Griffeltavel färg lite här & där

Jag har själv aldrig använt griffeltavelfärg. Men blir mer & mer sugen på att hitta på något kul med denna färg. Igår visade jag en hur en glasfot kan förvandlas till placeringskort. Här kommer lite nya idéer på att göra saker lite roligare eller mer personliga.



Måla på ett litet fat eller på en bricka & använd som placeringskort.



Måla några muggar du har tröttnat på i griffeltavelfärg. Sedan kan man skriva så trevliga meddelanden till övriga familjen på morgonen eller till kaffegästerna på eftermiddagen!



Det är snyggt med helsvarta flaskor som en dekor även utan text. Men vill man ge bort lite hemgjord saft exempelvis, så är ju detta en kul idé att ge bort saften i.



En lite tråkig tidskriftsamlare kan med lite färg blir betydlige roligare. Dessutom kan man ju enkelt skriva på kanten vad den innehåller.



Om någon av er har sparat på gamla barnmatsburkar eller liknande, så är detta en kul idé! Fint att ha kryddor i likadana burkar & måla sedan en del av locket med griffeltavelfärgen, så kan man enkelt skriva & sedan ändra smidigt.



Här är två tips på hur man ska veta vad man har planterat. Måla & skriv direkt på krukorna eller måla på gamla skedar som ni sedan sticker ner i jorden. Snyggt & bra att återanvända saker man inte vill ha längre.

Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig Valborgsmässoafton! Mannen & jag firar 16 år tillsammans, så det ska naturligtvis firas!

Imorgon börjar en ny tävling här på bloggen! Så håll utkik!


Kommentarer:

1 Blogg by Maliin Stoor:

Snygga flaskor!



Ha det gott.



Maliin

Kommentera här: