Tillsammans är vi starka...

Jag skrev för några dagar sedan om att en flicka i en förskoleklass i vår närhet hade gått bort i cancer. Jag startade direkt en liten insamling på Barncancerfonden för att visa mitt stöd till familjen. Det visade sig att insamlingen inte blev så liten & den spred sig fort via mail & Facebook. Mitt mål på 10 000 kr är redan med råge uppfyllt ♥ & idag har jag tillsammans med den drabbade familjen, bytt namn på insamlingen & vi har höjt insamlingsmålet till 200 000.



Jag har nu en banner i min högermeny här på bloggen till minne av Wera! Klicka er gärna vidare på den (eller den nedan i detta inlägg) & lämna gärna ett bidrag till Barncancerfonden! Pengarna använder Cancerfonden till forskning, information & familjestöd! ♥ Tillsammans är vi starka! ♥ En kan inte hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon. ♥



 

Kommentarer:

1 Synnöve:

Godmorgon.

Cancer är en otäck sjukdom för vem den än drabbar. Men när den drabbar våra små är det riktigt otäckt.

Vad illa har de gjort för att få denna fasansfulla sjukdom?

Ska se om jag kan stötta från Norge på nått vis.

Känns angeläget att göra det. Har en nära anhörig som gick som bort i canser för några månader sen.



Kramen Synnöve.

2 Bo:

Barncancerfonden har ca. 725.000.000 i kassan,

dvs 725 miljoner kronor. Räcker inte det?

3 DAHLARNA:

Hej Bo!

Nej, jag tycker INTE att det räcker! Det räcker först när alla barn kan bli räddade från denna hemska sjukdom & man har hittat ett botemedel som hela världen kan få ta del av. Alla gör ju såklart som de själva vill, men kan jag bidra till en bättre värld så gör jag gärna det. Självklart kan man inte ge till allt & alla. Men jag har valt att detta är en av de saker jag vill stödja & hjälpa till med. Hoppas att du hittar något som du känner lite extra för, som du kan hjälpa till med för att förbättra världen lite.

Mvh Viktoria

Kommentera här: