Min son önskar sig en sak till köket :-)!

Nu har min älskade 6-åring en önskan till vårt kök! Härligt att även barn kan önska sig saker dit... :-). Sonen har dock ett gott inredningsöga & ser ALLTID när jag har förändrat något hemma (vilket inte andra sonen & mannen gör...). Dessutom är de bästa programmen "byggprogram". Johnny & Mattias i Roomservice är stora idolerna. Kul att ha någon i familjen att bolla idéer med & få uppskattning när man fixar om eller fixar nytt - även om han bara är 6 år!! :-)

Vad är det då han önskar sig? Jo, en äppelskalare. Den både skalar, skivar & kärnar ur. Kalas mojäng :-)!! Spana in länken här hos Moster Hulda :-).






Det går även att skala & skiva potatis i den!

 

Kommentarer:

1 Valeria:

Åh! Rätt så kul, praktiskt och så är den snygg också! (:

2 Bokmalen:

Vad trevligt med en likasinnad hemma! :) Den är ju riktigt fin!!

Kramen, Maria

3 Pysseliten:

Du får kika i Ullared ;)

4 Monika:

Vad gulligt! Hoppas att hans intresse bara växer! Kram

5 InneoUte-Malin:

Kan förstå fascinationen hos din son. :-) Kul pryl!

6 Ida:

Men va kul att han vill ha något sånt fast han bara är 6 år. O riktigt snygg va den. Kram

7 Anna:

Vilken smart pryl! :-) Din son verkar onekligen ha ärvt en hel del inredningsgener från sin mor. Vad kul att ha någon som ser och är intresserad av inredning!



Jag är hemma och vabbar veckan ut, eftersom Ebba verkar ha fått ett ovanligt segt virus. På bvc tror de att hon är extra känslig efter svinkopporna. Nåväl, det går ingen nöd på oss här hemma och jag ska försöka att inte ha dåligt samvete över kollegor och elever när jag är borta från jobbet. Hoppas du har en bra torsdag! KRAMISAR I MASSOR

8 Tina på Peppar och Vanilj:

Haha vilken rolig sak att önska sig :) Ja visst är det skönt att kunna resa i väg på hösten, men ni har ju då och andra sidan en lång sommarledighet va? Inte fy skam det heller ;)



Tack för vänliga ord om repotaget :)



K R A M // t i n a

9 Annette:

Kul att din son har samma intresse.



Jag vill bara tipsa om att jag köpte en sån äppelskalare för något år sedan. Den var helt omöjlig att skala äpplen med :-( Som tur var fick jag lämna tillbaka den.



Ha en fin helg.



Kram Annette

10 Malin:

Hahahah, den var fräck! Synd att den verkade värdelös bara då ;(

Kommentera här: