Dax för avkoppling...

Fredag kväll! Det måste vara den bästa tiden på hela veckan!! Starten på en skön helg med avkoppling & ledighet. Helgen, då man har tid att göra saker som man inte hinner i veckorna. Underbart! Och för att njuta extra mycket av den härliga vädret, så vore ju en solsäng underbart att ha på vår nya altan. Nästan allt golv är nu på plats, så förhoppningsvis blir altanen klar nästa vecka. Åh vad jag längtar... Då får gärna två Sunlounger Alizé från Fermob stå på altanen. Steel grey vore kanske den som mest passade in, men en Fuchsia vore ju härligt eftersom rosa är en favoritfärg. Sunlounger Alizé har justerbart ryggstöd (3 lägen) & justerbart fotstöd (2 positioner). Vi kommer ju inte ha någon pool, men jag tror att det skulle passa utmärkt med två solsängar ändå - för total avkoppling i sommar!

















Alla bilder är från Fermob.


Kommentarer:

1 House of Jammi - blogg och webshop:

Vilka snygga solstolar! Och jag håller med, visst är det härligt med fredag!

2 Proforma - Irene:

Visst är fredagen härlig då man vet att man är ledig ett par dagar, tyvärr är jag hemma så sent på fredagar att jag knappt hinner känna efter.

Så härligt med den stora altanen ni bygger, riktigt glad för din skull, Viktoria och att ni tog till den i storlek också! Det är ju på altan man tillbringar den mesta tiden sommartid. Solsängarna på bilderna är jättesnygga. Jag gillar Fermobs möbler och kommer snart med ett inlägg jag med! :)

Ha en riktigt skön Valborgskväll!

Kram

3 Helene Langborg:

Den altanen och poolen skulle jag inte tacka nej till!



Har börjat förbereda för altanbygge här.

Fick 13 ton grus i veckan och i helgen har Tom kört ut med skottkärran där altanen ska vara. Vill inte att något ska växa under vår altan så det blir ett rejält lager runt huset.

Sen blir det till att gräva/borra för plintar. Inte för mig men för Tom och grabbarna ;-)

Jag håller mig till trädgårdsarbetet.Det räcker för min "usla" kropp.



Du missar väl inte min tävling:

http://ullevidsdal.blogspot.com/2011/04/tavling-cult-design.html



Kram Helene

Kommentera här: