life_in_a_happy_way

En stor del i mitt liv är träning. Ni som följer både bloggen & instagram @dahlarnablogg har sett & läst en del om detta. I lördags startade jag & vännen Lina en tränings- & hälsoblogg. Så nu flyttar träningsinläggen dit istället - life_in_a_happy_way.
 
 
 
Efter att vi båda har gjort varsin viktresa & varit mer eller mindre helt ifrån träning några år, fann vi varandra vid sidan av fotbollsplanen. När vi varit på några matcher ihop, insåg vi att vi hade otroligt mycket mer gemensamt än att "bara vara" fotbollsmammor... Sedan maj 2014 tränar vi tillsammans två-tre pass per vecka. Utöver det tränar vi på egen hand, vilket ofta blir även det två-tre pass. 
 
Kicken att känna att man har kontroll över sin kropp, att känna sig stark, att känna sig endorfinhög, att känna sig piggare & gladare både hemma & på jobbet samt att få göra något tillsammans höjer träningen till ytterligare en nivå. Vi ser fram emot varenda träningstillfälle & räknar ner timmarna tills det är dax igen. Detta är lycka i kubik - lyckorus!
 
På bloggen tänker vi dela med oss av träningstips, övningar, träningsupplägg, recept & annat som hör till för att göra livet lyckligt inom hälsobiten - life_in_a_happy_way helt enkelt! Vi är helt självlärda & har ingen annan utbildning förutom inom våra yrken. Vi läser i tidningar & på nätet samt tittar mycket på träningsfilmer för att lära oss mer. Vi finns även på instagram @life_in_a_happy_way
 
 
 
Skärmdumpar från bloggen & instagramkontot.
 

Kommentera här: