Det här tycker jag är kul!

Idag åkte mannen till sin hemstad för att gå på en återträff med sin högstadieklass! Kul! Jag & barnen blev kvar hemma. Det var fotbollsträning för minstingen, handla mat, hem & laga lunch, lämna minstingen hos snälla grannen C som var barnvakt - medans stora killen & jag var på innebandyträning. Ja - ni läste rätt! JAG HAR BLIVIT INNEBANDYLEDARE!!! Hur kom det sig egentligen....???? Det undar jag med... ;-) Men det var väldigt ont om ledare & trots allt så är jag ju idrottslärare... Var med på första träningen idag & det var riktigt kul! Får se hur det blir nästa gång, då jag faktiskt ska vara själv med alla killarna... + fixa med sargen... Kanske värt att spela in på YouTube?! ;-) Efter innebandyträningen blev vi inbjudna till grannen C på fika. Otroligt trevligt & gott! Sedan var det hem för att fixa taco. Det var min dag det. Och på tal om YouTube... Här kommer ett roligt inslag som jag skrattar åt!!!



Kommentarer:

1 Syster Eva:

Döroligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Susanne:

Hahahah! Underbart!

3 fru Sätterlund:

Härligt :) Tänk vad ett skratt kan smitta av sig. Vilka underbara Trysilbilder du har tagit. Hoppas ni har haft en mysig helg.

Kram Therese

4 JohannaDesign:

Den är så bra... skrattar gott av den fortfarande. Tittar inte så ofta på nyheter men jag såg det faktiskt när det gick.... döööroligt... Kram Johanna

Kommentera här: