Fototriss - På spåret!

Härligare vinterdag än så här kan man knappast få. Kopiöst mycket snö, blå himmel, sol skiner samtidigt som det snöar lätt. En lång promenad & sedan nybakade scones & varm choklad inne i värmen. Livet är bra härligt ibland :-)!

Söndag = Fototriss. Dagens tema är På spåret. Det är fritt att tolka som man vill & eftersom vår promenad ledde till en spårcentral, så blev dagens motiv i detta spårande tecken.Spårmarkeringar, spårmaskiner & spårkarta!
 

 

OBS! Glöm inte att titta in på tisdag, då jag har en fin tävling här på bloggen! Alla som sitter vid en bärbar dator har stor nytta & nöje av denna :-)!

 

 

Kommentarer:

1 Erik "Semlan":

Gillar ordet spårcentral. Fast det känns mer som en sektor inom SÄPO eller FBI, det tar spårcentralen hand om. (Har väl läst för många agnethistorier och sett för många filmer. :-) Blir nyfiken på andra fotot. Hakar man på "släden" efter en snöskoter för att göra skidspår? De två ser ut att ha olika bredd på spåren, varför skiljer det måntro... Fast du har kanske inga svar? Kartan och spårskylten förstår jag. Det är slädarna mot väggen som lockar mest. Undrar om de skulle funka bra som släde att åka på nerför en skidbacke?!

2 Monika:

Det var klockrena bilder på temat! Bra tolkning!

3 InneoUte-Malin:

Jättefin tolkning. Blir nästan sugen på att ge mig ut i spåret.

4 Jah Hollis:

Snygg tolkning av temat. Och roligt att det finns någon som inte tröttnat på vintern. :-)

5 Monica:

Gillar din Fototriss... Hurtigt ;)

6 Carina - inspirera:

Kul tolkning av temat!

Det gäller att ta vara på vintern medan den finns kvar...(även om jag är ganska trött på det vita kalla nu!)

Kramen.

7 Richardalice:

Nice site keep it up

Kommentera här: