Tävlingen avslutas idag!

Idag avslutas tävlingen här på min blogg! Det är jättekul att få ha en tävling, där priserna är från Norrköpingsdesignern Erika Tubbin!

Du vinner två kökshanddukar Trassel samt sex disktrasor, design Erika Tubbin. Priset är värt 433 kronor. Titta gärna på Erika Tubbins websida för större foton på vinsterna.


Så här enkelt är det att tävla:
Klicka på länken Erika Tubbin, så kommer du direkt till hennes websida. Det enda du behöver göra är att svara på frågan: Vilken typ av produkter gillar du bäst och skulle vilja se mer av hos Erika Tubbin? Skriv sedan ditt svar i en kommentar till detta inlägg eller maila till [email protected].

Du kan enkelt få en extra röst i tävlingen genom att göra följande (absolut inget krav, bara en möjlighet till större vinstchans...):
Om du har en blogg: Skriv ett inlägg på din blogg och länka till tävlingen. Du får gärna använda bilden ovan i ditt inlägg. Lämna sedan en kommentar till detta inlägg, så att jag vet att du är med och tävlar med en extra röst. Fyll även i din mailadress när du lämnar kommentaren, så att jag lättare kan kontakta vinnaren för adressuppgifter. Mailadressen kommer endast att vara synlig för mig!

Om du inte har en blogg: Skicka ett mail till 5 vänner och en kopia till min mail ([email protected]) och tipsa om tävlingen.

Detta är ju en perfekt present till dig själv eller någon nära, för att vårfräscha till det i köket!

Tävlingen pågår t.o.m. kl. 20.00 ikväll, fredagen den 30 januari. Då kommer jag att lotta fram den lyckliga vinnaren.

LYCKA TILL!

Kommentera här: