Inspiration till dressingroom

Jag letar efter inspiration till dressingroom. Jag har så länge drömt om det & som det ser ut nu så kanske vi får till att renovera de två rummen vi har kvar till ett ungdomsrum & till ett dressingroom. Jag har letat länge efter tips, idéer & inspiration för hur jag bäst ska inreda mitt (eller vårt blir det ju ;-)...) dressingroom. Jag har fortfarande inte hittat det där klockrena rummet & tar gärna emot tips & idéer från er. Det ser så snyggt ut (som i det gråa nedan) när det hänger sparsamt med kläder. Men vem har det så?? Jag har alldeles för mycket kläder & måste i & med detta verkligen sortera bort. Jag har tyvärr alldeles för svårt att kasta... Så jag måste få ut varenda centimeter med förvaring i vårt blivande dressingroom. 
 
 
 
Smart sätt att hänga byxor!
 
 
 
Den mesta inredning man ser är vit. Och det är nog det som tilltalar mig mest med. Men detta svarta var riktigt snyggt! De vita skjortorna blir lite extra vita mot den mörka bakgrunden.
 
 
 
Tänk om man skulle göra något annorlunda i taket... Väggarna kommer ju att täckas av garderober & annan förvaring. Men taket... Tål att tänkas på.
 
 
 
Snyggt att ha en hängande klädstång från taket, där använda kläder kan hänga & lufta eller att man kan hänga fram kläderna man vill ha dagen efter. 
 
 
 
Detta blir inte aktuellt hos oss, men härlig inspiration att ha sängen ovanför sitt dressingroom.
 
 
 
Alla bilder finns i mitt album om Dressingroom på Pinterest. Där finns länkar till alla bilder!
 

Kommentera här: