Alwagi - läcker bakgrundsbelysning

Fick ett pressmeddelande från Alwagi & blev nyfiken på det ovanliga namnet. Var såklart "tvungen" att spana vidare vad det var...

Så här står det i pressmeddelandet:

Formgiven för att lyfta fram ljuset med dess gränslösa färgspektra, ger Alwagilampan en ny ljusupplevelse. Den mångfasetterade funktionen i kombination med framtidens ljusteknologi LED, gör den till en del av rummet och inte en detalj. "Vi designar inte lampor för att du ska se i ljuset - utan för att du ska se ljuset" säger Jonny Karlsson, skaparen av Alwagi-lampan. Lampan som även kan fungera som en ram, fondvägg eller tavla. Med fjärrkontrollen styrs ljusets spridning, intensitet och färg efter behag. Violette, magenta, cyan eller vitt, alla färger på samma gång eller bara en i taget, är upp till användaren att bestämma. Alwagis vision är att sprida ljus genom exklusiv inredningsdesign. Lampan är den första produkten som når marknaden och premiärlanseras på årets möbelmässa. Den 4-6 februari säger vi "varde ljus" på Northern Light Fair i Stockholm.


Alwagi Square White.

Riktigt coola & läckra faktiskt! Anar dock att de kostar lite mer än vad en läraranställd kan betala... Men det skulle verkligen vara supersnyggt att ha en sådan på vår vägg i vardagsrummet! Jag har en vägg som passar, dock inte en plånbok att tömma.... (anar jag för jag hittar inga priser någonstans...)

Alwagi Round White

Alwagi Round Black

Kommentarer:

1 MO:

Riktigt snyggt :)

Den vita samsunggrejjen är en DVD/hemmabio, alltså inte hårddisk eller något annat. VI har en annan inspelningsbar DVD med hårddisk men den har blivit lite kass på att spela upp DVD skivor men att spela in o upp på hårddisken funkar perfekt så detta var en bra lösning för oss....kram

2 Proforma:

Den är riktigt fräck, den lampan! Skulle också vilja veta priset. Får väl kolla internetbutiker så småningom, det är ju en helt ny lampa.

Ha en mysig kväll!

Kram

3 fru Sätterlund:

Häftigt! Synd att det inte finns någon prisinfo med...

Kram Therese

4 Maria:

Det där var faktiskt riktigt läckert. Skulle göra sig perfekt på en vägg här hemma men jag lär inte heller ha råd, gissar jag :)Sen tar väl sladdarna bort lite av charmen, om man inte drar dem i väggen förstås. Annars kanske man kan göra en egen variant av lackad MDF?

5 jenny:

Läckra. Kanske kan göra en egen?

Kram/jenny

6 Titti:

Klart du kan göra den själv..

En ram i valfri färg och en LED Strip från Clas Ohlson, och en transformator förståss.

Mycket peronligare.

Titti i Östersund

7 Härligheter enligt Erika:

Riktigt snyggt!

Skulle kunna tänka mig den vid matplatsen...

Var säljs den?Erika

8 Monkan:

Står det inget pris så är de gratis :-) Nä, du har nog rätt, kostar nog många sköna tusenlappar, men de var läckra.Apropå läckra, din fruktbild i fototrissen var superläcker!!!

9 S:

Norrmalmsel i Stockholm och Åre är Alwagis första återförsäljare i Sverige.

10 Mari:

Oj och jag som är så svag för lampor......fick ha begär över den andra bilden, kan väl inte vara så svårt att göra själv kanske.......Kram!

11 MissStorm:

Wow, så läckert! Och jag håller med de som kommenterat tidigare och som tror att den borde vara ganska lätt att göra själv...Kram

MissStorm

Kommentera här: