IKEA-nyheter

Direkt när jag har plockat bort julen & första tulpanbuketten står på bordet hemma, så kommar längtan efter sol, värme & ljusare tider. Visst är en riktigt gnistrande vinderdag otroligt vacker, men tyvärr är vintern mer brun & grå... Så välkommen vår & sommar!! Förutom de krispiga tulpanerna, så är alla vårnyheter i inredningsvärlden ett vårtecken för mig. I veckan är Formex & jag ska dit på fredag. Längtar!
 
Igår kom vår- & sommarnyhter från IKEA i ett pressmeddelande. Det bådar gott för mysiga stunder utomhus...
 
 
 
Jag fastnade för mattorna som man kan ha utomhus. Den grönrandiga kommer passa perfekt på min balkong ihop med mina Roxö möbler. Något som jag saknade (men det kanske kommer...) är den lilla Roxösoffan som jag köpte för några år sedan. Varför fortsätter de inte med den? Jag älskar den & den är lagom stor för två personer & därmen enkel att möblera med. Jag skulle vilja byta dynor för att att få en ny färg, men tyvärr finns ju inte det. Gul eller cerise skulle vara fantastiskt fräscht att ha!
 
 
 
Den gröna mattan heter SOMMAR & finns även i en rosa/gul färgkombination. Love it!! Den svartvitrandiga & den rödvitrandiga heter RÖRHOLT. Alla mattor passar både inomhus & utomhus.
 
 
 
SOLVINDEN LED-serien utökas med äpplen & päron i vitt & grönt. Det är solcellsbelysning. Mysig belysning att hänga upp i träden. Eller som nedan, så på marken. Äpplet är 25 cm högt & päronet 37 cm högt.
 
 
 
Förutom fruktlamporna ovan, så kommer det en hel del olika textilprodukter med päronmotivet & med hallon. Det kommer att finnas kuddfodral, strandbadlakan, dukar, bordslöpare, brickor, servetter & kökshanddukar. Visst ser det riktigt somrigt & härligt ut! Denna serie heter SOMMAR 2015.
 
 
 
Pressbilder från IKEA.
 

Kommentera här: