Var finns sommarkläderna???

Vi bokade en resa i november till Lanzarote. Snart är det äntligen dax :-) :-) :-) När vi bokade resan var det i stort sett fullbokat överallt & till alla resmål - ända från december till juni!!! Med anledning av detta undrar man ju varför affärerna är så sena med sommarkläder, badkläder & sandaler till barn. Hur gör alla andra familjer som åker bort så här års??? Planerar de sommarinköpen inför vinterns resa redan sommaren innan??? Kan inte iallafall badkläder - både till vuxna & barn - finnas tillgänliga året runt? Just därför att många faktiskt åker på solsemestrar på vinterhalvåret. Bara en tanke från lilla mig...

Barnen växer ju rekordfort... De har i stort sett samma storlek nu, trots att det skiljer två år mellan dem... Nästan allt från förra året är för litet... Hur kan detta vara möjligt??? Jag tycker ju att barnen känns lika stora som förra året ;-)

Hittade efter mycket letandet badshorts på H&M till barnen - jag tycker INTE om de där tajta badbyxorna... När barnen provade dem hemma så var det alldeles för stora i midjan, även i en mindre storlek... Barnen skulle ha tappat dem i vattnet! Fick lämna tillbaka dem idag. Typiskt! Slank in på Lindex & hittade då varsitt par badshorts. Inte världens snyggaste, men ok ändå... Hoppas hitta finare på Lanzarote...


Dessa badshorts från Lindex fick J. E fick ett par i samma färgsättning, men mest enfärgade mörkblå med vit & grön rand + en blomma. E:s var lite finare, men hittade ingen bild på Lindex hemsida på dem.

Nu är snart allt fixat & inhandlat inför resan. Fattar fortfarande inte riktigt att vi snart ska åka iväg... Känns overkligt - men UNDERBART!!!!

Berättar mer imorgon om resan :-)
God natt alla!

Kommentarer:

1 Linda Ericsson:

När åker ni? Ni har nog redan åkt, eller??
Det finns nog några badshorts här att låna ifall det är till någon hjälp.
Ha det gött/Linda

2 dahlarna:

Tack för erbjudandet Linda, men vi har löst klädfrågan! Hoppas dock på att vi "måste" komplettera garderoben med något coolt där nere.
Ha det gott här hemma!

Kommentera här: