moltazDesign öppnar webshop!

Min inredningsbloggkollega Henrick öppnar webshop nästa vecka! Henrick startar webshop eftersom han saknar vissa saker när han utför sina inrednings- & designuppdrag. Och när han ändå köper in saker till sina uppdrag & projekt, så vill han nu också dela med sig av dessa saker som man annars inte hittar så lätt. Inköpen görs på resor runt om i hela världen eller när han hittar en spännande leverantör. Webshopen kommer att heta moltazdesignshop.

Unikt med moltazdesignshop är att produkterna oftast bara kommer att finnas i små upplagor, ca 1-4 st av varje (dock undantag för pennor & griffeltavlor).  Så vill man verkligen ha en produkt, så gäller det att vara snabb - först till kvarn! Henrick kommer inte att köpa in produkter igen, då han tycker att det är roligare både för sig själv & för kunden att det inte är massupplaga på produkterna & därmed blir de lite unika. I & med detta kommer det att finnas nyheter varje vecka i moltazdesignshop! Kul & spännande tycker jag!! VARMT LYCKA TILL med din nya webshop Henrick! Du är grym på inredning, så jag är övertygad om att det kommer att gå riktigt bra!!Produkter som kommer att finnas hos moltazdesignshop är bland annat:

- mönstrade kuddar samt lite mer annorlunda kuddar i form av guld & rutor
- randigt & rutigt i kuddar, men med en twist
- kontorsprylar & dekoration, såsom griffeltavlor, washitejp, pennor, memoblock, burkar, pennfodral etc.
- posters & tavlor från grafiska formgivare & fotografer
- övrigt som exempelvis retro robotar, indiska stämplar, keramik, tofsar & glasburkar
- textil

Så håll utkik nästa vecka! Adressen till denna nya webshop är: www.moltazdesignshop.se!

Alla bilder är lånade med tillåtelse av Henrick! Han har för övrigt inredningsbloggen Henricks Tankegångar! Spana in den om du inte redan har gjort det!Kommentarer:

1 Jennie:

Vad spännande!! Jag har sparat webadressen & är riktigt nyfiken på webshopsöppningen!

2 Anna:

Det ska bli jättespännande att få se vilka godbitar Henrick väljer ut! :-) KRAM PÅ DIG

Kommentera här: