Flyt-lampor

KG Design har några fräcka spa-lampor på sin websida. Man kan ha dem i vatten! Detta är ju suveränt om man skulle vilja ha flytljus - men inte vill ha riktiga. När man har små barn hemma, så kanske man inte vill ha levande ljus... Detta är ju då ett toppen alternativ!!! Malin med sin blogg Inspiration & design, skriver ett inlägg om flytblommor. Kanske kan man kombinera dessa två - lampor & blommor!





Kommentarer:

1 Isabels värld:

Åh, vad fint! Skulle passa oss bra som har en liten. Vet att man fick röja rejält på allt sånt en period. Väldigt söta var de också!! Ha en bra dag! Kram Pernilla

2 Inspiration & design:

Ja det var verkligen en toppenidé. Själv har jag stor respekt för tända ljus. Men mysigt är det. Så med dom där lamporna kan man slappna av. Har själv batterivärmeljus i hallen där man inte har samma översikt. :)





Hoppas du får en bra dag! Är hostan bättre nu? Kramsingen!

3 Emma:

Läckert :)

4 BlomsterDesign:

Hej =) Va roligt att du hälsade på hos mig och gillade bloggen/butiken! självklart får du länka till mig, jag kommer nog göra desamma om det är ok? din blogg va ju toppen, jätte fina saker och härliga bilder.. fick sån lust att åka till valbo och gävle nu när jag såg alla bilder hos dig, så det får nästan bli det nästa vecka då semestern börjar.. hoppas du får en toppen dag!

Kram elli

5 Malin B:

Så fina! =)

6 Claddes inredning:

Åhh vad roligt! Det ser ut som om ett gäng maneter invaderat badkaret på mittenbilden. Jättebra tips både för barnfamiljer ochvi som inte vill ha stearin i badet =)



Sideboarden inhandlades på Miomöbler för 3,5 år sen och heter Uptown. Hittar tyvärr inte den på hemsidan längre.. den kanske håller på att utgå men finns kanske i butik. Själva Utown-serien finns dock fortfarande kvar i andra varianter. Man kan välja om man vill ha svart stensiva eller ek.

Kram!

7 Rebecka:

Super fina, det kan bli riktigt mysigt!

Ha en dag!

Kram Rebecka

Kommentera här: