Snälla - hjälp mig fixa GLÄNSA!

Minsta sonen & jag gjorde adventsfint idag. Vi var hemma eftersom han hade feber & passade då på att tvätta fönster, byta några gardiner & sätta upp adventsljusstakar & stjärnor i fönstren. Sonen älskar att vara med & hjälpa till. Så kul det är att ha någon att pyssla med! Tyvärr blev det en stor besvikelse när favoritadventsgranen var trasig! Vi köpte den för några år sedan på IKEA & den har varit både min & barnens stora favorit i fönstret vid jul sedan dess. Nu är några lampor trasiga & det är en ovanlig liten glödlampa. Jag ringde direkt till IKEA & frågade om det gick att köpa till nya små minilampor. Tyvärr hade GLÄNSA-julgranen utgått för två år sedan & inga lampor fanns att köpa till. Jag bara älskar denna lilla ljusgran! Så nu undrar jag om det är någon som vet var jag kan få tag i dessa små lampor??? Eller om det är någon som har en likadan gran som har samma problem & kanske ska kasta sin & då vill sälja dessa "glödlampor" till mig. Jag vill verkligen INTE kasta den! Den är stora favoriten ju!!! Jag vet att det är många IKEA-älskare som läser min blogg & som till & med kanske har anhöriga i företaget. SNÄLLA SNÄLLA - är det någon som vet något var jag kan få tag i dessa lampor???






Vill du vara med i en tävling & vinna fina Almedahls produkter från Swedish Details? Klicka HÄR så kommer du direkt till tävligen hos mig!

Kommentarer:

1 jenny:

nej vad tråkigt att de inte går att få tag på. Hade gärna velat hjälpa dig och förstår att du inte vill slänga den för den var jättefin. Håller tummarna på att du hittar några lampor.

KRAM/jenny

2 fru Sätterlund:

Jag vet tyvärr inte heller var du kan hitta såna lampor men jag önskar dig lycka till! Den var jättefin - granen. Förstår att det är en favorit hemma hos er!

Kram

3 Mallaco:

Nej, vad tråkigt. Har ingen aning var du hittar exakt sånna lampor men du kan ju säkert byta ut alla till nåt liknande. Kolla tex claes olsson eller lampgustav.



Ha en bra dag



Kram

4 isabels värld:

Hade förstås hjälpt dig om jag kunnat men tyvärr finns inga sådana lampor i huset. Hoppas du får tag i dem. Jättesöt gran ju!! Ha en jättemysig adventshelg! kram Pernilla

5 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med detta, men jag hoppas att du får tag på nya lampor. För den var verkligen fin! Ha en mysig helg! Äntligen är det fredag! Efter jobbet ska jag hem och plocka fram våra adventssaker, jag längtar! Ha en bra dag! Kram kram

6 Helen:

tyvärr kan jag inte hjälpa dig med detta, men håller tummarna att du får tag på nya glödlampor!

7 Nilla:

Typiskt! Hoppas att du får hjälp med att fixa den.

Ha en fin helg!

8 Mirka:

Åhnaj! Det var ju himla synd. Jag ska faktiskt kolla upp saken med Emil för han är på jobbet nu och de kanske har gamla grejer liggandes på någon av avdelningarna han jobbar på. Det skadar ju aldrig att fråga:)

9 Anna:

Er GLÄNSA är verkligen superfin... Jag hoppas att det finns någon vänlig själ därute som kan hjälpa er att få en glansfull jul.



Så skönt med äntligen helg va?! Jag njuter av att ha sambon hemma, för jag har verkligen känt mig helt slutkörd de senaste dagarna. Huvudvärken har varit en ständig följeslagare, liksom min supermammiga lilltjej. De två tillsammans är ingen trevlig kombination. I morgon har vi julfest med Mathias jobb och då kommer farmor och farfar hit för att övernatta och vara barnvakter. Det ser vi alla fram emot.



Ha en supermysig helg! KRAMISAR I MASSOR

10 Mirka:

Jag pratade med Emil om dessa igår. Han hade då stått och sett att en kund hade lamporna och tydligen var det sista paketet från ett utgånget lager. Men han lovade att kolla extra noga idag.



Jag blev lite sur först när han sa att han hade sett lamporna och sen inte köpt dem, men han hade inte varit så sugen på att rycka dem ur handen på kunden och det kan jag ju förstå litegrann..

Kommentera här: