En PURO på väggen!

Äntligen har vi fått ordning på vårt sovrum! Vi har haft kläder i högar på två stolar. Varken snyggt eller praktiskt... Nu sitter istället en vit, fin & fräsch PURO på väggen & stolarna är borta. Så luftigt det blev & betydligt mycket snyggare!! Vi har dessutom bytt sängram & mattor, så hela rummet fick ett riktigt lyft. Det kommer i ett inlägg senare i veckan.


Det är en smart hylla på baksidan av PURO för småsaker eller mobilen. Perfekt att ha ett ställe att lägga ifrån sig mindre saker på. Genom att det även är krokar på baksidan, så är det många bra funktioner på denna stora galge!


Likaväl som att hänga upp byxor på stålröret, så funkar det bra med en stickad tröja.Jag önskar två lägre vita Malmbyråer här istället, men denna byrå får duga sålänge. Tror att det kommer att bli ett inköp på två PURO Mini i svart till barnens rum så småningom. De belamrar sina skrivbordsstolar med kläder & vi behöver verkligen lösa det problemet snart.


Imorgon börjar en kanonfin tävling här på bloggen! Så håll utkik :-)!


Kommentarer:

1 Carina - inspirera:

Så supersnygga de är...måste sättas upp på önskelistan inför stundande födelsedag och julklappar ;)

Kramen.

2 Jennie Dalén:

Så läckra! Så praktiska! Tokgillar saker som både är snygga & praktiska på samma gång! Tyvärr är priset lite högt för mig med småbarn. Men man kan ju alltid önska sig en...

3 Johan:

Kanonsnygg! Skulle passa bra med en både i min hall & en på mitt kontor! Snygga bilder du har tagit på den.

4 Jessika:

De där är kanonsnygga och praktiska...har sneglat på dem men de är ganska dyra?...snålade ihop lite. Men jättefint hos er!

5 Magdalena Andersson:

Supersnygga & perfekta! Hade de kostat max en tusenlapp hade jag köpt en till varje sovrum här hemma!!! Lite saftigt med 3000 för en....

Kommentera här: