Öland i tre dagar

Förra veckan tillbringade vi drygt tre dygn på Öland för fotbollscup. Det var tre fantastiska dagar fyllda med mycket fotboll, glada barn & familjer, kämpande fotbollsspelare i hettan, egen träning, sol  & bad, härlig sammanhållning mellan klubbens fyra medverkande lag (tre killag & ett tjejlag) samt armbandsfixande & säljande (jag + två till i vår styrelse pärlar armband med klubbens färger & klubbnamnet), som nu finns runt i stort sett alla 03:ors handleder & väldigt många föräldrar & syskon har också köpt. KUL med en sammanhållande länk mellan alla åldrar, spelare & familjerna samt mellan de olika lagen.
 
 
 
Ölandsbron från Svinön.
 
 

Jag & mina livbojar... Men jag älskar att ha dem som ett minne från platsen man har varit. Men för att bli fotad, måste den ha ett namn på området man befinner sig i. Svinön ligger på Kalmarsidan av bron & här finns denna livboj.
 
 
 
Vi hade bokat boende på Ölands Djurpark Safaricamp. Halva fotbollslaget bodde här & övriga halvan bodde på en camping där de tältade & bodde i husvagn. Jag blev oerhört överraskad av vårt boende. Kanske inte fräschaste stugorna, men definitivt helt ok. MEN, det bästa av allt var ju utsikten. Jag kunde inte fått en bättre placerad stuga dessutom - ZEBRORNA var mina närmaste grannar...
 
 
 
 
 
 

Sonen, i vitt & blått, gör sitt första mål i fotbollscupen.
 
 

En eftermiddag åkte vi ner på piren i Färjestaden, åt hasselnötsmjukglass på Ölands choklad & strosade på piren. Livboj nummer två, nu i en ny kommun.
 
 
 
En vacker solnedgång hann jag se. Det är verkligen något speciellt med solnedgångar på Öland.
 
 
 
Två mornar vaknade vi av att lejonhanen brölade både högt & länge. Inte varje dag som ett lejon väcker en...
 
 

Min randiga kompis & jag spanar åt varsitt håll... Ibland blir foton som kommer till av en slump, de som man gillar mest. Detta foto knäppte stora sonen av när jag gick ifrån zebrorna. Randigt, gult, adidas & zebramönster på samma bild. Love!
 
 
 
Hej då Öland - för denna gång! Men vi kommer tillbaka!!
 

Kommentarer:

1 Peter:

Härliga bilder. Favoriterna blir den på solnedgången och den på dig och en zebra. Riktigt läcker bild när ni tittar åt varsitt håll! Duktig son som kunnat fånga det på bild.

Svar: Tack Peter! Vi har samma favoritbilder :-)!
Dahlarna

2 Anonym:

Underbara bilder!

Kommentera här: