BeeHappy

Ett varmt möte på Formex var hos Cult Design & med Marita Lord. Marita är en av grundarna till Cult Design & hon designar dessutom nästan alla deras produkter. Att få sitta ner med henne, dricka gott kaffe & få höra historierna bakom designen & tillverkningen är verkligen inspirerande, givande & härligt. Produkterna får liksom "liv" genom att man vet det där lilla extra. 
 
 
 
En nyhet för våren är serien BeeHappy som är sexkantigt! Kul med nya former som inte funnits på många år. Serien består av krukor i tre olika höjder samt två textplattor i cement. Namnet BeeHappy talar om vad krukorna är - en hyllning till alla fantastiska arbetande bin! Några krukor av varje höjd skulle passa perfekt på vår altan, dels för alla bin, men även för att välkomna gäster & för att förgylla vår tid på altanen i vår & sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marita berätta inspirerande om hus Stilleben-produkterna framställs i Kina. 
 
 
 
Vaserna & ljuslyktorna Stilleben. Så fantastiskt fina. Den lilla kedja med loggan hängande gör det där lilla extra till Stilleben-produkterna. De i mässing heter Stilleben Illusion & de i koppar heter Stilleben Metall. De finns i tre varianter: vas, minivas & ljuslykta. En liten samling med en av varje vore kanonsnyggt att ha på middagsbordet!
 
 
 
Krukorna till höger matchar serien Stilleben Illusion & Metall. De heter Illusion 12.
 

Kommentera här: