Bokstavsmöbler för barn

Söndag, sista oktober & vintertid! Trots allt nämnt, så känns denna söndag härlig. Jag har nu höstlov i en hel vecka - ingen söndagsångest här inte... ;-)! Det ska bli så skönt & välbehövligt! Vi har dessutom haft en riktigt fin kalashelg i Göteborg. Namnkalas för finaste My & 4-årskalas för Star Wars Ludde! Tyvärr blev det inget besök i nya Desigual-butiken i Nordstan, då vi inte vågade oss dit pga av bombhotet. Jag som sååå gärna hade velat besöka den!

Helgen har ju kretsat i barnens tecken & vi har firat barnens kusiner på lite olika sätt! Så att idag visa er härliga barnmöbler känns helt rätt. Färgglada, fina & dessutom pedagogiska. Det är italienska Alessandro Di Prisco som har designat dessa härliga bokstavsmöbler. Bokstäverna A & M är stol & bord. G är en stol & bänk i ett, som blir ett skönt hörn där både arbete och avkoppling är möjligt. S är en gunga & I är en bokhylla, som ett bibliotek.















Alla bilder är lånade från Alessandro Di Prisco. Nedersta bilden är ett eget kollage av bilder från samma sida. Inspirationen kommer från Design-Milk.

 

Kommentarer:

1 Henricks tankegångar - Inredning Design & Trädgård:

Dom är verkligen jätteroliga! Härligt med färgerna också! / Henrick

Kommentera här: