Sticklebook

Jag skulle behöva fem olika hus & en förmögenhet för att kunna genomföra alla min inredningsdrömmar. Det finns så otroligt mycket fint, coolt, läckert & häftigt ute på marknaden, men allt passar ju inte in i ett & samma hem. Känner ni igen er? ;-)

En sak som jag tycker är roligt är bokhyllor & magazinförvaring av olika slag. Dock vill man ju inte ha en mängd olika varianter i ett & samma rum. Jag hittade idag en ny variant som jag inte sett tidigare - Sticklebook. Blir lite nyfiken på hur den ser ut & funkar i verkligheten. Verkar som att man enkelt bara sticker in boken i hållaren. Men viker sig inte bladen? Annars är bokförvaring ofta så rak & perfekt med hyllplan. Den här skiljer sig lite från mängden med böcker som hänger lite oregelbundet.  Vet inte om jag ska hissa eller dissa den... Det är verkligen blandade känslor! Här kan man köpa Sticklebook.David Beckham får såklart vara med på ett hörn här på min blogg också ;-)!

Bilderna kommer från Sticklebook & Freshome.


Kommentarer:

1 Snusans inredningsblogg:

Oh ja, hög igenkänningsfaktor. ;) Jag skulle behöva minst tre hus, en vindsvåning och ett lantställe för att uppfylla alla olika sorters inredningsdrömmar.

2 Carina - inspirera:

Vilken härligt tokig lösning på bokproblemet...

Riktigt snyggt!

Kramen.

3 jenny:

ja,jag vet inte heller om jag ska gilla den eller inte. Lutar nog mer åt gilla ändå.

Kram

4 Åsas formaliteter:

Absolut hissa! Jag gillar den mycket och skulle gärna ha. Så rolig bokförvaring! =)

Ha en bra helg!

Kram kram

Kommentera här: