Ny affisch på väggen!

Idag är det Andra advent! Mysigt med två ljus tända, lussekatts- & pepparkaksfika & värmande glögg.



För ett tag sedan vann jag en tävling hos bloggen ROOM and serve. Vinsten var en personlig affisch från I love design.net. Jag valde att göra en affisch om vår bröllopsdag, då vi inte har något foto vi känner att vi vill ha framme från bröllopskorten. Nu är den inramad & jag gillar den verkligen!!






Just nu pågår en tävling tillsammans med Desenio här på bloggen, där man kan vinna en kanonsnygg valfri ljudabsorberande tavla, 70 x 100 cm, till ett värde av 1750 kr. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 13 december - på luciadagen! LYCKA TILL!



 

Kommentarer:

1 Hanna - Whiterainbow:

Vilken snygg tavla/affisch! :)

2 Anna:

En riktigt snygg affisch! Den förstår jag att ni vill ha framme :-) KRAMISAR

3 Anna:

Du har helt rätt i att jag inte fyllt år än :-) Efter lucia, närmare bestämt den 15:e är den rätta dagen, men jag tjuvstartade med fest eftersom vi fick ett så bra barnvaktserbjudande till just denna helg ;-) KRAM KRAM

4 Proforma - Irene:

Snygg affisch! Jag har inte heller några bröllopsfoton framme, en sådan tavla är ett mycket bättre alternativ. I alla fall när jag tänker på våra bröllopsbilder... haha... som jag inte alls är nöjd med!

Har inte hunnit inom de senaste dagarna så din tävling hade jag inte sett! Visst har de många snygga tavlor! Ska fundera på frågorna och återkommer.

Kram

5 Malena Skaale:

Så utrolig cool ide!! Dette skal jeg huske på.

Herlig blogg du har!



Hilsen Malena

6 Ingela:

Mycket snygg tavla du fick där :)

Trevlig blogg oxå, kul att hittat hit.

7 Malo:

Vilken snygg tavla! Kul ide!

Kommentera här: