Rix FM Festival!

Vilken kväll det blev! Strålande sol & ett fantastiskt artistuppbåd. Otroligt mycket folk! Eftersom det var barnen i första hand om verkligen ville se denna festival, så fick det bli på deras villkor. Vi stod på ganska långt anstånd från scenen, för vi ville ju inte riskera att bli nertrampade. Vi hade med en filt som barnen satt/låg på under tiden förbandet spelade. För att vara så långt från scen, hade vi kalasbra platser. Hade ett staket in till en tillfällig festivalservering precis framför oss, så till & med barnen såg scenen & artisterna. Vilken stämning! Vilket ös! Barnen sken som stora solar av lycka. Det enda som skulle kunna vara bättre för dem, var väl att få sitta i soffan på scenen & verkligen få se sina största idoler på riktigt nära håll & kanske få deras autografer. Men nu vann jag ju inte finalen & de hade ju inte fått sitta där ändå...

Bilderna är inte kalasbra direkt - långt avstånd till scenen & mycket folk. Så jag kunde inte riktigt stå still med kameran... Tyvärr blev det ju dessutom mörkt ute när våra största favoriter kom.Lili & Susie! De såg vi live i Andra Chansen i Melodifestivalen.

Janet sjöng den grymt braiga låten Heartache on the dancefloor.

HEAT brände av 1000 miles.

Agnes strålade som en världsstjärna. Det blev On and on, Love,love,love & Release me.

EMD - De var helt exalterade över den grymma publiken. Detta är mina pojkars STÖRSTA idoler! Lilleman som bara är 6 år & otroligt kvällstrött höll på att somna, men strax före 22 blev han KLARVAKEN & sjöng med för fulla muggar. Lyckan i hans ögon - ja hela ansiktet - kommer jag att bevara i mitt hjärta länge länge länge. Youngblood är stora favoriten, men Baby Goodbye var också kalas. Deras dröm är att få träffa sina idoler. Förhoppningsvis kommer de någon gång att få göra det. Jag får väl fortsätta att ringa i tävlingar... ;-)

Klicka gärna in på Augustifestens specialsajt för riktigt bra bilder (i bildspelet) på artisterna.


Kommentarer:

1 KAWAiiKAi ~:

Jag var där när rixfm var i lule :D

2 Petra:

Tack för bilderna men på Augustifestens specialsajt är bilderna rätt tråkiga. Knappt nån på EMD jue!

3 Sandra ♥:

åh vad roligt! tyvärr kom inte rix fm festivalen till Halmstad i år.. lite tråkigt. Hade man gärna velat se :) Vilka artister var med?

4 Linda P:

Grattis till vinsten! kram

5 InneoUte-Malin:

Låter som en toppenkväll! :-) Så kul att se sina barn i extas. :-)

6 Pysseliten:

Ja visst var det underbart :) men vad folk

men en härlig kväll synd att barnen ska till skolan dagen efter det blir lite sent för dom :)Super bra bilder!!! vad nära ni stod :)

vi stod nästan vid ingången till det hela .

7 Lina:

Du skulle ha dragit dit killarna lite tidigare på dagen. Då signerade ju EMD!

8 Proforma - Irene:

Kul att det ändå blev så lyckat för barnen och att de är nöjda! Det är ju det som betyder mest! Ja, ring på... :)

Trevlig helg!

Kram Irene

9 HUSnrNIO:

Kul att det blev en lyckad kväll för er. Ha en trevlig helg.

10 Be Inspired -Inreding och design:

Å vad roligt att kvällen vart lyckad!! Kraaamar sofie

11 Bokmalen:

Vilken lycka för barnen!! Jag kommer inte att glömma min brorsons ögon å lycka när han fick träffa Johan Palm i somras på Skansen!! ;) Bara sådär... Å sen gick vi fram å pratade med honom å fick ta kort med dom tillsammans. Enligt Kevin så var denna händelse det bästa med sommaren!! ;)

Hoppas ni får en härlig helg!

Kramen, Maria

12 Erica:

Min dotter Lovisa som är 4 år är helt besatt i EMD också! Vi såg dom i somras om hon var vaken till 24 utan problem. Det är ett ständigt pratande om dessa pojkar hemma. Undra vad Erik gör nu? Tror du Denny är på jobbet osv osv! Men det är ganska så gulligt!

13 Therése:

Vilken lyckad kväll!!

Kul att ni såg så pass bra, fast ni stod lite längre bak!

Ja, att se lycka i sina barns ögon är det ju inget som slår :-)

Ha en fortsatt trevlig helg nu!

Kram Therése

14 fru Sätterlund:

Ni ser ut att ha haft en toppenkväll! Så härligt. Alva är jätteförtjust i EMD och Måns ;) Hon har faktiskt Måns autograf som hon är jättestolt över sina ringa 4 år till trots :DHa nu en riktigt trevlig lördag, fortsätt ringa ;)

Kramar Therese

15 Jenny:

Har fler bilder på min hemsida kolla in den, www.najsfoto.se Många fina bilder på EMD och andra artister där.

Kommentera här: