The Lamp Hotel

I sommar öppnar ett nytt boutique hotell i Norrköping. Ett unikt hotell med spännande inredningsdesign, där skira tyger ska blandas med råa material. Temat för The Lamp Hotel är som namnet låter - lampor & ljussättning av alla de slag. Bland annat kommer Sveriges största lampa finnas i den blivande restaurangen & bistron. Det är paret Lotta & Ronny Waldau från Stockholm som nu har flyttat till Norrköping för att genomföra sitt drömprojekt. Det ska bli riktigt spännande att följa detta hotellprojekt & att Norrköping får ett eget designhotell. Jag har tidigare skrivit om fina designhotell & jag tycker att det är oerhört lyxigt att få bo fint någon natt eller två. Tyvärr är det väl inget man unnar sig jätteofta med en lärarlön & småbarn... The Lamp Hotel finns även på Facebook. Loggan tycker jag är riktigt snygg!






En "prototyp" över Sveriges största lampa. Ska bli coolt att se den i verkligheten i sommar.



Bilder är lånade med tillstånd från The Lamp Hotels facebooksida.

En liten hint om hur det kan se ut i ett av rummen. Indori.se är The Lamp Hotels designers. De inreder & tillverkar alla möbler speciellt för The Lamp Hotel!



Ta chansen & var med & tävla om ett kanonfint smyckesträd i akryl från Cooee Design! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen.





Kommentarer:

1 Susanne [Snusans inredningsblogg]:

Ja loggan var snygg! Spännande projekt!

Kommentera här: