BLOGGEN FYLLER 2 ÅR IDAG! FANTASTISK TÄVLING!!!

UPPDATERING kl. 23.00 - fredag 26/2! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!! Återkommer under helgen med en vinnare! JÄTTEKUL att så många har deltagit i tävlingen!


IDAG FYLLER MIN BLOGG 2 ÅR!
Helt otroligt vad fort tiden går! Vilket år det har varit! Jag har fått den enormt roliga möjligheten att få delta i Form Forum & träffa andra inredningsbloggare. Jag har fått en massa inspiration, både genom att leta efter material till egna inlägg samt att läsa alla härliga bloggar som finns ute i cybervärlden! Jag har varit på Formex för första gången & fått agera press :-)! Jag har varit på invigningar & fått pressinbjudningar. Känner mig otroligt lycklig som fått ta del av allt detta.

TUSEN TACK för alla härliga, underbara & snälla kommentarer jag har fått under detta år! Ni FÖRGYLLER verkligen min dag! Det fanns inte i mina drömmar från början att jag skulle få så många besökare & så många nya härliga kontakter!

För att fira detta två-års-jubileum tänker jag ha en fantastiskt fin tävling här på bloggen! Det är Furniturebox som är så otroligt generösa & skänker priset - en Modena soffa!!! Soffan är en nyhet hos dem & som jag själv är otroligt förtjust i!! Den lyckliga vinnaren får själv välja färg: Ivory antracite, Ivory svart eller Ivory graphite. Soffan är värd ca 6000 kr!! Frakten hem ingår såklart också!
ALLA kan såklart vara med & tävla - oavsett om man har en blogg eller inte!


Så här enkelt är det att tävla:

Svara på frågorna: 1. I vilka färger finns stolen Shell (utan armstöd) med träben? samt 2. Om du fick 5000 kr att spendera fritt hos Furniturebox, vad skulle du köpa då? Svaren hittar du hos Furniturebox. Skriv sedan ditt svar i en kommentar till detta inlägg.

Om du vill ha en extra chans att vinna, gör du ett inlägg om tävlingen på din blogg. Låna då med dig tävlingsbilden ovan samt länka till detta tävlingsinlägg och till Furniturebox. Glöm inte att skriva i tävlingskommentaren om du har länkat.

Om du som inte har en blogg vill ha en extra chans, så tipsar du fem vänner om tävlingen via mail. Skicka då även en kopia av det mailet till [email protected].

Tävlingen pågår till fredagen den 26 februari kl. 22.00.
LYCKA TILL!

Kommentarer:

1 FRÖKEN KUMLIN:

Oh vilket fint pris. Grattis på två årsdagen!1. 5 st2.Jag skulle spendera det på tv-bänken Como då jag verkligen skulle behöva en ny sådan.

2 Mrs. S:

Toppen tävling! Jag länkar från min blogg...1. 5 färger2. Jag skulle välja två Cayenne solstolar så att jag kan sätta mig och drömma om sommaren!

3 Annica:

1. Shell med träben finns i röd, blå, grön, vit och svart.2. Jag skulle satsa på ett nytt soffbord som passar min nya soffa :). Typ de runda como eller base som är lite större och rektangulära. Om man var tvungen att använda hela summan så köper jag väl nåt sidobord också. Como-serien fanns i mindre bord som kan tänkas fungera :)4 LiseLotte:

Man får gratulera! Jag länkar från min blogg.1. den finns i fem färger. svart, vit, röd, grön och ljusblå.2. Glasklart val ÅSKBOLLEN.

Jag skulle vara tvungen att lägga till men det skulle jag så gärna göra.

5 Marie:

Grattis! :) Vilken tävling!!Mina svar är:

fråga 1. De fem färgerna är svart, röd, vit, grön samt ljusblåfråga 2. De 5000:- skulle få bli ett välkommet tillskott till ett par barcelonastolar med pallar, för det har jag velat köpa länge! De är helt underbara! <3

6 Johanna Ö:

Vilken härlig tävling!!!Svar på dina frågor:1. Vit, röd, grön, ljusblå, svart2. För 5000 skulle jag investera i dubbelbyrån GRANIT, skulle komma väl till pass hos oss som är i stort behov av mer förvaring!!

7 Johanna Ö:

P.s. har tipsat fem vänner och dig :)

8 Henricks tankegångar:

Klart man vill vara med och tävla, likaså säga GRATTIS till 2 åringen!1. Finns i 5 färger2: Jag skulle direkt införskaffa 2 st ROCKET stol och en snygg SHIMMER matta, Så snygga saker.Givetvis länkar jag upp till tävlingen!/ H

9 Snusans Inredningsblogg:

Ja, tänk vad tiden går fort... Vilken kul tävling! Jag vill självklart vara med. :)1. svart, vit, röd, grön och ljusblå.

2. Pengarna skulle jag lägga på en svart Madrid-fåtölj. Sedan skulle jag önska mig en till i födelsedagspresent för jag måste ju ha minst två. :) Jag tror de skulle passa finfint med Modenasoffan. ;)

10 fru Sätterlund:

Den finns i fem färger. Var nära att beställa en igår faktiskt :)JAg är ju svag för stolar så om jag hade 5000:- att handla för så skulle jag komplettera med några snygga stolar. Wire har jag ju redan köpt från Furniturebox men Shell skulle definitivt köpas in, även Rocket är en favorit. Less är grymt snygg... Snygga stolar har de gått om :)Jag gör en länk i bloggen imorgon!

Trevlig helg!

Kramar Therese

11 junitjej:

Ett stort grattis till bloggen!!

12 Jenny:

1) Vit, röd, grön, ljusblå, svart

2) TV-bänken NATAL

13 Linda:

Åh vilken underbar tävling. Vill gärna vara med då denna underbara soffa skulle bli superfin i vårat nyrenoverade vardagsrum.

1. Finns i 5 st färger

2. Om jag fick spendera 5000kr så skulle jag absolut köpa BASE tv möbel. Underbart fin tycker jag.Länkar självklar för en extra chanshttp://familjengranberg.blogg.se/2010/february/vinn-en-underbar-soffa.htmlNu håller hela familjen tummarna och hoppas på en massa tur så kanske soffan får komma hem till oss :)Kram Linda

14 sarah:

fråga 1. Finns i 5 färger, svart, röd, vit, grön samt ljusblåfråga 2. FÖr 5000:- skulle jag köpt matgruppen tim. Den hade vart perfekt i min snart nya lägenhet.15 Pernilla:

Grattis till 2-åringen!1. Shell finns i fem färger.

2. Svårt att välja men jag skulle nog ta ett Base soffbord i svart!Har länkat i bloggen!

16 Designtjejen:

Grattis!! Och sådan fantastisk vinst!!!!

1. Den finns i 5 st färger :-)

2. Jag har länge gått och tittat på Shell med träben (och även den riktiga)... och idag så trillade en av mina köksstolar ihop.. så för 5000 skulle jag absolut köpa nya stolar!!

Massa kramar

17 Kristiina Päätalo:

Vilken tävling. Jag googlade faktiskt på den här soffan och hamnade här!fråga 1. vit, röd, grön, ljusblå och svartfråga 2. Jag skulle köpa shell stolar med träben för pengarna.

18 Lena Ringstad:

Vad kul att du har med soffan i din tävling. Grattis till 2 år!!

1. Finns i färgerna röd, svart, vit, grön och ljusblå. (snygga)2. Shellstolarna var ju läckra men ett sidebord "Granit" skulle vara pricken över i:t i vårt vardagsrum!Vi ses

19 Irma:

Jag deltar gärna,

svar: vit, röd, grön,blå och svart! För 5000 köper jag 5 st shell stolar, de är så himla snygga...

http://soedermalmskan.blogspot.com/2010/02/soffa-262.html

20 care69:

Grattis.

Jag är med!

1 - Finns i färgerna vit, svart, röd, grön och blå.

2 - Jag skulle köpa sex stycken KARL, Stol i oljad ek med brun bycast skinn. Perfekt hemma i köket.

Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/02/26-feb-vinn-en-soffa.html21 En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma:

Jag är gärna med och tävlar om en soffa, är så less på vår röda otäcka soffa. Den har varit med om en del, blivit nerspydd, nerkissad av sonen m.mOm jag vinner en soffa kommer jag bli överlycklig.Har länkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/february/vinn-en-soffa.htmlSvar på frågan är vit, röd, grön, ljusblå och så svart som jag fann en bit ner.Om jag fick 5000kr att spendera så skulle jag köpa Tim matgrupp i oljad ek.Om jag vann en soffa skulle jag vilja ha färgen ivory graphite

22 Babbi - Bloggdesigner, ny design 13:e!:

Hej där! Tack för en helt otrolig tävling till att börja med. Detta var den häftigast tävling jag varit med i faktiskt. Så här kommer mina svar;Stolen (som för övrigt var fräsig) finns i färgerna vitt rött grön ljusbå och svart.

Om jag skulle ha 5000 spänn att handla för hos furniturebox.se skulle jag välja dubbelbyrån i högblank lack, ( http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/sovrum/skap-byraer-2/granit-8.html ) därför att den är som mig - stilren, praktisk och lite mystisk :)

23 emma:

1. stolen shell finns i 5 färger. svart, rött, ljusblått, vitt och grönt.2. svårt, men jag skulle nog välja 2-sits soffan ur zenith serien. har precis fått mitt rum renoverat, och har en gammal blå/skitig soffan mitt i rummet som verkligen inte passar ;)http://eljungberg.blogg.se/2010/february/tavling.html#comment , här har jag skrivit om tävlingen.HÅLLER TUMMARNA NU! :D

24 lolla:

hejsan

åhhh klart jag vill vara med.

1.Shell finns i 5 färger

2.Jag skulle köpa Como tv bänk såååå snygg

har länkat i min blogg här

http://lollashus.blogg.se/category/tavlingar.html

Kram lolla

25 Rosida:

Wow, vilken vinst! :D1. Röd, blå, grön, vit o svart! :)

2. Skulle köpa denna: http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/sovrum/skap-byraer-2/granit-15.htmlHar bloggat också! http://beyondthesurface.blogg.se/2010/february/tavlingar-som-jag-ar-med-i-undrar-hur-manga-1.html#comment

26 Millah:

Vilken underbar tävling.

Jag är med eftersom att jag verkligen är i behov av detta pris och vill verkligen vinna.Jag hoppas jag har turen på min sida håller tummarnaHär kommer svaren:

1. Finns i 5 färger, BLÅ,GRÖN,RÖD,SVART,VIT!

2. Jag skulle köpa:

http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/sovrum/skap-byraer-2/granit-9.htmlSå underbara produkter det fanns . Det fanns mycket jag ville köpa :)Tack till dig och Furniturebox för den hära fantastiska tävlingen.Kramar Millah27 Annette:

Grattis till 2-åringen! :-)Jag vill vara med och tävla förstås.

Svar på fråga ett är: vit, röd, grön, ljusblå och svart.

På fråga två svarar jag byrån Granit och Lime stolar.Kram Annette

28 Annica:

1.Vit, röd, grön, blå och svart.

2. Jag skulle köpa ett matbord "NORDIC" eftersom matbordet jag har nu fick jag av min far och den är lika vinglig sen jag fick den.29 Maria:

1)Vit, röd, grön, blå och svart

2) Ingen latt fraga, finns sa mycket jag vill ha haha, men jag tror nog jag skulle kopa en matgrupp ur serien TIM :)Har mailat 5 vanner + dig for en extra chans :)

30 Malin:

Är gärna med och tävlar:)svar fråga 1) Röd,vit,grön,svart och blåfråga 2) Matgruppen Tim. -jag har 2 små älsklingar på 1 och 2 år vilket innebär att vårat bort ser mindre fräscht och fint ut efter 2 fisar som har lärt sig äta mat själva. Det mesta går ju å torka bort men det härliga barngröten har lämnat små fett fläckar likaså köttfärssås. Nu är dom stora nog och kladdar inte mer än att det räckermed ett underlägg. Tyckte om den klassiska modellen på bordet.Länk:http://mtlftavling.bloggagratis.se/2010/02/14/2539418-vinn-en-lacker-soffa/

31 Melanie:

Grattis till en väldigt fin hemsida, den första blogg jag läser faktiskt. Jag är lite gammaldags, surfa har jag gjort länge däremot. Furniturebox upptäckte jag på nätet för 3-4 år sedan för att de har fräcka möbler till ett rimligt pris!Färger: Skulle säga 2 nyanser av röd, 3 nyanser av grön, ljusblå, svart och vit! Det kanske inte är meningen att det ska vara olika nyanser men det ser så ut på min dator.Jag skulle väldigt gärna köpa just de här stolarna, jag har tittat på dem till mitt nya kök! Skulle vara väldigt fint!Ha en bra dag Kram Mel

32 Erture:

5 st färger

NORDIC

Sängpanel i valnötsfaner.

Madrassmått 180 x 200 cm

Länkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

33 Camilla:

Man får Gratulera! :-D Vilken tävling!!!

Klart jag vill vara med.

*Stolen som jag förövrigt tyckte var riktigt snygg finns i 5 färger.Vit, Svart, Röd, Grön och Ljusblå.

Om jag skulle spendera 5000 kronor hos furniturebox just NU, så hade jag valt ett svart BASE-bord, Sen hade jag valt 4 LIME-stolar (Sen efter det hade jag lagt till lite själv och köpt 2 LIME-stolar till, Behöver 6 stycken)

Jag kan vara ärlig och säga att jag inte har varit inne och tittat på FURNITUREBOX tidigare. Men nu blev det genast en favorit. Lime stolarna kommer jag att ha i mitt hem absolut senast till sommaren. Blev kär.

håller tummarna Soffan är juh som gjord för att bo hemma hos mig ;-)Jag har länkat från min blogg:

http://hemofamilj.blogspot.com/2010/02/otrolig-tavling-hos-dahlarna.html

34 Sanna:

Vilken super tävlig!

1. Fem olika färger: röd, blå, grön, vit & svart!2. Jag skulle ha valt 4 st WIRE stolar samt en ROCKET stol.

35 Jennie Pettersson:

Hej! Vilket toppentävling. Självklart vill jag vara med och delta! :) Hade jag vunnit denna fantastiska soffan hade jag valt den i färgen Ivory antracite :) Superfin verkligen!Här är svaren på dina frågor =)1. Vit, röd, grön, blå och svart!2. Jag hade självfallet valt fotöljen Howard i färgen Ivory antracite. Den hade ju matchat soffan perfekt! =) En fotölj är ju dessutom väldigt bra att ha om man vill ha en stund för sig själv och bara sitta och koppla av. Kanske inreda en liten läshörna =)Jag har såklart länkat;

http://uniqueangel.blogg.se/2010/february/tavling-en-fantastisk-soffa.htmlVärldens största kram!

36 ellinor s:

Shell finns i färgerna: VIT, RÖD, GRÖN, LJUSBLÅ.Om jag hade 5000:- att spendera, skulle jag lägga vantarna på nya UTEMÖBLER till terassen vi ska bygga ut i vår. De utemöbler vi har nu är ärvda och det vore roligt med lite nytt och fräscht, men speciellt EGET! :)Har skrivit om tävlingen i min blogg:

http://estehlin.blogg.se/2010/february/soffa-262.html37 razzel:

Shell utan armstöd finns i fem färger

Om jag skulle spendera 5.000 på furniturebox skulle det nog bli soffbordet Sevila i svart ekfaner!

Länkar om tävlingen från min blogg!

38 Jeanette:

Svar: 5 stycken färgerJag skulle köpa soffbordet base och pallen como, båda i färgen svart. Det skulle lyfta hela vårt vardagsrum.

39 Anna-Carin:

Grattis!!

1. Stolen finns i vitt, rött, svart, grönt och ljusblått

2. Jag skulle köpa en Howard-fötålj och solstolen Cayenne, så finge jag mysigt både ute och inne =)Jag har tipsat vännerna och skickat kopia till dig för en extra lott. Så nu håller jag verkligen tummarna hårt.

40 Stephanie:

svart plast, träben

svart plast, kromade stålben.

vit plast, kromade stålben.

grön plast, kromade stålben.

grön plast, träben

röd plast, kromade stålben.

röd plast, träbenFör 500 kr skulle jag köpt en svart MADRID, Den var väldig stilren och snygg.Jag har länkat om tävlingen i min blogg.ljusblå plast, träben

41 chanette:

1..vit,röd,grön,svart, ljusblå

2...VASEN

Stapelbart konstrottingset med två fåtöljer och ett bord.

COMO

B 180, D 40, H 29 cm.

LAGT IN DENNA PÅ MIN BLOGG UNDER KATEROGIN TÄVLINGAR.. hoppas att vinna lite nytt och frächt te min och mina söners nya lya

42 Photos by Storm:

Grattis till bloggjubiléet. Nu kommer en tävling som är som gjord för mig. Vår soffa är nämligen alltid upptagen av våra två soffpotatisar - ridgebacktjejerna Bella och Thaba. Den är också väldigt sliten. Så mina svar är

1. fem färger

2. fåtöljen Madrid som skulle passa perfekt tillsammans med soffan.

//Lis

43 Elin:

fråga 1. De fem färgerna är svart, röd, vit, grön samt ljusblåFråga 2, skulle lätt lägga dem på utomhusmöblerna, konstrottning och sen lägga till de resterande pengarn =)

44 Hedwig:

Fem färger finns stolen i.

Jag har gjort ett inlägg med länkar på min blogg.

Jag hade använt de 5000 till en delbetalning av fåtöljen Åskbollen. Jag har älskat den fåtöljen sen den kom och skulle mer än gäna vilja ha en sån. Tyvärr har jag nog inte utrymme så att den kommer till sin rätt - men drömma kan man väl få göra. Jag får nöja mej med den åskbollsliknande rottinggunga jag har.

45 Nelly:

Åh, vilken super vinst! Och grattis! :)

1. Vit, Röd, Grön, Blå och Svart!

2. Om jag fick 5000 kr, så skulle jag köpa en Zenith 2-sits soffa! Svart ska det vara, eftersom att det passar in överallt, och så såg sittdynan ut att vara stor, och det gillar jag skarpt! Grymt fina soffor fanns det! Man vill bara ha alla :)Skulle bli otroligt glad om jag vann då jag fyller år den 23e februari, och då skulle soffan vara den perfekta presenten!har länkat:

http://nellym.blogg.se/2010/february/jag-tavlar-om-en-soffa.html

46 johanna:

1. den finns i 5 olika färger, nämligen : svart, vit, röd, grön och ljusblå.2. om jag hade haft 5000kr att spendera så hade jag köpt,en fåtölj vid namn howard för 4390kr den var jätte fin tyckte jag och jag kan ha den när jag snart ska flytta hemmifrån! :D

47 Alexandra:

Oj, här slår vi till på stort ;) Jag hade minsann inte tackat nej till denna snygga soffa :) Svaret på fråga ett är att den finns i fem färget, färgerna är svart, röd, vit, grön samt ljusblå. Och om jag skule spenderat 5000 på furniturebox hade jag helt klart lagt dem på den supersnygga tvmöbeln BASE.

48 Inspirera Mera:

Grattis på 2-års dagen! Vilken underbar vinst, soffan var verkligen fin.1. Fem färger.

2. Vilken rolig fråga! Jag skulle nog köpa HiFi-modullen Granit i högblank lack.Länken till tävlingen kommer här:

http://tjohalia.blogg.se/tavling/2010/february/vinn-en-soffa-hos-dahlarna.htmlNu håller jag tummarna!

Kram Sandra

49 clea:

vilken fantastisk tävling!

snart är det dags för mig att flytta till min första egna lägenhet, så en soffa hade varit helt underbart att få!

jag har länkat här:http://cleaclea.blogg.se/2010/february/26-februari-soffa.htmlShell finns i färgerna:

svart, vit, grön, röd och blå!om jag fick shoppa loss med 5000 kronor skulle det nog bli en soffa! eller ett soffbord, COMO kanske, och en härlig grön VEGAS matta!kram, clea

50 Mari:

1 Den finns i fem olika färger2 Om jag fick 5000 kr skulle jag lägga pengarna på att köpa MADRID fotölj i vitt läder:)

51 Jenny S:

1. Shell finns i fem färger: vit, röd, grön, blå och svart.

2. För pengarna köper jag fåtöljen Howard i Ivory Svart (3895 kr) för den skulle passa så bra till soffan... :)

Har ingen blogg men jag har mailat.([email protected])

52 Emma:

Vilken härlig tävling!Min pappa skulle verkligen behöva en ny soffa. Just nu bor jag hans lägenhet och det är riktigt pinsamt att ta dit kompisarna. Det är en ungkarlslya i största grad och den behöver verkligen en makeover. Vi var och tittade på en soffa igår till honom men pga av pengabrist blev det inte av att köpa en. Jag ser hur mycket han vill ha en ny soffa och piffa till i lägenheten så det skulle vara jättekul om jag vann. Han skulle bli så otroligt glad :)Shell finns i 5 färger. Svart, vit, grönt, röd och blå!Om jag fick shoppa för 5000 kronor skulle jag köpa:

http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel&artgrp=10&artnr=80-25-13223&visa=1-50&Sort=Beskr&Visn=StdJag har länkat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2010/february/vinn-en-modern-soffa.html

53 Elin J:

De finns i 5 färger!Om jag vann så skulle jag nog köpa en soffa till min lillasyster som fyller 18 i år och ska flytta hemifrån. håller tummarna

54 Sandra:

1. Fem färger (vit, röd, blå, grön och svart)

2. Jag skulle köpa skrivbordsstolen VELO och matbordet TIM (2695kr)Kram Sandra

(har ej blogg)

55 Solbritt:

De finns i fem färger, röd, blå, grön, svart och vitJag skulle lägga till lite och få fåtöljen Winston som är så snygg.

56 marianne eriksson:

Svar: 1) Stolarna finns i 5 färger

2) Jag skulle lägga till 995 kr ur egen ficka för att få Modenasoffan (antracitgrå).

57 Håkan:

Stort grattis på 2-årsdagen!1. Fem färger - Vit, röd, grön, ljusblå och svart.

2. Jag skulle köpa det ovala matbordet AERO i valnötsfanér för 1495 kr, samt 4 st stolar KENT i svart läderimitation. Till det en lampa DISC för 370 kr. Sen skulle mitt nya kök vara komplett! =)

58 Klara Florentin:

Fråga 1: Det finns 5 färger på stolarna.Fråga 2: Jag skulle köpa sängstommen Nordic för jag har velat ha en sådan jätte länge men det blir aldrig av pga ekonomin.59 Elli:

Åå hela två år redan, GRATTIS :DEn ny soffa vore så underbart att få, våran är så trist och grå. I en tråkig etta vore detta det perfekta.1. Grön, ljusblå, röd, vit och svart.

2. Jag skulle ha valt GRANIT sideboard i vit högblank lack. Vore så snyggt till soffan och perfekt för oss. Vill och behöver verkligen ha nytt där hemma.Har länkat från min blogg också!

Kram elli

60 Erica:

Jag vill vara med såklart!!1: De finns i fem färger, röd, blå, grön, svart och vit

2: Jag skulle köpa Karen köksstolar & Edge köksbord.Har lämkat: http://fialisa76.blogg.se/2010/february/soffa.html61 Pia Öberg:

1: De finns i fem färger, röd, blå, grön, svart och vit

2: Granit HIFI modul.

Kommer pass perfekt med min nya soffa i vardagsrummet, som nu bara behöver målas om!

Det kommer att bli ett helt nytt boende för mig.

62 Karoleen:

1. Den finns i 5 färger: vit, röd, grön, ljusblå och svart.2. Jag skulle köpa en Madrid fotölj för mina 5000 och ställa den i vårat arbetsrum som en besöksstol eller läsestol, den skulle passa perfekt.Stort Grattis på födelsedagen =)

63 Melita:

Hej. Fem klassiska färger och skulle jag få handla för 5000 så absolut en Howard fåtölj.

64 Lotta Hurtig:

1. Stolen finns i vit, röd, grön, ljusblå och svart2. Jag skulle handla 5 bruna AVENY stolar till köket

65 Sussi:

1. 5 st

2. Ryamattan SHIMMER skulle inhandlas direkt, passar till soffan alldeles perfekt, kommer kännas som grönt gräs under mina tår, vet att Modena bra på den står!

66 Linda:

1. stolen finns i 5 färger: svart, vit, grön, röd & blå

2. ONTARIO - förvaringslåda & VASENHar länkat: http://jagtavlarhos.blogg.se/2010/february/tjoho-vem-vill-inte-vinna-denna-soffa.htmlKram Linda

67 Jenny N:

1. Stolen finns i färgerna vit, röd, grön, ljusblå och svart.

2. För 5000 kronor skulle jag köpa något i svart konstrotting till vår underbara stora balkong med kvällssol. Troligen Olympia 3-sits soffa eller Cayenne solstol. Skulle även kunna tänka mig pengarna som en delbetalning för en dyrare rottinggrupp.

68 Camilla:

Svar 1:

Stolen finns i fem färger. BLÅ, RÖD, GRÖN, VIT och SVART.Svar 2:

Då min man slitit ut sin kontorsstol nästan totalt skulle jag spendera lite pengar på en rejäl stol åt honom. En STUDIO 20 skulle passa honom perfekt och han skulle se så snygg ut i den, när han sitter vid sin dator. Sen skulle jag lägga till 90:- på tusenlappen som blir över, så att jag hade kunnat sitta snyggt i en Shell stol, brevid, när han vill visa och berätta om alla projekt som sys ihop i datorn :)Jag länkar till tävlingen OCH furniturebox från min blogg..

69 Camilla:

1. Fem färger

2. För 5000 kr skulle jag definitivt köpa sängen NORDIC. När jag och min sambo flyttade ihop för snart 5 år sen hade vi bara en 120 cm-säng. Som ni kan förstå var det väldigt trångt men eftersom vi båda pluggade hade vi inte pengar till en ny dubbelsäng utan köpte en på blocket. Tycker dock att den är väldigt ful!!

70 Anneli-T:

1. Vit. grön, ljusblå, svart, röd.

2. En ny soffa Strand med tyget Fausta beige vore en dröm nu när barnen lämnat boet. Den passaar perfekt in i mitt charmiga hem med en blandning av nytt och gammalt.

71 ann-sofi:

om jag hade 5ling000 kronor skulle jag köpa soffan fråga 1 finns i 5 färger fråga 2 5000 kr jag vill vinna soffan till mej i eran täv

72 JENNIE - EN ANNORLUNDA BLOGG:

Gud vilken underbar tävling! Jag och killen ska troligen snart flytta ihop och då skulle en sån här soffa vara mer än perfekt!1. Vit, röd, grön, blå och svart =)2. Jags kulle köpa BODEN (Boden 2-sits höger modul i tyg Genova) eftersom den verkar hur fin som helst och är på rea! =)

73 marti:

svar: vit, röd,grön, blå och svart!

jag skulle gärna vilja ha åskbollen. kosta vad d kosta vill.:)

har tipsat lite kompisar om denna tävlingen med..

jag, som student har en soffa från ikea som inte känns så kul, gammal och nedsutten och smutsig, fy och blä. väntar på att vinna pengar så jag kan köpa en soffa. eller som detta en tävling med en snygg soffa som pris. hoppas på det senaste!!!

74 sofie.ahlstrom:

1. 5 färger

2. en härlig howardfåtölj att ha brevid spälsängen.

75 Annelie:

1. Svart, ljusblå, grön, röd och vit.2. Jag skulle köpt MADRID fåtölj eftersom den är stilren och ser väldigt bekväm ut.

76 Monica:

Shell finns i 5 färger.

Jag skulle köpa fåtöljen Richmond,den är dyrare men jag hade lagt till resten.Helt underbart fin:)

77 Lisa:

1. vit, röd, grön, blå och svart

2. Mycket hos Furniturebox imponerar, men den produkt som mig mest inspirerar, är stolen Howard som jag högt värderar, och som är stilren vartän den residerar!

78 Petra:

Stort grattis på tvåårsdagen!!Svar 1: Stolen finns i fem färger - svart, röd, vit, grön samt ljusblå.

Svar 2: Mycket snyggt finns det, men det jag behöver mest är en ny kontorsstol, så stolen Velo får det bli!Jag har länkat förstås:http://anitavinnare.blogg.se/2010/february/26-februari-vinn-en-modenasoffa.html

79 Sara Sjöäng:

1. Vit, röd, grön, ljusblå och svart.

2. Jag skulle definitivt lägga vantarna på matbordet Triton. Det skulle ge vårt alldagliga Svensson-kök lite attityd!

80 Sara:

Svar1: Stolen finns i fem färger. BLÅ, RÖD, GRÖN, VIT och SVART.

Svar2: Jag skulle investera i ett nytt soffbord som passar den nya soffan jag ska vinna. Kanske ett från serien Base.här är min länk: http://inget-tavlingar.blogspot.com/2010/02/262-soffa-furniturebox.html

//Sara

81 Elaka Emelie:

1:Vit, röd, grön, ljusblå, svart2; Skulle jag få välja skulle jag välja CARLTON köksbord, passar mig peerfekt! Något som skulle passa hemma hos mig =)

82 Jenny Alexandersen:

Oj vilken rolig tävling :)Fråga nr 1) Stolen finns i fem färger: Grön, Röd, Ljusblå, Vit och Svart.Fråga nr 2) Det jag skulle ha lagt pengarna på är utemöblerna Sunset. Inte det mest nödvändigaste man måste ha men jag älskar att kunna umgås ute på sommaren, det gör ju inte så mycket att möblerna är grymt snygga heller.Skickar mail till mina vänner om denna tävling!

83 Sofia Bergsten Grändinger:

Wow två år! Grattis!

Stolarna finns i fem färger - svart, vit, blå, grön och röd.

Om jag fick 5000 att handla för, och vunnit, hade det garanterat blivit en modena soffa till. Den är så snygg och vårt vardagsrum är stort så vi kan ha två större soffor. Och så har de gamla sett sina bästa dagar.

84 Emelie, Elliotts mamma:

ååå..vilken bra tävling, skulle ju passa perfekt med en soffa =)

1. stolarna finns i 5 olika färger. Vit, svart, blå, röd och grön.

2. för 5000 skulle jag köpa ett wire matbord i vitlackerad mdf o svartlackerat underrede..så snyggt ju!!länk till tävlingen:

http://emlisch.blogg.se/2010/february/tavling-hos-dhalarna-vinn-soffa.html

85 Carola L:

1: Röd, vit, svart, blå och grön

2: För 5000:- skulle jag köpa två stycken CAYENNE Solstol tillverkad i konstrotting - de skulle passa perfekt på vår altan!Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2010/february/modena-soffa-26-februari.html

86 FRIDA KANSKE:

hejsan!1: Vit, röd, grön, ljusblå, svart = 5 färger

2. Skulle köpa GRANIT

Byrå i mattgrå/café-latte lack med dörrar i vit högblank lack. (och lägga till hundralappen som saknas)inlägg: http://fridaosv.blogg.se/test/2010/february/tavla-4.html#commentmvh frida

87 Emil Nilsson:

Svar:

1. Den finns i fem färger.

2. Jag skulle spendera dessa på fåtöljen Madrid, som är grymt snygg.Emil

88 Emil Nilsson:

Nytt svar, glömde skriva färgerna.1. Fem stycken. Grön, Röd, Blå, Svart och Vit.

2. Jag skulle spendera dessa på fätöljen Madrid, som är grymt snygg.Emil

89 Förvirrade Morsan:

Självklart är jag med och tävlar! En ny soffa skulle verkligen behövas här hemma! :D (har länkat tävlingen i bloggen: http://forvirrademorsan.blogg.se/2010/february/tavlar.html)Svar:1.Stolen finns i 5 färger (svart, vit, röd, blå och grön)

2. Hade jag 5000 att spendera skulle jag lägga dem på soffbordet "BOX"Nu håller jag verkligen tummarna:D

90 Denise - Ännu en mammablogg:

Finns i 5 st vackra färger :) Svart, vit, röd, grön & blå!Jag skulle spendera mina pengar på den ur snygga tv bänken som heter COMO. Den skulle passa så himla bra i vår nya lägenhet :)Ha en bra dag!

91 Tävlings protokoll:

1. Dom finns i fem färger. Svart, vit, röd, grön & blå2. http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/february/vinn-en-soffa.html3. För dom pengarna skulle jag köpa nya stolar till köket! :D

92 malin- TÄVLING IGÅNG!:

1.den finns i fem färger. ljusblå,svart, vit å röd. samt grön.

2. för pengarna skulle jag äntligen köpa stolar till mitt köksbord. pga av dålig ekonomi har stolarna dröjt ett bra tag nu xD så vi får alltid äta i sängen xD

93 Carina:

1. 5 färger: svart-vit-röd-grön-blå

2. Jag längtar efter en Howard-fåtölj till vardagsrummet (och en fotpall). Tänk att få sitta skönt och se fler svenska skidåkare ta OS-guld!

3. Har länkat: http://bloggen.fi/carina/2010/02/17/vinn-en-soffa/

94 Charlotte Larsson:

1. Shell untan armstöd med träben finns i 5 färger!

Vit, röd, grön,ljusblå och svart.2. Vi har renoverat hela vårt hus och ska köpa massa nya möbler. Finns mycket fint på Furniturebox! Överst på önskelistan står soffa, matbord och stolar till bordet:-) Känns som jag får lägga till några tusen...Grattis på 2-årsdagen! Charlotte

95 Jessica Carlberg:

Svar:1. Denna shell finns i fem färger. vit, svart, röd, grön och blå.2. Om jag fick 5000kr att handla för skulle jag köpa stolen Rocket och Wire, skulle även vilja ha 2 st shell vita, de är så snygga.MVH Jessica

96 Hanna Andersson:

Hej!1. 5 st färger2. skulle köpa två stycken "solstolar" CAYENNE - så fina och skulle passa perfekt på vårt trädäck!Hälsningar Hanna

97 Pysseliten:

Grattis !!!

nu är jag med med och tävlar hoppas gjort rätt som vanligt kommer aldrig ihåg hur man gör .Men har länkat både dig och till Furniturebox

Men får jag sitta ett tag så går det :)

Svaret är 5 st

Och om jag fick 5000:- att handla för

GIVETVIS STOLARNA SHELL Eftersom jag jobbar på just Shell :)))

98 Kerstin Bjurström:

Svar: 5 stEn skön läsfåtölj vill min man ha,

jag tycker Winston i färgen Ivory azure blir bra!

99 Sara Mäkinen:

1. stolen finns i 5 st färger.2.Om jag fick 5000kr att spendera skulle jag köpa soffbordet Base och himalaya ryamattan. Dem skulle passa utmärkt till modena soffan! =)Har tipsat fem vänner och även skickat mailet till dig! grattis till 2 års-dagen förresten! Hipp hipp hurra!

100 Lillemor:

Jag är gärna med och tävlar. Svar på fråga 1: Vit, svart, röd, grön, blå. Svar på fråga 2: Jag skulle köpa matbord Solid i valnötsfaner och ryamattan Himalaya. Så snygga saker dom har!

Jag har länkat till tävlingen i min blogg här är länken: http://nicolesnitchy.blogg.se/2010/february/tavling-furniturebox.html

Håller alla tummar att jag har turen på min sida!

Mvh Lillemor

101 Pernilla Eide:

Shell finns i 5 färger; vit, röd, grön, ljusblå och svart.

Om jag fick 5 000 kr att spendera skulle jag utan att tvecka slå till på fåtöljen Madrid i svart. Den har både jag och min man velat ha länge...

102 Jenny:

Hej, jag är med och tävlar! :)

1. Stolen Shell finns i vitt, rött, grönt, ljusblått och svart.

2. Jag skulle köpa fåtöljen Zenith(http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel&artgrp=6&artnr=10-70-13757&visa=1-50&Sort=Beskr&Visn=Std) för att den ser gudomligt mjuk ut ;D// Jenny

103 Patrick Kharma:

Hej!

Vill gärna vara med och tävla!

1. Shell finns i fem färger.

2. Blev helt såld på soffbordet BASE!Ha det bra! / Patrick

104 Emma:

Fråga 1. Finns i fem färger: svart, ljusblå, vitt, rött och grönt.Fråga 2. Det är ganska svårt att bestämma sig för nåt av alla deras fina saker men en ny byrå eller ett av deras fina soffbord :)105 E-B:

jag är med o tävlar, länkar också!

1. färgerna: röd, grön, blå, vit, svart

2. gillade Cayenne, solstol i konstrottingdu har en verkligt trevlig blogg!

106 Anna S:

Oj vilken otrolig tävling! Den måste jag ju bara delta i. ;-)1. Shell-stolen finns i 5 färger (vit, röd, grön, ljusblå samt svart).2. Jag har länge drömt om 3-sits soffan OLYMPIA i konstrotting, och se den fanns ju hos Furniturebox! Skulle jag ha en sådan otrolig tur att vinna detta fina pris skulle jag helt klart köpa denna soffa + bord till vår nya altan som blir färdig till sommaren.

107 Mariette:

Vilket roligt sätt att fira sitt 2-års jubileum på :) Stort grattis och lycka till i framtiden.1. Shellstolen finns i, vit, röd, grön, ljusblå och svart... alltså 5 färger2. Om det är något jag behöver så är det utemöbler då vi bar lånade tills vidare.. 5000kr är ett bra bidrat till en utegrupp i konstrotting SUNSET :)Jag har länkat tävlingen till min blogg.

108 Tävlings protokollet:

Tack så jätte mycket för att du sa till!

Har lagt till länken i blogginlägeet så hoppas på en extra chans ;)

109 Jenny:

Är gärna med och tävlar.1. Den finns i färgerna röd, vit, grön, ljusblå och svart.2. Jag skulle absolut ha köpt kontorsstolen "studio 20"

110 Jenni:

Hej, är gärna med och tävlar.Svaren:1. Stolen Shell finns i fem olika färger: Svart, vit, röd, grön och blå.2. Om jag vann så skulle jag köpa barbordet Eken i den större varianten och två Ella barstolar. Sist skulle jag köpa stolen Shelly i kontorsvarianten i vitt.Länkar även denna tävling till min blogg.

111 Mia:

Grattis och vilket fint pris du har som väntar på den lycklige vinnaren! :) Det här vill man så klart inte missa!Svaren:

1. Stolen finns i 5 olika färger - vit, röd, grön, ljusblå, svart.2. Om jag fick 5000 kr att spendera så skulle jag nog köpa en Madrid-fåtölj. Grymt snygga!Länkar även till din tävling i min blogg.

112 Karin på Ellas Inspiration:

Ett stort grattis till dig och din underbara blogg!Självklart är jag med och tävlar!1. Shell finns i 5 färger; vit, röd, svart, grön och ljusblå.2. Jag hade lagt pengarna på precis den stolen, Shell!!Kram Karin

113 Anna:

Hej & Grattis!

Shell finns i 5 färger

Jag skulle lägga pengarna som en del av den mysiga Cobrastolen. Mm, vilket sommarmys!

Kram Anna

114 Victoria Svensson:

Hej!1. Shell finns i 5 färger och de är svart, vit, röd, grön och ljusblå.

2. Om jag fick 5000 kr att spendera fritt på Furniturebox, å skulle jag börja med att tigga ytterligare 2000 kr av mamma och pappa så att jag hade kunnat köpa Sunset - Utemöbelgrupp i svart. Fantastiskt vackra utemöbler som pasat in perfekt färgmässigt på min uteplats.MVHVictoria Svensson

115 Sandra Andersson:

HejsanJättehärlig blogg. Grattis i efterskott :)1. Shell finns i följande färger: svart, röd, vit, grön och blå.2. Ifall jag 5000 kronor skulle få då skulle jag en BASE TV bänk handla som jag mina vänner kring kan samla. Just nu står min TV på ett skrivbord när den

på en BASE bänk egentligen ska hamna.

116 Bodil:

Grattis och bra jobbat.1. Fem färger: svart, röd, vit, grön och blå.

2. En vit Madrid absolut. En klassiker - vacker som ett smycke.Jag har länkat: http://gladjeamnen.blogg.se/2010/february/tavling.html

117 Änglahår:

Grattis till 2 år med din blogg! Jag länkar från min blogg till tävlingen med bild.1. 5 färger. Röd, blå, grön, vit och svart.

2. Är i stort behov av en ny matmöbel så jag skulle köpa TIM.Håller tummarna!!/Änglahår

118 Anna Maria:

Grattis till 2 år på webben :)Svar:1. Vit, svart, röd grön och blå ( 5 )2. Skulle nog investera de penagarna i ett soffbord, typ Base.Jag har inget för tillfället då jag lyckats att rasera det förra för en tid sen plus att det nog skulle slinka med en vit ryamatta, måste ju ha något snyggt under bordet med :D.Har ingen blogg så kan tyvärr inte länka.

119 christina olsson:

svar 5st,vit,svart,röd,grön,blå.Jag skulle behöva ett nytt soff-bord för det är så gammalt o rangligt .

120 Gabbies:

Wow vilket pris, klart att jag vill vara med!!! Mina svar:1. Stolen finns i 5 färger och dessa är Vit, röd,svart,grön och blå.

2. Ja du om jag hade 5000 kr att shoppa för skulle jag lägga till ytterligare 1000 kr och köpa utemöblerna TOREKOV (hoppas man får svara så).Länkar: http://coolatavlingar.blogg.se/2010/february/soffa.htmlHåller tummarna!

121 trisse:

svar: 5 färger

jag skulle köpa granit dubbelbyrå + himalaya vit ryamatta för att förnya mitt trista sovrum till ett 60-tals op-rum i stram svart/vit stil

122 cecilia:

Svar 1 : det finns 5 färger - Röd,vit,grön,svart och blå!Svar 2 : jag skulle nog köpt en ny datorstol eftersom min är riktigt sönder! :Dhar länkat : http://ceciliaaaaaa.blogg.se/2010/february/tavling-soffa.html#comment

123 Lolita:

Får testa min lycka här o se om jag har nån chans.

Svar 1. 5 st i färgerna röd, blå, grön, vit och svart

Svar 2. Skulle vara 2 Cayenne stolar att ha på våran nybyggda altan.Tyvärr ingen blogg.

124 Andrea Stoltz:

Grattis.

Jag vill gärna vara med och tävla!

1 - Finns i färgerna vit, svart, röd, grön och blå.

2 - Jag skulle köpa Cayenne stolarna för en stunds avkoppling i trädgården. Har tyvärr inga solstolar idag!

125 Terersa, ung ensamstående tvåbarnsmamma:

Wow, vilken grym tävling! Jag är självklart med och tävlar då jag faktiskt behöver en ny soffa i mitt nya hem! Man kan väl inget annat än att hålla tummarna extrahårt nu för vinst :-)1) Vit, grön, röd, blå, svart = 5 olika färger.

2) Jag behöver en ny matta i vardagsrummet, så jag skulle definitivt köpa den snygga Spaghetti-ryan i peppar. Sedan skulle jag köpa några SHELL-stolar i vitt med kromade stålben att ha vid matplatsen i vardagsrummet. Det skulle se läckert ut! :-)

126 Cathy:

Hej!

WOW vilken tävling:-) GRATTIS på 2-årsdagen:-)Svar på fråga nr 1: Finns 5 färger, RÖD, VIT, LJUSBLÅ, GRÖN & SVART!

Svar på fråga nr 2: Jag skulle köpa 7 st matstolar "TIM":-) Vi har klädda stolar i köket nu...ingen höjdare när man har många barn...Har länkat från min blogg:-)

http://fourkids.blogg.se/?tmp=19071645Jaa, nu HOPPAS jag på vinst:-)

127 Johanna:

Åh vilken härlig tävling, grattis till ditt jubileum och en underbar blogg!Fråga 1: SHELL-stolarna funderar jag på att beställa och därför vet jag mycket väl att det finns 5 svåra färger att välja bland: Röd, Grön, Blå, Svart & Vit! :)Fråga 2: Skulle nog beställ just stolen SHELL i svart eller vitt med träben, dessa har jag suktat efter länge och snart skrapat ihop pengar till! :) Ett annat alternativ hade varit MADRID-stolen i svart som jag också håller ögonen på!Har länkat till tävlingen på min blogg: http://sarajohannaolofsson.blogg.se/

128 Karins fotoblogg:

Grattis tvååringen!

1) Fem färger: vit, röd, grön, ljusblå och svart.

2) Jag skulle köpa fåtöljen Madrid åt maken som önskar en skön sittmöbel där han kan njuta av att lyssna på musik.Har länkat till tävlingen på min blogg: http://karinsfotoblogg.blogspot.com

129 Susann:

1. Svart,vit,grön,röd,blå

2. svårt, finns ju flera saker man behöver. Men för att nämna några. Utemöblerna "Sunset i grå konstrotting eller "Cobra" i samma serie. Gillar solstolen "Cayenne" också.Har länkat till tävlingen från min blogg: http://blogg.spirainredningvaxter.se

130 Natalie:

Rätta svaren är:

1. finns i fem färger, vit, grön,röd, ljusblå och svart.

2) jag skulle köpa en GRANIT-Dubbelbyrå i ek faner med dörrar i vit högblank lack, för att kunna ställa min hunds aska på och göra en fin minnesplats.

131 Kristin:

Grattis och vilken fantastisk tävling!

1)den finns i färgerna vit, grön, röd, ljusblå och svart

2)Vilken dröm att få spendera 5000kr fritt. Jag skulle då satsa på sängpanelen Nordic, den skulle verkligen rama in mitt sovrum!

132 Ann-Christine:

Åh, vad jag skulle behöva en ny soffa!

1. den finns i svart, vit, grön, röd och ljusblå

2. Tror jag skulle satsa på denna soffa,Zenith: http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel&artgrp=84&artnr=10-70-13759&visa=1-50&Sort=Beskr&Visn=Std

133 Petra:

stolen finns i färgerna vit, röd, grön, ljusblå och svart. och om jag skulle ha 5000 kronor att handla för hos furniturebox så skulle jag köpa dessa utemöbler: http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel&artgrp=70&artnr=70-52-12743&visa=1-50&Sort=Pris&Visn=Std och så hade jag köpt denna matta: http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel&artgrp=82&artnr=11-20-12711&visa=1-50&Sort=Beskr&Visn=Stdhar länkat till tävlingen här :http://jimmyssyster.blogg.se/2010/february/tavling-1.html#comment

134 Helen:

1. Finns i färgerna: Vit, röd, grön, ljusblå och svart.

2. Jag tror jag skulle köpa utemöblerna Sunset. De ser jättefina ut.

135 Helene Langborg:

Shell finns i färgerna svart, vit, röd, grön och blå.

Om jag fick handla för 5000:- skulle jag köpa soffan Olympia i konstrotting för att ha ute på terassen.Jag länkar i bloggen i högerspalten.Kram o grattis på 2 årsdagen

Helene

136 Mashala smycken:

Grattis till 2år! :)Mina svar:

1. De fem färgerna är svart, röd, vit, grön och ljusblå.

2. De 5000:- skulle gå till ett par barcelonastolar, jag har längtat länge...Jag har en länk i bloggen:

http://mashalasmycken.blogspot.com/2010/02/mer-tips.html

Trevlig helg!

137 Amandalyn:

Ett stort grattis!5 färger. Den finns i vit, röd, grön, ljusblå och svart.Skulle köpa fåtöljen Andora.har länkat: http://amandabach.blogg.se

138 Stina:

Shell finns i färgerna vit, grön, röd, ljusblå och svart!Om jag hade 5000 att spendera på furniturebox skulle jag köpa hifi modulen GRANIT och ett soffbord!!!Har länkat i bloggen: http://fladdor.blogspot.com/p/tavlingar.htmlKRAM

139 Margareta:

Grattis på 2-årsdagen. Jag har gjort ett inlägg på Fotomix och där finns mina svar. Jag känner några som är mer eller mindre sofflösa eller skulle bli glada för en ny soffa. Därför kommer jag att mejla till dem och du får en kopia. Ha en skön helg Margareta

140 Theres:

Grattis på 2 års dagen :)1. Den finns i 5 färger.

2. Om jag fick fem tusen kr att spendera skulle jag köpa ROCKET gungstolen (skulle passa perfekt till vår hall) & SPAGHETTI Peppar ryamattan.// Theres

141 Maria:

Hej!

Grattis på 2-årsdagen!

Jag vill jättegärna vinna en ny soffa då den gamla tagit slut.

Fråga 1: Stolarna finns i röd, blå, grön, vit och svart.

Fråga 2. Det var verkligen svårt att välja. Det fanns så mycket snyggt på hemsidan som jag inte besökt tidigare, men det vi behöver allra mest är ett nytt matbord (det nuvarande i furu har vi ärvt av mina föräldrar och det syns att det har ca 30 år på nacken). Jag skulle därför välje ett vitt "Sten" 180 cm och 4 st "Sten" stolar till det. Sedan skulle jag köpa 2 stolar till.

142 MissStorm:

Hej,Ett stort grattis! Och vilken fantastiskt fin tävling att fira det med! Jag vill naturligtvis vara med och tävla.1. Vit, röd, grön, ljusblå, svart

2. Jag skulle lägga till lite mer pengar och sedan slå till på Hacienda modulgrupp. Det vore någonting att ställa på uteplatsen i sommar!Kram

143 Linda:

Hej!

Och GRATTIS!Gud vilket pris, helt otrolig tävling. Jag är absolut med och tävlar.1. Fem färger: vit, röd, grön, ljusblå och svart.

2. TIM, Matgrupp i oljad ek, inklusive 4 stolar. skulle jag ha köpt.Självklart länkar jag:

http://lindet.blogg.se/2010/february/en-soffa.htmlkram linda

144 jimmy:

hej jag vill vara med1. Fem färger: vit, röd, grön, ljusblå och svart.

2. jag skulle lägga till lite pengar och köpa "WINSTON, Fåtölj i tyg Ivory graphite"hoppas på tur.mvh jimmy

145 Kattis:

Finns i fem färger; svart, blå, grön, röd och vit.Jag hade köpt det vita base-soffbordet som kostar 3495:-, och en grön shell work-skrivbordsstol som kostar 685:-

146 Ninnie på Ninni med e:

Hej! Oj oj oj vilken tävling! Klart man är med!

Svaren är;

1) I färgerna svart, röd, vit, grön och ljusblå.

2) Jag skulle utan tvekan investera i kontorsstolen "Studio 20". Jag håller på att skriva min uppsats nu och har märkt att min stol inte är så skön och det är lite jobbigt när man sitter i den hela dagen! =)Håller tummarna nu för soffan! Vore inte heller helt fel kan jag säga!

147 Sandra:

Stolen finns i färgerna: Svart vit, röd, grön och ljusblå.

Jag skulle absolut vilja ha fotöljen Zenith (3995 kr) som skulle passa bra till soffa, samt ge en/två extra plats(er) i vår lilla lägenhet när det kommer gäster!

Vår soffa är gammal och ärvd av min mormor, så den här skulle bli toppen i vår nya lägenhet som vi inreder i svart och vitt! :)Med tanke på i vilket behov vi är av en ny soffa och hur gärna jag vill ha just denna, så är det klart att jag länkar i min blogg!

Kramar

148 Saos:

1. 5 st.

2. Kanske ett trist svar men jag skulle nog vilja ha Modena soffan som är på bild i detta inlägg fast svart tror jag ^^3.har länkat här: http://saos.pointblog.se/Bloggtaevlingstips-5.html

149 mariat:

Oj vilken vinst klart jag vill vinna.1. 5 färger

2. Jag skulle hemskt gärna velat ha Modena soffan i

ivory svart den är precis min stil Minimalistisk och med rena linjer. Nu hoppas jag bara att jag vinner denna pärla.

3. Har länkat här: http://mamatilltva.blogg.se/2010/february/fantastisk-tavling-som-jag-hemskt-garna-vill.html

150 bea:

GRATTIS FÖRST OCH FRÄMST! :D1. den finns i fem färger. svart, vit, röd, grön och ljusblå.2. inget snack om saken: ÅSKBOLLEN.

Jag måste ju lägga till lite men det skulle jag så gärna göra.Har även länkat: http://muffincake.blogg.se/?tmp=221510332 lotter right? :)

151 Caroline - Mamma till Freija & Loke.:

1. Svart, vit, röd,grön och ljusblå.

2. Om jag hade 5000 kr skulle jag köpa soffbordet Base i vitt och eftersom det blev lite pengar över skulle jag också köpa mattan ultra i färgen mörkgrå.152 Petra:

Grattis till 2 år med bloggen!

Självklart tar jag en extra chans och länkar.1. Stolen finns i 5 färger: svart, vit, grön, röd och ljusblå.2. Jag skulle vilja ha en madrid fotölj i vitt. Den skulle göra sig väldigt bra här hemma ;)

153 Jenny Ö:1. Stolen finns i 5 färger: svart, vit, grön, röd och ljusblå.2. För 5000 skulle jag köpa dubbelbyrån GRANIT, är i stort behov av mer förvaring!!

154 Mimma:

1=Shell med träben finns i fem färger.

2=Enter i svart ekfanér skulle jag välja för 5000kr och lägga till resten själv.

Jag har ett gammalt bord med gråvit mönstrad

Pestorpsplatta, som har varit matsalsbord på pappas arbetsplats "Televerket"( nuvarande Telia).Kring det har arbetarna samlats till måltider, så det är gammalt och skamfilat.Det fungerar som mitt data och arbetsbord i min nystartade firma.Finns ej pengar till att inhandla proffsiga möbler innan firman går runt.Har måst köpa en IKEA bokhylla i svart till mina pärmar, så håller mig till den färgskalan.En del av min lägenhet har jag så smått börjat inreda till mitt kontor.Jobbar vid datorn hela dagarna så ett designat arbetsbord vore en bra början.

Soffan skulle va helt underbart att vinna. Pappa blev lurad , då han köpte en begagnad Klippan soffa till mig. Den var helt fläckig och smutsig, och han trodde bara det var den tvättbara klädseln.Det visade sig, att den ej hade någon klädsel, när vi skulle börja och plocka av den.Soffan var i sig själv så här smutsig. Nu har jag köpt svart och vit klädsel, men ej roligt veta att den är så hemsk under.

Ska emaila fem vänner om din fantastiska tävling.

Mvh Mimma

155 evamar:

Oj, vilken supertävling! Jag är såklart gärna med och har länkat här:http://evamar.blogg.se/2010/february/soffa-26-feb.htmlOch så svaren:Fem.Bordet Rund är min favorit. Jag har letat hur länge som helst efter ett vardagsrumsbord med en låda som inte är i antik indisk stil eller vitmålat. Här finns det ju!

156 simi:

Vill bara börja med att säga Grattis till 2-årsdagen!

Åh, vilken härlig tävling! Har precis flyttat hemifrån och har inte hunnit köpa någon soffa än, har en mini fåtölj och ett bord,thats it! =/Svar på fråga 1: vit, röd, grön, ljusblå och svart.

Svar på fråga 2: jag skulle gärna köpa fåtöljen-MADRID,den är super läcker!Eller dubbelbyrå-GRANIT i svart! Skulle passa perfekt i mitt nya hus =)Har tyvärr ingen blogg,men har mejlat kopia till dig. kramis

157 Amanda Elbemo:

Grattis till 2 år Måste jag börja att säga!

Klart som tusan att jag ställer upp!

1. 5 st färger finns det och dem finns i färgerna: Vit, Svart, Röd, Grön samt Blå:)

2. Vad jag skulle köpa? Oj den var svår! Förutom denna soffa som man har chansen att vinna? Hmm, Men då lätt bli: LONDON3-sits soffa i svart eno-leatherÄlskar Soffor!Här är naturligtvis länken:)

http://lillllamy.blogg.se/2010/february/vinn-en-soffa.html

158 Amanda Elbemo:

Klart som tusan att jag ställer upp!

1. 5 st färger finns det och dem finns i färgerna: Vit, Svart, Röd, Grön samt Ljusblå:)

2. Vad jag skulle köpa? Oj den var svår! Förutom denna soffa som man har chansen att vinna? Hmm, Men då lätt bli: LONDON3-sits soffa i svart eno-leatherÄlskar Soffor!Här är naturligtvis länken:)

http://lillllamy.blogg.se/2010/february/vinn-en-soffa.html

159 Marica ☆ Mizca ☆ Rödebäck:

Grattis till årsdagen! Vilken grym tävling.Färgerna är fem st, ljusblå, grön, svart, röd och vit.Om jag fick 5000:- hade jag genast beställt barbordet EKEN eftersom mitt kök är så litet så hade det passat perfekt där i när jag renoverat köket klart.Har länkat: http://rodeback.blogg.se/2010/february/jag-kan-ju-inte-motsta.html

160 suss:

Wow, vilken häftig tävling!!! Två år går fort, eller hur!!!

Rätt svar på frågan är röd, blå, grön, vit och svart!

Jag skulle utan att tveka en sekund köpa Como's tv-möbel i ek, http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel&artgrp=10&artnr=80-25-13221&visa=1-50&Sort=Beskr&Visn=Std

Eftersom jag är blogglös så har jag mailat fem vänner, med kopia till dig istället!!

Nu sätter jag mig här och håller tummarna för att en ny läcker soffa landar hos oss!!!

= )

161 Moa:

1. Fem fina färger ^^2. jag hade valt att köpa LAGO soffbord :) väldigt snyggt och skulle passa urbra med soffan jag försöker vinna ;)Så nu håller jag tummarna.

162 Andreas:

Tjena!1. Soffan finns i 5 stycken sköna färger.2. Hade jag fått fem lax o bränna hade jag köpt en skön Howard fåtölj som jag kunde sitta o beundra soffan som jag också vunnit. =)Ha det bäst o hoppas jag vinner!

163 Lene-Therese:

5 färger.

Jag skulle köpt http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/outlet/boden-51.html :)

164 Mashiara:

1. stolen finns i 5 olika färger, vit, svart, röd, grön och blå

2. Då skulle jag lägga det på att köpa Olympia konstrottingssoffa att kunna ha på balkongen.Länkatpå min blogg! http://mashiaraa-tavla.blogspot.com/2010/02/dahlarna.html

165 Sara:

Självklart har jag tipsat om den här underbara tävlingen på min blogg! http://insidesara.blogg.se/2010/february/vinn-en-soffa.html#comment1. Jag gick in på hemsidan och fick då fram att soffan finns i färgerna svart, grön, vit, ljusblå och såklart röd :)2. Jag skulle definitivt köpa sänggaveln Nordic eftersom att hela min säng är inne på sista rundan och när man flyttar hemifrån så kan det definitivt behövas en större säng med plats för 2 :)Det vore min absolut högsta önskan att få vinna den här tävlingen och slippa oroa sig över pengar till en ny soffa eftersom att jag snart ska flytta hemifrån och då blir det lätt dyrt (som om hyra och annat inte är dyrt) och en soffa är en av de grejer som jag inte kan ta med mig hemifrån :( Okej, det blev en lång mening men jag hoppas och önskar verkligen av hela mitt hjärta att denna dröm slår in! För det vore verklige en ofattbar dröm om jag skulle vinna.

166 Sara:

Grattis på 2-års dagen förresten! :)

167 ida:

1. finns i röd, ljusblå, grön, vit och svart :)2. skulle tagit en svart Madrid-fåtölj. sjukt snygg!förlåt, men blogg.se funkar inte nu, så jag kan inte göra det nu.hoppas jag vinner, för det skulle betyda mycket! för min mamma jobbar hårt och vi har faktist en skit ful soffa hemma, så att få ge min mamma en ny, fin soffa, skulle göra mig och henne så lycklig! så jag ber värkligen! kram

168 Madde:

1. De finns i färgerna vit, svart, röd, grön och ljusblå.2. Då jag ska bli sambo och har en hel lägenhet att renovera + en massa möbler att köpa så var valet ganska svårt då vi behöver det mesta. Men fastnade för matgruppen TIM. Så om jag skulle få 5000:- så skulle de få hjälpa till med köpet av bordet plus de sex stolarna.Min extrachans: http://cochise.blogg.se/2010/february/ny-soffa.html :)

169 www.amorc.se:

Vinn massor av vinster på amorc.se

170 Christina - mitt i livet:

1: Stolen finns i färgerna vit, svart, röd, grön, ljusblå.2: För femtusen kronor skulle jag välja SKRIVBORDET ENTER som dock kostar 5895 kronor men jag skulle gärna lägga till 895 kronor för att få detta snygga och stilrena skrivbord till arbetsrummet!

171 Jennie Dalén:

Hej!

Vilken fantastisk tävling!!! Dessutom med en underbart KANONSNYGG soffa! Nu håller jag tummarna stenhårt att jag blir den lyckliga vinnaren!1. Shellvarianten finns i vit, röd, grön, ljusblå & svart.

2. Finns så mycket fint. Men fåtöljerna Madrid klappar lite extra i mitt hjärta.Jag har ingen blogg, men skickar direkt ett mail till vänner & till dig för att få en extra röst.Ha det gott!

172 Samuel Knutsson:

svart, vit, röd, grön, ljusblåSkulle nog välja

"EKEN barbord" (1995:-)

"TIM klaffbord" (2695:-)Tack

173 tina:

Vilken härlig tävlig...klart jag är med! Soffan är ju jättesnygg och vi skulle inte säja nej till en sån eftersom våra har hängt med ett bra tag och är slitna både efter småbarnsår och tvkvällar =)1. Shellstolen finns i färgerna svart, vit, grön, röd och ljusblå.2. Om jag skulle välja blir det nog en fåtölj Madrid...den skulle vara finemang till soffan!Grattis på tvåårsdagen....Jag har även länkat till tävlingen på min blogg!!kram/tina

174 Natalie:

Frågor:

1. Den finns i fem st färger; svart, vit, röd, grön och ljusblå.2. Mitt alldeles självklara val är Åskbollen. (Även fast jag får lägga till lite, vilket utan tvekan gör. Har länge siktat in mig på denna!)

175 Linda:

Hej!Det finns 5 färger.

Och jag skulle verkligen behöva ett nytt soffbord så en vitlackerd Base och en Madrid fotölj skulle sitta fint!! :-)En liten länk fixar jag ju oxå!!!Hej svejs!

176 Emma W:

1. Stolen finns i 5 färger (vit, svart, röd, grön och ljusblå).

2. Jag skulle satsa på att köpa en ny matgrupp med stolarna shell i träben (svarta eller vita). Dessutom skulle ROCKET få följa med hem!Vad kul med en tävling där vi som inte har en blogg också har dubbel chans att vinna =) Mera sånt! Annars känns det som om priserna bara går till bloggare. Jag har mailat 5 vänner och bifogat till dig.Nu håller jag tummarna! Grattis till en härlig blogg förresten!

177 Mari:

Shell finns i fem färger vit,svart, grön, röd och ljusblåJag skulle spendera dom på en nåt så ovanligt som en Howard fåtölj till min mamma...hon behöver en ny.

Sen blir det en liten slant över och dåblir det en ny stol till mej, en svart Shell work får det nog bli.Ha det så gott!! KRAM!

178 Mari:

Har både länkat till dej och FurnitureBox som jag skrev i ditt inlägg om att klä om stolar.....

http://marityrenia.blogg.se/2010/february/tavla-om-en-soffa.html

179 Lotta Johansson:

Shell finns i vitt, svart, rött, grönt och ljusblått.

Om jag fick 5000.- att handla för skulle jag så gärna vilja köpa utegruppen Torekov som skulle passa bra i vårt uterum. Längtar otroligt efter värmen trots att jag njuter av det vita och ljusa som vi har nu.

180 Linda:

Tack för tipset!! :-) Nu är det fixat!!!

181 Amanda:

1. Finns i vitt, svart, rött, grönt och ljusblå.2.För 5000 kronor skulle jag helt klart investera i granit sideboard. Hade varit urläckert bredvid våra matsalsmöbler.Högst upp på min önskelista står dock en soffa. Så nu håller jag tummarna riktigt, riktigt hårt.Har länkat här:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/february/tavling-soffa.html

182 Mats V.:

Jag är absolut med!1. Vit, röd, grön, ljusblå, svart2. För 5000 skulle dubbelbyrån GRANIT komma hem till mig och min flickvän!

183 Ingrid:

GRATTIS! Vilken supervinst du har äran att lotta ut!

1. Svart, vit, röd, grön, ljusblå.

2. Eftersom vi behöver soffor både till vardagrummet och uteplatsen så skulle jag inhandla Olympias störtsnygga 3-sits soffa och sedan fortsätta hålla tummarna för den läckra Modena-soffan! ;)

184 Pysseliten:

Ja så är det när man är snabb åhh ;(((

Dom finns i färgerna röd. svart , ljusblå, grön , vit.

Och jag som så för 5000:-skulle jag shoppa flera Shell stolar eftersom jag jobbar på just shell :)) Har länka till din tävling men svara ju fel så testar lyckan igen om det går :))

185 bunnysayuri:

1. Vit, röd, grön, ljusblå & svart!2. Jag skulle spendera mina 5000 kr på TV bordet

COMO! Så oerhört snygg!! Allt man kan önska sig!3. Jag har länkat här:http://bunnysayuri.blogg.se/2010/february/en-fantastisk-tavling.html#commentSkulle bli jätte glad om jag vann! :) För då kunde jag byta ut min gamla, bruna, slitna soffa :)

186 Lotta:

Wow! Vilken tävling! Jag är med!!!

Svar: svart, vit, röd, grön och ljusblå

Å så skulle jag köpa lite extrastolar till vårt hem om jag hade de tusenlapparna att spendera...vi är många i familjen (har sju barn) och det är alltid huset fullt så extrastolar behövs...o varför nöja sig med enkla...jag vill ha snygga UNO!!!

187 Petronella:

Hejsan! Grattis till 2-åringen!Svar fråga 1: Den finns i fem färger i den varianten.Fråga 2: Har spanat in Swan som vi skulle vilja ha som tv-bänk. Lite för dyrt för oss tyvärr men om vi fick 5000 att handla för skulle den stå hemma inom kort.Fantastisk tävling, Länkar på bloggen.Kram Petronella

188 Linda:

Ja du det va ju himla dumt att inte läsa frågan ordentligt! Men färgerna är iaf svart, vit, röd, grön och blå...... om man nu får en andra chans ;-)

189 Stella:1. 5 st olika färger! :)2. Jag hade valt Tv möbeln GRANIT!länk till min blogg där jag skrivit om det :

http://fastfrusen.blogg.se/2010/february/vinn-en-soffa.html

190 Fairy:

Hej!

Här kommer mina svar på frågorna:

1. Stolen finns i färgerna Röd, Grön, Ljusblå, Svart och Vit.

2. Eftersom vår soffa (eller ja, sambons soffa) är så sliten och tejpad med silvertejp för att täcka för hålen som finns, så är det en soffa jag skulle lägga pengarna på. 5000 kr skulle räcka väl till en tresits-soffa ur London-serien, vilken skulle bli mitt val.Jag har länkat till din tävling här: http://fairy.blogg.se/appletree/2010/february/soffa.htmlNu ska jag hålla tummarna! Grattis till två år i bloggvärlden! :)

191 Sara:

Grattis på 2års dagen :D sådant är alltid lika kul!För att gå rakt på sak:

1. det finns 5 färger; vit, svart, röd, grön och ljusblå.2. Jag skulle köpa soffbordet GRANIT (ekfaner med vita dörrar), lampan DISC och den mörkgråa ryamattan ULTRA.

Jag tror det skulle kunna bli fint med den nya soffan :)Jag länkar till tävlingen på min blogg (till dig och furniturebox)

192 Sofie:

1. Shell finns i 5 färger: vit, svart, röd, grön och ljusblå.2. Om jag fick 5000 kr att spendera fritt hos Furniture box skulle jag utan tveka köpa 4 Shell (träben, utan armstöd, vit plast) till matbordet vårat! Har spanat länge på dessa stolar och bara älskar dom. Snygg och tidlös design.Har länkat till tävlingen på min blogg :)

Länk: http://syssla.blogspot.com/2010/02/tavling-hos-dahlarna.html.Kram, Sofie

193 Sofie:

1. Shell finns i 5 färger: vit, svart, röd, grön och ljusblå.2. Om jag fick 5000 kr att spendera fritt hos Furniture box skulle jag utan tveka köpa 4 Shell (träben, utan armstöd, vit plast) till matbordet vårat! Har spanat länge på dessa stolar och bara älskar dom. Snygg och tidlös design.Har länkat till tävlingen på min blogg :) Länk: http://syssla.blogspot.com/2010/02/tavling-hos-dahlarna.htmlKram, Sofie

194 Carina:

Hej!

Vilken rolig tävling:)

Svar:

1. 5st

2. Utemöblerna Sunset i brun rotting vore toppen!Hälsningar Carina

PS. Jag har mailat några vänner så klart!

195 Stefan:

Hej!Svar:1. 5st och 2. Jag skulle utan tvekan välja en vit Barcelona fåtölj!!Hälsn. Stefan

196 R E G H I N A --> ♥:

Hallå!Wow, vilket dunderpris du har i denna tävling, det får man ju bara inte missa. Har lyckats övertala pappa att vi ska renovera ett uthus som vi har på tomten, så till sommaren så flyttar jag ut :}

visserligen inte så långt, men det blir något litet eget, och det kommer bli så mysigt. En soffa vore därför toppen, skönare än att sätta sig på golvet.Här kommer lite svar:1) Stolen finns i fem färger - svart, röd, vit, grön och även ljusblå.2) Det här svaret är kanske lite tråkigt, men om jag skulle shoppa loss för 5000 så skulle det nog bli just en soffa :)Håller verkligen alla tummarna jag har (man skulle ha varit bläckfisk nu) och hoppas på en otrolig tur!För att öka chanserna har jag länkat: http://reghinas.blogg.se/2010/february/jag-vill-vinna-en-soffa.htmlStor kram!

[email protected]

197 Monki:

1. Vit, svart, röd, grön och blå.

2. Jag skulle köpa Granit Sideboard i svart högblank lack.Jag länkar från mig.

198 Lisel:

1. Eh, 5 fast det bör nog vara nån annan form av fråga när alla lämnar sina svar så här öppet ;-).2. Fåtöljen Zenith för den är så cool och stoor. Tusenlappen som blir över och kanske lite till lägger jag på lite färggladare tyg.Länken till mitt blogginlägg om tävlingen: http://lisel.pointblog.se/Vill-du-vinna-en-soffa-.html

199 Nea:

Hej, Grattis!

Jag vill gärna delta i din tävling! :)1. Stolen SHELL finns i 5 färger. Vit, svart, röd, grön och blå.2. Om jag hade vunnit 5000 kronor hos Furniturebox hade jag köpt CAYENNE solstol för 2495 kr. För jag vill ha något fint och bekvämt att sola på i sommar. Dessutom är den svart så den blir varm av solen och det gillar jag. Snygg är den också.

För de pengarna som jag får över hade jag köpt MADRID soffbord i rostfritt stål med 19mm härdad glasskiva för 2395 kr. Jag älskar bord med glasskiva och jag skulle ge bordet till mina föräldrar som behöver det.Vi flyttar om 4 dagar och en ny soffa skulle vi uppskatta så otroligt mycket! :)Jag har länkat till din tävling på min blogg:

http://neapolitan.blogg.se/2010/february/jag-tavlar-om-en-soffa-for-ca-6000-kronor.htmlKram Nea200 Eleonor Hållbus Dahlin:

fråga 1. De fem färgerna är svart, röd, vit, grön samt ljusblåfråga 2. För 5000 skulle dubbelbyrån GRANIT komma hem till mig!

201 Matilda:

1. den finns i svart vit röd grön och blå

2. matgruppen Tim till vårt allrum...

202 Michael:

1.

Stolen finns i färgerna: Svart vit, röd, grön och ljusblå

2. en Madrid-fåtölj.

203 Mats Hållbus:

1. Stolen finns i färgerna: Svart vit, röd, grön och ljusblå

2.7 st matstolar "TIM

204 Birgit Mattsson:

1. 1. Stolen finns i färgerna: Svart vit, röd, grön och ljusblå2. sänggaveln Nordic

205 fru Sätterlund:

Jag gör om och gör rätt :) Jag hoppas myyyyyyycket på en vinst, en soffa till nya huset skulle vara så rätt!Den finns i fem färger. Var nära att beställa en igår faktiskt :) I grön, blå, röd, svart och vit.Jag är ju svag för stolar så om jag hade 5000:- att handla för så skulle jag komplettera med några snygga stolar. Wire har jag ju redan köpt från Furniturebox men Shell skulle definitivt köpas in, även Rocket är en favorit. Less är grymt snygg... Snygga stolar har de gått om :)Jag har länkat!

Trevlig helg!

Kramar Therese

206 lolla:

halloj

I sista stund....

jäklar vad slarvigt jag läst första frågan...här kommer det rätta svaret från mig....

på fråga 1:

Shell finns i färgerna:vit,svart,röd,grön och blå

hoppas det ok att jag rättar till mitt svar..

har svarat på fråga 2 i en tidigare kommentar och där finns även länk till tävlings tipset på min blogg...

kram lolla

207 ida:

Den finns i färgerna: vit, svart, röd, grön, blå.Jag skulle välja fåtöljen Howard i ivory svart. Så snygg och perfekt till vårt nyrenoverade vardagsrum!

208 Pia:

Hej!

1. Stolen Shell finns i 5 färger

2. Och jag skulle köpt den fina fåtöljen Madrid i vitt.

209 Principessan Madeleine af Stockholm:

1. 5st färger.

2. Jag skulle satsa på att införskaffa just en soffa, eftersom jag och min blivande sambo flyttar till en gemensam lägenhet på måndag, och det vi saknar är just precis en soffa.

210 Alexandra:

1. I vilka färger finns stolen Shell (utan armstöd) med träben?

- Röd, blå, grön, vit, svart2. Om du fick 5000 kr att spendera fritt hos Furniturebox, vad skulle du köpa då?

- Jag skulle köpa kontorsstol Studio 20 samt SWAN hyllan.

211 Proforma - Irene:

Oj, jag höll nästan på att glömma din tävling!

Svaren är som följer...

1. Vit, svart, röd, grön och ljusblå.

2. Jag hade plockat ihop ett gäng stolar som en Rocket, en Uno och en Orbit... har dom perfekta platserna för så fina stolar. Sedan skulle jag välja en matta till sovrummet... kanske Himalaya. Jag länkar också.

Kram Irene

212 saravillfara:

Oj, vad jag fick scrolla för att komma till kommentarsfältet - vad många deltagare...!

Grattis Victoria till ditt jubileum, och tack för inspirationen du ger, och vilken kanontävling se´n! Wow!

Här är mina svar:

1. Vit, svart, röd, grön, ljusblå.

2. Jag hittade den perfekta tv-bänken till ungdomarnas tilltänkta tv-hörna - gillar den jättemycket: Natal heter den. Och så det runda soffbordet Como - pling! så var jag nästan uppe i 5000 kr. Önskar att det hade varit på riktigt!Här är länken till mitt tipsande: http://saravillfara.se/2010/02/26/kalastavling/

Trevlig helg!

213 Mirre´s Amelia:

1. Stolen finns i fem läckra färger2.Just nu består vårt köksmöblemang av ett pinsamt fult ihopplock, men drömmen om ett vackert sådant finns där och i drömmar är allt tillåtet så jag skulle spendera mina 5000:- på följande sätt...

Jag skulle då raskt klicka hem 6 st stolar Kent i brunt/krom och sedan skulle jag åka ut till min fader och sno hans 1700-tals bord, för han har verkligen inte vett att uppskatta denna vackra möbel

Kombinationen av ett gammalt slitet bord med dessa moderna stolar tror jag skulle bli urläcker och familjens samvaror runt matbordet skulle bli ännu trevligare..

Tack för en härlig blogg och grattis till de två åren!:-)

Har länkat i min blogg!

214 Johanna:

Vilken fin blogg du har! Vad bra att jag hittade dig! :) Jag vill givetvis också delta i tävlingen och länkade till denna tävling i min blogg samt till Furniturebox-hemsida.

1. I följande färger: svart,vitt,rött,blått och grönt.

2. Jag skulle säkert sätta till lite egna pengar och köpa en Sunset utemöbelgrupp. Den är sååååå fin!

Tack för en fin blogg och tack för en bra tävling!

215 Annika:

Klart att jag vill vara med och tävla! Vilken vinst!1) Fem färger; svart, vit, röd, grön och ljusblå.

2) Jag skulle satsa på snygga skrivbordet ENTER i svart ekfanér. Vi behöver ett nytt skrivbord till hemmakontoret. ENTER skulle passa perfekt.Trevlig helg!Kram Annika

216 Anna Eman:

Hej och grattis! Jag vill gärna vara med så här på sluttampen, om man inte försöker kan man ju aldrig vinna. :-)1. Stolen Shell finns i färgerna VIT, SVART, RÖD, GRÖN och LJUSBLÅ.2. För 5000 kr skulle jag köpa en ROCKET gungstol och för resterande pengar skulle jag köpa SHELL stolarna (plus några till för att komplettera).Jag länkar tävlingen från min blogg!Trevlig helg och kram!

/Anna

217 Cecilia:

Säger bara grattis och bättre sent än aldrig.

Svaren är :

1. Fem färger: vit, svart, röd, ljusblå och grön.2. Jag skulle köpa två cayenne solstolar och ligga där och läsa böcker i sommar då jag hoppas på en skön sommar efter denna långa vinter som aldrig tar slut.Kram Cilla

218 Spirande grönt:

Hej! Rolig tävling!1. Vit, svart, röd, grön och blå.

2. Skulle lägga till 500 riksdaler och bära hem fåtöljen Winston (i Ivory Beige). Ser härlig ut att kura i med ullpläden, en riktig mysa-med-the-och-bra-bok-fåtölj.Rebecca

219 ♥ Nina ♥:

Vi vill oxå vara med å tävla!1. Finns i färgerna: Svart, Vit, Röd, Blå & Grön.

2. Jag skulle lägga de oengarna till jsut en soffa, det är precis vad vi behöver just nu! Eller möjligtvis ett Granit sideboard.http://snostjarna.blogg.se/2010/february/vi-tavlar-2.html

220 Magdalena:

Hej!

Klart jag måste tävla!!

1. vit, svart, röd , grön, ljusblå

2. Skulle köpa Base soffbord.Kram Magdalena

221 Josephine:

Hej! Här är mina svar :)1. Svart, grön, vit, röd och ljusblå2. Om jag skulle få spendera 5000:- skulle jag köpa den härliga mattan Shimmer som har en otroligt härligt grön färg som genast gör rummet lite mer vårigt. Sedan skulle jag spendera resten på soffbordet Sapporo i vitt.

222 Anonym:

Hej!

1. Vit, svart, grön, blå röd

2. Troligen soffbordet Base.Hälsningar

Marianne

223 Viktoria:

Hej!

1. Stolen finns i vit, svart, röd, grön och ljusblå.

2. Jag skulle utan tvekan välja Howard-fåtöljen i Ivory Antracite. Pengarna som blir över sparar jag till en tillhörande fotpall så är läs- & myshörnan perfekt!Har mailat fem vänner & dig för en extra chans, håller tummarna!Trevlig helg!

224 benthe:

Hej:)))Mina svar är:

fråga 1.: De fem färgerna är svart, röd, vit, grön och ljusblå :)fråga 2.: Skulle definitivt köpt mej en till Modena soffa, för jag MÅSTE ha två i färgen Ivory antracite. ;)...love them:)))http://kaffeogcigg.blogg.se...har lagt inn ärans tävling på min sida :)))Hälsningar Benthe225 Eva:

Mina svar är:Fråga 1:vit, svart,röd,grön,ljusblå.

Fråga 2:Jag skulle köpa en Madrid fåtölj har önskat mig en sån länge.

Mvh Eva.

226 Nina:

Färgerna är vit, svart,röd,grön och ljusblå.Och skulle jag få 5000 kr att spendera skulle det bli en Ryamatta Bronze till vardagsrummet samt konstrottingsettet Vasen, supersnygg enligt mig!!!!

227 Mrs. S:

Såg att jag missat frågan så jag svarar igen (länkning finns redan från min blogg)...1. 5 färger - svart, röd, vit, grön och ljusblå2. Jag skulle välja två Cayenne solstolar så att jag kan sätta mig och drömma om sommaren!:-)

228 EvaLi:

Länk till mitt inlägg: http://evali.blogg.se/2010/february/ett-tavlingstips.html#commentSvar:

1) Vit, svart, röd, grön, ljusblå.

2) Hyllan SWAN och mattan SPAGETTHI skulle bli mitt!Lycka till till mig!

229 Lina:

1. Den finns i 5 färger

2. Jag skulle välja Matplatsen TIMHåller tummarna för mig nu ;)

230 Linda P:

1) Utan armstöd o med träben finns i 5 färger: vit, svart, röd, grön och blå.2) Två ruskigt läckra utestolar CAYENNE till lilla kolonilottsträdgården. Mmmmm, vad härligt att kunna ligga där och mysa!

231 Lina:

Och dom 5 färgerna är svart, röd, vit, grön samt ljusblå!

232 Linda P:

http://livinglikelinda.blogg.se/2010/february/kopstopp-6.htmlGlömde... jag har ju länkat åsse ;) KRAMEN!!

233 Lotta:

Hej å grattis till 2 åringen!

Kul med tävling och ett fantasiskt pris.

1) 5 st olika färger

2) Om jag hade 5000 kr att spendera skulle jag faktiskt köpa just 4 st stolar Shell. Är så fina så.Jag har oxå länkat från min blogg, i högerspalten.Ha en skön helg!

234 Lotta Schagerström:

JagENTER

1) Fem färger: vit, svart,röd, grön och ljusblå.2) Jag skulle älska att ha det underbara skrivbordet ENTER med oval top i svart ekfaner.

235 Kim B:

1) Fem färger: svart, vit, röd, grön och ljusblå

2) Jag skulle välja fåtöljen Howard i svart. Skulle pryda sin plats i vardagsrummet! Helt underbar!!!

236 Melanie:

Jag är ju en av dem som svarat fel! Jag skrev ju ner de med stålben också! Jag menar ju svart, vit, blå, grön och röd! Fast jag skulle fortfarande gärna köpa dessa stolar till mitt nya kök. Just nu spanar vi på tapeter. Trevlig helg!!! Kram Mel

237 Musse:

1. Stolen finns i färgerna ljusblå, grön, röd och svart.

2. För 5000 kronor skulle jag köpa mig en snygg dubbelbyrå-Granit. Förvaring, förvaring, förvaring. Detta ständiga problem;)

238 Musse:

1. Stolen finns i färgerna ljusblå, grön, röd,vit och svart.

2. För 5000 kronor skulle jag köpa mig en snygg dubbelbyrå-Granit. Förvaring, förvaring, förvaring. Detta ständiga problem;)

239 Lisa:

1.Stolen finns i fem olika färger.

2.Jag och min sambo har precis slängt ut vår gamla soffa och hamnade här tack vare att vi letar ny. Så om vi vinner soffan så blir det en granit sideboard svart högblank. Tack för en trevlig blogg som jag kommer att lägga till i favoriter.

Mvh Lisa

240 Helena Sundström:

Hej! Vad roligt att få tävla om en så fin soffa!

1 Fem färger grön röd vit svart och ljusblå

2. Jag skulle gärna vilja ha Granit, ett vitt högblankt sideboard

241 Postadress Torslanda:

1. 5 färger

2. OM jag vann skulle jag vilja ha en Howardfårtölj till vårt hus som vi bygger just nu.Länkar!

242 Emelie:

1. vit, svart, grön, röd, ljusblå

2. Då jag ska flytta hemifrån nu så hade jag tänkt att köpa ett köksbord till min nya lägenhet så det blir matgruppen Tim.

Mysig blogg

MVH Emelie

243 Trine Grönmo:

Fråga 1:svart, vit, röd, grön och ljusblå

Fråga 2:För 5ooo.- skulle jag köpa shell med armstöd. Så att även de vuxna får sitta snyggt och skönt:)

244 Lisa:

1. Stolen shell finns i Ljusblå, röd, grön, vit, svart färg

2. Jag skulle köpa två solstolar Cayenne och trotsa vintern genom att sätta mig ute och sola mitt vintervita ansikte!

Jag länkar, vill såklart gärna försöka vinna den finfina soffan! Grattis till din välbesökta blogg!

/Lisa

245 Lotta Fröjd:

1. Ljusblå, grön, röd, svart och vit.

2. Jag skulle lägga på en femhundring och köpa fåtöljen WINSTON i Ivory Graphite. Måste jag hålla mig under 5000 kr så skulle jag skaffa fåtöljen HOWARD i Ivory Graphite och den pepparfärgade ryamattan SPAGHETTI.Här har jag länkat:

http://blog.thefrojd.com/soffa-26-februariKram

246 Mrs. b:

Gratulerar till 2-åringen! Vilken fin vinst i potten.

1. vit, svart, röd, grön, ljusblå

2. Oj, då skulle jag nog spendera det på just vita Shell med träben - det skulle vara kul att se hur dom ser ut i vårt kök :-)

247 Linda:

Har lämnat ett inlägg förut men jag vill ändra mitt svar på fråga 1 om det går bra tillFinns i färgerna Vit, röd, grön, ljusblå, svartHoppas det är Ok att jag gör det

2. Om jag fick spendera 5000kr så skulle jag absolut köpa BASE tv möbel. Underbart fin tycker jag.Länkar självklar för en extra chanshttp://familjengranberg.blogg.se/2010/february/vinn-en-underbar-soffa.htmlNu håller hela familjen tummarna och hoppas på en massa tur så kanske soffan får komma hem till oss :)Kram Linda248 DAHLARNA:

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

ÅTERKOMMER SÅ SNART JAG HAR HUNNIT GÅ IGENOM ALLA EXTRA RÖSTER & NÄR DRAGNINGEN ÄR GENOMFÖRD!

LYCKA TILL!!!

249 Principessan Madeleine af Stockholm:

Åhh jag hoppas verkligen att jag vinner, haha.

Kommentera här: