Extra barstolar

Nu när köket är nytt, så blev det helt plötsligt betydligt roligare att bjuda hem vänner på mat. Barnen har blivit så stora att de vill sitta vid eget bord & då passar ju köksön perfekt för dem. Vi har ju bara fyra barstolar till vår ö, jag vill inte ha fler där eftersom jag älskar den luftiga känslan vid den. Så att ha några ihopfällbara barstolar som extra, kändes som en bra lösning. Nu är några ihopfällbara stolar inhandlade & det finns plats för betydligt fler vid ön. Perfekt när extrastolarna knappt kräver någon förvaringsyta heller.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Lotta Henneberg:

Jättesnygga barstolar. Vart har ni köpt extrastolarna??

Svar: De ihopfällbara barstolarna heter Franklin & kommer från Ikea. Den finns i två olika höjder & tre olika färger. Vi har de brunsvarta i höjden 63 cm.
Dahlarna

2 SILVERPIL:

Verkligen jättepraktiskt med sådana extra stolar. Eftersom jag ha en stor släkt och familj så har jag också införskaffat ett gäng. KRAM

Svar: Ja, det är perfekt med ihopfällbara extrastolar! Ha en mysig helg. Kram Viktoria
Dahlarna

3 Catarina:

Det har verkligen blivit sååååå himla fint i ert kök.
Jag blir bara mer och mer sugen på att fixa till vårat kök här hemma , och en köksö med lite "barhäng" står ju på önskelistan :)
Vi har också ett burspråks fönster , vårat hus ligger lite över gatunivå ...... så om hela köksön får barbords höjd kommer man då känna det som att man sitter lite i ett skyltfönster....
Hahaha vilken knasig fundering :)
Hur ligger ert hus i jämförelse med gatan ?
Mvh Catarina

Svar: Tack Catarina! Ja, jag är galet nöjd med köket!

Förstår vad du menar, tror jag... ;-)
Vårt hus ligger lite nedanför gatunivå. Vi har en meter uppåt sluttande stenparti framför burspråket & sedan en ganska hög idegranshäck. Så vi har inte skyltfönsterkänslan.
Kram från Viktoria
Dahlarna

4 ingela cronholm:

Hej, fint som vanligt hos er. jag undrar, de vita på bordet....e det ljusstakar eller lampor? var har du hittat dem?

Svar: Tack Ingela!! Det är änglarna STRÅLA från Ikea. De går på batteri. Rea på dem nu :-)! Hoppas att du hittar dem.
Dahlarna

Kommentera här: