Fototriss - S!

Eftersom vi har tillbringat helgen i Skara med ett två-dagarsbesök på Sommarland, så har jag inte kunnat visa Fototrissen förrän nu. Vi var i Skara med en annan familj & hade det riktigt riktigt trevligt! Kul för barnen att ha kompisar att leka med också. Natten tillbringade vi på Skara Stadshotell.

Veckans Fototriss har temat S eller E. Med tanke på vart vi har tillbringat helgen, så kändes det givet att använda mig av bokstaven S. Fototriss firar dessutom 1-årsjubileeum nu! GRATTIS! Jag har varit med från start & tycker verkligen att det är kanonkul med dessa trissar varje söndag.Första bilden är en liten vy över delar av Skara Sommarland. Andra bilden är mina barn på Studsmattan. Tredje bilden är mina barn i Slänggungan. Hade vi inte tillbringat helgen i Skara, hade säkert mina bildmotiv varit smultron, då vi har en mängd röda läckra smultron i vår trädgård nu. Får mumsa i mig dem idag istället :-)!

Vill ni se fler bidrag i denna triss, så klicka HÄR.

Kommentarer:

1 Kari Receptomaten:

Vilken härlig glädje i bilderna! Grattis!

2 Marie:

Nämän! Då kanske vi sprang förbi varandra! Vi var där i lördags! :)

3 Anna:

Ni ser ut att ha haft en jättehärlig helg på Skara sommarland! Emmy är så sugen på att åka dit, eftersom hon och hennes mormor var med i Hemglass tävling om att vinna en resa dit ner. Någon vinst blev det nog tyvärr inte eftersom vi inte hört något än.Jättefina bilder som alltid! Jag tycker det är så kul att få se dina bidrag varje vecka :-) KRAM KRAM

4 christina:

Riktigt härlig triss!!! Slänggungan gillar jag! /christina

5 Härligheter enligt Erika:

Åh, det var länge sedan jag var där...här vill inte tonåringarna följa med längre... Gillar din fyndiga triss!!! Har ni semester nu?

Kramar Erika

6 Susanna:

Den sista bilden är min favorit. Jag vill också komma till Skara och åka! :-)

/Susanna

7 Nilla:

Vi var där 2007. Det var kul!

8 elin:

tack så mycket. det går så fort tiden tycker jag hon har blivit så lång. hur mår du då?

9 MissStorm:

Så kul ni verkar ha haft! Jag är själv barnsligt förtjust i de där studsmattorna.Kram

MissStorm

10 Rajson:

Kul att se foton nästan från "hemmaplan".Var givet utflyktsmål varje sommar när döttrarna var i "rätt" ålder.Det säjs att det har blivit riktigt fint där.

Ni skulle bott i "min" stad istället så ni fick se riktigt vatten!

Fina foton blev det i alla fall!

Slänggungan är härligt färggrann!

Ha det gott i värmen!

11 Helen:

Hej. Vad fina bilder du tog. Det var verkligen en lyckad liten semester. Tack för sällskapet.

Kram. Helen

12 Muninet:

Fin fin triss :) gillar bild nr3 med lite fart i.

13 Jah Hollis:

Det ser ut att vara ett riktigt lekparadis för barnen. Tyvärr ger associationen till Bert Karlsson mig lite dåliga vibrationer. :-D

Kommentera här: