Att älskas...

Nu är vår bröllopssångtavla inramad & uppsatt på väggen. Jag är så nöjd! Jag har tidigare visat vår bröllopsdagsaffisch & den matchar fint ihop med sångtavlan. Båda är mycket finare minnen av vår stora dag, än våra bröllopsfoton som vi (eller rättare sagt jag!) inte alls är nöjda med.












Bröllopssångtavlan kommer från Hean & Fians byrå. De gjorde helt enligt mina önskemål & det är jag så glad för! Tack snälla för den underbara affischen ni gjorde. Den kommer vara ett fint minne på väggen länge!! Nu fattas det bara ett par vita & röda lakan, gärna från afswedala, med texten "Det vackraste" inbroderat.

 

Kommentarer:

1 Anna:

Vad snyggt de båda tavlorna matchar varandra :-) "Det vackraste" får det nästan att tåras i ögonen bara av att skriva titeln. Så underbart att ha den förknippad med er dag! Ha en härlig kväll! KRAMISAR I MASSOR

2 Anna:

TACK för fina kommentaren om vår trappa! :-) Även om jag inte var direkt aktiv vid fastsättandet av mattan på trappstegen så tycker jag inte att det verkade så klurigt. Man skulle först limma fast uppe på själva stegen och sedan låta det torka. Därefter skulle man limma på kanten och vika runt och häfta. Det gick riktigt smidigt, enligt Mathias ;-)

3 Carina - inspirera:

Så underbara! Och vilken härlig idé...

Kramen.

4 House of Jammi - blogg och webshop:

Vilka underbara tavlor! Och så mysigt att bli påmind om en sådan dag hela tiden...

Kommentera här: