En mycket positiv tisdag!

Morgonen började med att jag nästan satte frukosten i halsen. När jag läste dagens tidning såg jag att jag hade fått Dagens Ros av en elev! Så glad jag blev! Dagens första positiva sak (det kommer fler...). Mannen & jag åkte till IKEA på förmiddagen. Det var ovanligt lungt & vi tog oss (såklart...) en fika. Andra positiva saken för dagen, var att det var gratis kaffe/te måndag-torsdag på IKEA. Inga stora pengar, men en otroligt trevlig gest! Sedan gick vi ner för trapporna till "plockavdelningen". Rakt framför mig stod nu det vita vardagsporslin som jag spanat på tidigare. Nu nersatt till 7 & 9 kronor per tallrik! Jippi! Så det åkte med vanliga mattallrikar, assietter, några djupa stora tallrikar, några svarta frukostskålar & ett stort vitt ovalt uppläggningsfat. För nästan inga pengar = LYCKA samt positiva saken nr 3! Dessutom fanns allt annat som jag skulle ha!


När vi kom hem målade jag en omgång på väggen till. Det luktar otroligt mycket om färgen, så jag ringde faktiskt till färgaffären & frågade. Har ont i huvudet av den. Men den luktade mycket eftersom jag valt en blank färg. Det skulle ge med sig när den torkat. Vilket jag innerligt räknar med!! Så här kan det ju inte lukta!!! Dock gick det mycket bra att måla idag, så det blir dagens fjärde positiva sak. Mannen åkte under tiden jag målade & hämtade hem barnen. Har saknat dem massor, trots att de bara varit borta i två dygn. Skönt att de är hemma igen (positiva sak nr 5). Med barnen kom en nytvättad & manglad vit duk! Det är min snälla mamma som brukar ta hem & tvätta & mangla mina vita dukar när jag har använt dem! Vilken service va!! (Positiva nr 7)

Efter ett litet tips fick jag ett nummer till en målare. Fick tag på honom & han hade otroligt mycket att göra just nu, men i slutet på mars kunde han komma till oss. Skönt! Då VET vi iallafall att det blir av. Då får jag stå ut med hallen & barnens rum fram tills dess. Dock positivt att vi fick tag i en ny målare (positiva nr 8!).

Igår satte jag ut annonser på Blocket med våra hallmöbler. Idag kom några & köpte byrån & spegeln för 500 kr! Otroligt vad fort & smidigt det gick. Positiva nr 9! Vad stor hallen kändes helt plötsligt!

Snart blir det mys i tv-soffan med en kopp te & CSI. Brukar ju titta på Bygglov, men kände för något annat än inredning idag. Det blir positiva nr 10! Så nu fattas det bara att jag vinner en miljon... Nejvars - det händer ju aldrig, även om drömmen alltid finns där... :-). Summa summarum är alltså en mycket bra dag!

Här kommer ytterligare en bild från lördagens morgonpromenad! Denna har jag tidigare visat på min Fotoblogg.

Kommentarer:

1 Anna:

Vilken underbart härlig sportlovstisdag du verkar ha haft! :-) Det ska bli så spännande att följa era renoveringsprojekt framöver. Du är så duktig som börjat måla själv också!Jag har haft en alldeles vanlig tisdag på jobbet, lagom stressig med andra ord. Just nu är nyblivne maken och kollar på Modo som spelar mot HV71, så mitt kvällsrace med flickorna är alldeles precis över.Ha en jättemysig tvkväll och ett fortsatt bra sportlov! KRAMISAR

2 Johanna:

Riktigt snygg blogg :) Ha en bra kväll.

3 Rebecka:

Vilken härlig dag du verkar ha haft, tur att vissa dagar bara går helt rätt!

Hoppas det håller i sig =)

Kram Rebecka

4 Mrs. b:

Vilken härlig dag du har haft - kul med sådan dagar när allt flyter på så bra! (Det motsatta brukar ju hända lite oftare... :-)

5 Proforma:

En verkligen "må bra-dag" men massor av positiv energi... det lever man länge på!

Kul med renovering, ska bli kul att se hur det blir... säkert jättefint!

Kram

6 Jenny Frisk:

Vilken dag du har haft, full av vardagsglädje!

7 Anonym:

Vilken dag!! Hoppas du köpte en trisslott oxå.

Blocket är så smidigt om man inte tar ut ockerpriser som en del försöker med....bättre att bli av med sakerna billigt.Konstigt att färgen luktar men jag använder aldrig blank färg utan matt så det hade jag inte en aning om att den skulle lukta mer.Visste att du skulle fixa målningen så nu kanske du får mersmak eller.......perfekt att du fick tag i en målare även om det inte är på stört, bättre sent än aldrig.Nu ska jag kram kudden.....ha det så gott!8 Mari:

Det var jag som skrev kommentaren ovan!!Lustigt blogger är ibland, det skuttar och far där namnet är skrivet och sen när man skickar iväg kommentaren så är det borta helt och hållet.

Dumt!!

9 Änglahår:

Vilken underbar dag! Rosen var du säkert värd och vem kan leva utan Blocket o Tradera ;-)Men Bygglov var riktigt bra igår synd att du missade det ;-)

10 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Det låter som en riktigt härlig dag! Va många positiva saker som hänt! =) Hoppas onsdagen blir lika bra! Kram kram

11 princexswe:

Grattis till dagens ros, va kul att få en sån. Bilden från morgonpromenaden är otroligt vacker. Eva

12 Linda:

Hej där, måste fråga vem som gjort din urläckra design!?Jag skulle betala vad som helst fför att få en så proffsig design!

13 Helena-hem ljuva hem:

Vilken underbar dag!!! Man lever länge på sådana positiva dagar. Dock är det inte alla som har förmågan se de där små fina sakerna som man kan bli så där vardagslycklig av! Kul med ros i tidningen!!

Ha en fortsatt bra vecka. KRAM!

14 Malin:

Vissa dagar är helt enkelt bara mycket bättre än andra =)

Kommentera här: