Vinn fantastiska Prisma Butelj Vas!

Idag springer mina mentorselever ut! Det känns spännande & kul, men även lite ledsamt & tomt. Lyckan är dock total bland alla studenter :-)! För att fira studenten även här på bloggen har jag nu en ny tävling i samarbete med Cult Design! Tävlingen startar med en festlighet & slutar på en annan - midsommarafton! Så ta chansen att vinna den kanonfina vasen Prisma Butelj. Den är gjord av återvunnet glas & tillverkad i samarbete med Svenska glasåtervinning & Bergdala glasbruk. Tänk vad underbart fint att fylla denna vas med sommarblommor!Så här enkelt är det att tävla:

Tävlingen går ut på att du svarar på nedstående frågor. Skriv svaret i kommentarsfältet nedan eller skicka ditt svar till dahlarna@hotmail.com.

1. Vad heter Cult Design's "fyrkantiga flicka"?
2. Det är snart dax för midsommarfest. Var placerar du då din nya Prisma Butej vas?

Gå gärna in & "Gilla" Dahlarna Blogg & Cult Design på Facebook. Då missar du inga nyheter!! Det är helt OK att använda tävlingsbilden ovan, om du vill tipsa andra om tävlingen. Vasen är värd 799 kr.

Var noga med att fylla i namn & din mailadress (den ser endast jag), så att du kan kontaktas om du vinner! Tävlingen pågår till fredagen den 22 juni kl. 22.00 (midsommarafton).

VARMT LYCKA TILL!