Kalasigt

Igår familjekalas, idag barnkalas & imorgon födelsedag! Minsta sonen fyller 8 år & det firas i dagarna tre! Igår med familjen blev det "traditionellt" kalas med hembakat & tårta. Idag har sonen helt önskat själv (vilket inte riktigt stämde med hur jag hade tänkt...) hur hans kalas skulle vara. Önskemålen var att spela fotboll i en idrottshall, äta pizza, glass som efterrätt, ingen godispåse men godis på kalaset, mycket läsk & musiktävling. Så sonens önskan var vår lag ;-)! Måste erkänna att det blev himla lyckat, trots att jag gärna hade dekorerat en tårta & fixat med godispåsar.






För att liva upp en plastmugg är det ett effektivt (och gott!!) sätt att knyta ett kolasnöre runt muggen. Otroligt uppskattat av barnen & dessutom riktigt dekorativt.


 





En av presenterna sonen fick var en riktigt kul idé! En godisgurka har man ju sett förut, men denna innehöll även pengar till en fotbollsmatch. Otroligt uppskattat. Presenttips nr 1.



En annan present såg ut så här. Sonen är inklippt i en IFK Norrköpingspelare! Han fick även ett presentkort på en fotbollsmatch ihop med detta snygga foto! Häftig idé & sonen kände sig som ett fotbollsproffs! Presenttips nr 2. Det var även en hel del andra fina presenter & sonen var otroligt nöjd med hela sitt kalas! En glad son = en lycklig mamma! Nu förbereder jag brickan på sängen & morgonens paket från oss.


Kommentarer:

1 Carina - inspirera:

Härligt med kalas! Bra presenttips också...

Kramen.

Och grattis till födelsedagsbarnet förstås...

Kommentera här: