Bourgie lampa från Kartell

Fick ett superbra tips från Malin om att ha en Bourgie lampa från Kartell på min låga nya "bänk" i vårt vardagsrum! Fattar inte att jag kom på den idén själv... ;-) Har suktat efter en Kartell-lampa länge... Någon som vet var man kan hitta denna superfina lampa till ett bra pris? 2100 kr är lite mycket pengar så här i semestertider.... Jag vill ha den "genomskinliga". Drömmer fortfarande om en plexiglas/akryl kandelaber (ursäkta att jag tjatar om det, men jag har verkligen blivit kär i den...). Men visst kan man ha båda i samma rum?!?!?! Annars finns det ju fler rum i huset....
Kartell - bordslampa Bourgie - Klicka på bilden för att stänga
Bourgie lampa från Kartell. Bild lånad från Rum21.

Kommentarer:

1 Monkan:

Åh, både lampan och kandelabern är ju så fina! Jag gillar plexiglas. Nog borde det gå att ha dem i samma rum? Beror kanske på rummet och vad mer man har där. Köp båda och testa :-) Kan det finnas på Blocket kanske? (Säger jag som aldrig har handlat där, men alla andra pratar ju om det).

2 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Lampan är riktigt snygg, den skulle passa jättebra hos dig! Har tyvärr inget bra tips, men hoppas du hittar den till ett bra pris! Ha en härlig dag! KRAMAR!!

3 Ann-kristin S:

Hej jag hade en fråga om spiderman tårtan ,var har du fått tag i formen ? Jag har letat över allt men ingen lycka .

Lamporna är super fina

4 Mirka:

Lampan är kanonfin! Du får helt enkelt hålla ögonen öppna på blocket och liknande sidor! Kandelabern är också väldigt fin, jag vet att det finns en svart plexi-kandelaber på russinnet.se som de rear ut nu. Men den har nog ett ganska mastigt pris ändå...

5 Designtjejen:

Jag ska hålla utkik.... vet inte riktigt.. men ursnyggga!!

Massa kramisar

6 Emma:

Ja visst e lampan urläcker, förstår att du vill ha den!=) Hoppas du hittar den lite billigare nånstans..kanske Tradera?? Ha det bra, kram emmsan

7 Anna:

Den lampan skulle jag gärna också ha i mitt vardagsrum! Så snygg! Jag har en del spännande att ta igen på din härliga blogg märker jag :-) Har saknat att följa den också... Er nya bänk i vardagsrummet är verkligen jättefin. Precis som ni hade vi också vardagsrummet fyllt av böcker i en öppen bokhylla förr. Huvva, det vill jag inte ha här hemma igen.



Ha en fortsatt skön semester! Kram Anna

8 Camilla:

Ja, den är ju jättefin! Jag vill ha taklampan från Kartell, gillar den med. :) Tyvärr har jag inget tips på var de finns billigare.. Lycka til!

9 K:

Jaså ni är där nu!!

Keramix på Backen ligger mellan Dollarstore , busstationen och närmast järnvägen efter en gata som heter backevägen (tror jag)

Hjortgården ligger 2,5 mil söder om Luleå och ca 3- 2.5 mil norr om Piteå.(Sväng av vid Antnäs)

Hoppas ni har det trevligt i Piteå.

kraaam!

10 Malin Inspiration & design:

Hej Svej! Klart man kan ha kandelabern & Bourgielampan i samma rum. Appsoluuut! :D Ett måste ju. ;)Synd den är så dyr. Vill med ha en men den är väldans stor. Större än vad den ser ut på bild alltså, har inte rätta stället till den ....än. ;D Kolla på Ebay.de, där har vi sett den billigare men och andra sidan tillkommer frakt. Du får önska dig den i julklapp eller födelsedagspresent. Den är ju helt underbart fin. Vill med ha den i transparant även om den är himla snygg i svart oxå.



Gullig du är som länkar till mig. :)



I kväll blir det film & massa smågodis. :) Vi har varit vid havet och gottat oss, så det blir en perfekt avslutning på dagen.





Må så gott bloggvännen min! :) Kramkalas!

11 Anna:

Jag har lagt till dig på min länklista nu. Hoppas det är ok?! ;-) Kram Anna

12 Junitjej:

Du har en chans att bli Veckans blogg hos mig! Kolla in här:

http://junitjejen.se/2008/july/utkast-nu-ar.aspx

Lycka till!

13 J o h a n n a - Inredning & pyssel:

Hoppas du har det bra! Har du hittat nå bra ställe att göra canvastavlor av egna foton? Är riktigt sugen på att göra några nu och vet ju att du också tänkt göra, så däför tänkte jag fråga om du hittat nå ställe. Ha en härlig dag! KRAMAR!!

14 joies:

gud vilken läcker lampa!

snygg bloggdesign har du också!

15 Sandra:

Åh så snygga, hoppas du hittar den till ett bra pris, kram Sandra

16 Mia:

Jag brukar falla för allt från Kartell men just dessa har inte frälst mig..än. Hoppas du hittar en till bra pris iaf Du får dammsuga Tradera eller Ebay...



Kram Mia

17 Isabels värld:

Den är ju så läcker men ack så dyr tyvärr. Har ingen aning om vart man skulle kunna tänkas fynda en sådan. Har läst i kapp lite här nu. Så mycket härliga semesterbilder du visar! Hoppas allt är bra med dig! kram Pernilla

18 biljana:

vilken snygg blogg du har =)

19 Malin Inspiration & design:

dahlarna; Amen du är ju bara föööör göllig! Tackar massor för de fina orden! Detsamma till dig!



Kram i stora lass! :)

Kommentera här: