Fototriss - Ett, två, tre!

Helgen har varit intensiv både med midsommarfirande & BRÖLLOP. Jag har haft det fantastiskt bra & bröllopet var underbart vackert. Hann inte riktigt med Fototrissen i söndags, så nu kommer mitt bidrag till temat Ett, två, tre. Denna gång är det 100-jubileum & det firas dessutom med en kanonfin tävling i samarbete med Photowall. Underbart! Jag håller såklart tummarna riktigt hårt, för jag har riktiga favoriter som jag vill vinna! Och eftersom jag var på ett fantastiskt bröllop, så kommer mitt bidrag från just detta. Det är min syster som är en tärna & som är den sammanhållande länken på alla tre foton. Sedan tillkommer bästa kompisen (=bruden & min "extra-syster") på foto två & till sist även brudgummen på foto tre. Alltså en person på första, två personer på andra & tre personer på tredje fotot! Visst är de underbart vackra ♥!


Jag gillar detta kort extra mycket. Ser ni banden på klänningen som flyger i vinden! Dessutom är det en grimas i allt det perfekta! Ett riktigt favoritfoto!
Bästisar sedan barnsben! Så vackra!
Och så blev de tre på bilden!Klicka på bilden nedan för att komma direkt till Fototriss-tävlingen.

Jag älskar just denna Fototapet! Och bilder från Manhattan, New York!


Kommentarer:

1 Carina@PocoLoco Creativo:

Åh vilka fina bilder!

2 Monika:

Jättevackra bilder med mycket glädje! Var klänningarna möjligen lite inspirerade av carries i första SATC-filmen? Tänker på guldblommorna.

3 Anna:

Vilka jättefina bilder :-) En sådan lyckad dag både brudparet och ni andra verkar ha haft. Det syns allt att du och din syster är just systrar ;-)Ha en härlig dag! KRAMISAR

4 Helene Langborg:

Härligt med bröllop!

Nästa år ska min syster gifta sig, det blir så kul!Vad lika ni är, din syster och du, trodde först det var du på bilden.

De är jätte vackra allihop.

Var var vigseln?Kram Helene

5 Ma.links:

Jättevackra bilder.

6 Nilla:

Så fint, vackert brudpar, och vacker tärna.

7 @Receptomaten:

Vackert rakt igenom, både människorna och fotograferandet!

8 Beppan:

Så härliga foton!! Håller med dig - första bilden med bruden själv i en lite annorlunda posé - suveränt!!

9 Jah Hollis:

En härligt triss med mycket känsla i. Översta bilden gillar jag bäst, :-)

10 jenny:

Jättefina foton på vackert folk. Gillade också "grimasbilden"

Kram

11 Frida- trendenser.se:

Vilka fina bröllopsbilder!

/Frida

12 Wojtan:

HejVad härligt med bröllopsbilder!

Brudens klänning var verkligen annorlunda och snygg.Åsa

13 Cai - weekdayphotos.com:

Nice photos for the anniversary of Fototriss!Check out the photo challenges at <a href="http://www.weekdayphotos.com">www.weekdayphotos.com</a>, its a new week which means new challenges to win and get your photo published on the Weekday Photos!Good luck in the fototriss competition!

14 Tina:

WOW!!! Det var den snyggaste brudklänning jag sett på EVIGHETER!!!! Och ni är verkligen lika, trodde först att det var du när jag såg mittenkortet.

15 Junitjej:

Vilket vackert brudpar!!

Kommentera här: