Ball Claw

Här hemma är det fotboll morgon, middag & kväll - träningar, matcher, tv-spel, dataspel, böcker, tidningar, statistik, listor... Barnens rum är svarta & vita som bas & sedan toppade med sina favoritlag i fotboll. Hade de haft fler väggar hade även de varit belamrade med något som har med fotboll att göra. Jag har saknat något smart sätt att sätta upp bollar på väggen. Idag hittade jag en perfekt produkt för min fotbollstokiga familj - en Ball Claw! Hur smart som helst! Kanske inte den ultimata inredningsprylen som står högst på min önskelista, men en fantastisk bra produkt så att killarna kan få ha sina signerade bollar uppsatta på väggen. Dessutom är det ju perfekt när man vill ha ordning på bollarna i förrådet eller carporten. När kommer de till Sverige??









Bilderna kommer från Ball Claw samt Decoesfera.


Just nu pågår en finfin tävling här på bloggen. Den avslutas på självaste nationaldagen. Vinsten är två Garden krukor i två olika storlekar i valfri färg från Cult Design. Lycka till!!

 

Kommentarer:

1 Lovisa:

Vilken kanongrej! Varför har ingen kommit på den tidigare?!? Säg till om du hittar den till försäljning i Sverige! Jag vill köpa flera stycken!!

Tack för all inspiration du ger via din blogg!!!

Ha en skön helg!

2 Jessika - Jordgubbsdrömmar! ♥:

Åhh den där var ju hur smart som helst!

Hoppas verkligen att den börjar säljas i sverige SNART! Min gubbe är helt tokig i bollar å det vore ju hur bra som helst ifall man kunde få upp dom på väggen mellan varven :)

Om inte annat så ute i förrådet eller liknande ;P

Kommentera här: