Supermatchen!

Idag blir det ett mer personligt inlägg om hur min vardag ser ut. Ja, kanske inte varje dag vi ser Manchester United eller FC Barcelona, men sport & fotboll! När man lever i en familj där övriga (= mina två söner & mannen) i stort sett BARA pratar, spelar, leker, läser, tittar på sport & då definitivt överhängande gällande fotboll - så är bloggen & inredning min ventil att komma bort från allt sportigt en liten stund. Dock går det ju inte att komma ifrån att ju mer engagerad man blir & ju mer man lär sig om saker, desto intressantare & roligare blir det. Jag är en riktig fotbollsmamma, som hänger med på alla matcher, cuper & sammandrag. Skjutsar till träningar, är med i föräldragrupper i båda barnens lag, är med i föreningens styrelse, sköter hemsidan... Ja, som ni förstår så är mitt liv fyllt med sport & fotboll också. Så att få biljetter till Supermatchen var bara ett måste. Sönerna har varsitt favoritlag & just dessa lag skulle mötas i Supermatchen! Lyckan var STOR när vi fick biljetter & att få uppleva detta tillsammans med två fantastiskt lyckliga söner var helt otroligt!! Vet inte om jag någonsin sett dem så lyckliga tidigare! Som pricken över i:t fick vi reda på var Manchester United bodde (TACK Marcus!) & åkte dit på vinst & förlust. Vi fick se hela laget komma ur spelarbussen med bara några meters avstånd. Barnen fick dessutom Nanis autograf på sina fotbollströjor (han var den enda som stannade & skrev autografer). Vilken upplevelse för sönerna! Till & med jag fick ståpäls när spelarna gick förbi oss ;-)!
 
 
 
Spelarbussen kommer med poliseskort!
 
 
 
Uppvärmning av FC Barcelona. Messi & Puyol till vänster.
 
 
 
Uppvärmning av Manchester United. Här Scoles & Rooney.
 
 
 
 
 
Innan matchstart kom en helikopter & levererade matchbollen & pokalen. Henrik Larsson som har spelat i båda lagen var sedan prisutdelare.
 
 
 
Båda lagen tågar in.
 
 
 
Äntligen dax för avspark! Iniesta & Messi tar hand om den! Tänk att få se dem live, när man bara har sett dem på TV tidigare!
 
 
 
 
 
Messi skjuter frispark mot mål.
 
 
 
 
 
Stora sonens favoritspelare Wayne Rooney & nykomlingen Shinji Kagawa i Manchester United.
 
 
 
Ullevi var fullsatt med de extrainsatta ståplatsläktarna på kortsidorna. Hela 47 141 personer satt på läktarna. Mäktigt! Men inte undra på när världens bäste fotbollsspelare (tre år i rad) Lionel Messi är med på planen.
 
 
 
Naturligtvis var det lite gruff också. Här reder domare ut en lite spelkonflikt mellan Nani & Busquets.
 
 
 
Tyvärr blev matchen mållös, trots en del bra skott på mål. Matchen slutade dock 2-0 till FC Barcelona efter straffar.
 
 
 
 
 
Matchen avslutades med prisutdelning & sedan ett fyrverkeri. Hela engagemanget var otroligt välordnat & proffsigt! Kul att få vara en del i detta på min sista sommarlovsdag. Sedan blev det hemresa & endast 3 ½ timmars sömn innan det var dax att gå upp & gå till jobbet igen efter ett långt sommarlov. Ett perfekt avslut.
 
Alla bilder är fotade av mig.
 
 

Kommentarer:

1 Anna:

Vilken maffig sommarlovsavslutning för hela familjen tillsammans!

Kommentera här: