, Cappuccino, Latte Macchiato, Orginal Mellanrost, Espresso.2. Åååååh! Som fattig student finns inte mycket utrymme för lyx och flärd, så vad skulle passa bättre än en skinande Tassimo T20? Låt mig vinna, och jag bjuder ett på rykande hett kaffeparty. Kram Filippa;D

132 Camilla Sandmark:

Det finns 5 sorter:Mellanrost,Mörkrost,Cappucino,Espresso och Latte Macchiato.

Eftersom jag inte har blivit vuxen än och lärt mig dricka kaffe,så är det alltid lika trist att mina gäster ska behöva släpa med sig termoskaffe när de kommer!133 Louise B:

1. Det finns fem varianter: latte Macciato, cappucino, dark, original och espresso.2. Motivering:

I våras flyttade jag hemifrån och har tröttnat på att höra mina vänners gnällande angående mitt dåliga kaffe (snabbkaffe) och skulle därför vilja vinna!Nu håller jag tummarna hårt!!

134 Annie:

1. 5 smaker = Latte Macciato, Cappucino, Dark, Original och EspressoBosch är en favorit i mitt kök

Bra kvalité = inte så mycket stök

Denna maskin kommer att göra mig så glad

Jag kan servera både kaffe, te och choklad!

135 Mats O:

1.det finns FEM varianter:Orginal, Dark, Espresso, Cappuccino & Latte Macciato

2.

lyx och snabbt i kombination,

med all underbar variation,

med design och snygghet,

den känns ju.......HET!!!!!

136 DAHLARNA:

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

Vi återkommer inom kort med en lycklig vinnare!

Ha det gott!

137 Ann:

..... Jag är "Nyfiken"

..... Vem blev vinnaren??

..... Hoppas, hoppas,

..... Nit?

..... Vinst?

Kommentera här: