Eva Solo på Formex

Äntligen var de tillbaka på Formex! Några år har Eva Solo haft visning av sina produkter i en annan lokal i Stockholm i samband med Formex. Nu visade de åter igen sin produkter på mässan & det är riktigt kul att se produkter live, när man bara har sett dem på pressbilder. En del saker upplevs större i verkligheten & en del upplevs mindre. 
 
Solcellslamporna är betydligt mindre än vad jag trodde. De borde finnas på allas utebord i sommar. Så fina! Det skulle vara snyggt med några Sunlight med spett nedstuckna i marken bredvid trappstegen upp till vår altan - som ett välkomnande in. På bilden nedan är det en iPhone 5s bredvid en solcellslampa Sunlight. Den blir alldeles lagom på middagsbordet!!
 
 
 
Nu är det slut med plastiga reklamflaskor på gymmet. Eva Solos nya sportdrycksflaska är snygg, smidig & lagom stor. Jag skrev om den tidigare, men nu när jag har sett den live är jag än mer övertygad om att en sådan måste jag ha. Den rymmer 0,7 liter & är 100% vattentät & 100% fri från farliga ämnen. Likaså vad gäller To Go Cup. Lagom storlek, håller värmen bra & stilren. Första koppen kaffe om dagarna kommer att bli en ännu mer njutning med denna. To Go Cup är tillverkad av rostfritt stål, med lock av plats & silikon. Den rymmer 0,35 liter & tål maskindisk!  
 
 
 
Jag har inga planteringar i vår trädgård. Jag gillar mer att ha växter i krukor. En nyhet för våren är stora snygga självvattnande krukor i polystone & frostat glas att ha utomhus. De finns i två storlekar: höjd 22 cm samt 26,5 cm. Riktigt snygga att ha ute på altanen & de skulle passa perfekt till vårt gråa hus.
 
 
 
 
 
Electric Blue är årets nya färg hos Eva Solo. Det syntes även mycket blått hos andra företag nu inför våren. Jag hoppas att det kommer gula produkter inför sommaren, så att man den 6:e juni kan matcha gula & blå lungomuggar på nationaldagen. En gul termos skulle också vara riktigt fräscht till sommaren. 
 
 
 
Ytterligare en snygg nyhet är FireGlobe. Det är en eldstad i matt svart emaljerat gjutjärn med ben av rostfritt stål. Den är 64 cm i diameter & har en höjd på 75 cm. 
 
 
 

Kommentera här: